U SVAKOM SLUCAJU JA SE KLADIM U $100 DA REAPERI VISE NECE LETI NAD CRNIM MOREM, NIJE MI JASNO NI ZASTO SU DO SADA LETELI?Možda mu udarilo sunce u oči ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U SVAKOM SLUCAJU JA SE KLADIM U $100 DA REAPERI VISE NECE LETI NAD CRNIM MOREM, NIJE MI JASNO NI ZASTO SU DO SADA LETELI?Možda mu udarilo sunce u oči ..
PUC, nikad vise nad crnim morem, problemi sa propelerima, ajde u 100 baka da se kladimoИзгледа моћно.
mogu da ga uvate za q - rusi salju podmornice, zayebi balone kineske trangefrange ludorije, marsovcii sl.Ništa.
Sad nek Ameri obore ruski dron nad meksičkim zalivom i nerešeno.
Ili nad Aljaskom....![]()
Poslato je to pre desetak godina i mirno leži na dnu.mogu da ga uvate za q - rusi salju podmornice, zayebi balone kineske trangefrange ludorije, marsovcii sl.
u skorije vreme sledi pretnja zapadnoj obali, nemoj da vas nema
Ovo ti je slika još iz Gruzijskog rata, brate krvate ?Vasih kanta Orlova je palo poprilicno za ovih nepunih 13 meseci kremljobotko.
![]()
ne prizivaj cali zlo, samo ono dodje, nije je ni stetaPoslato je to pre desetak godina i mirno leži na dnu.
Čeka naredbu.
Ta Kalifornija samo što se već nije odronila i sama od sebe.
Bez da joj neko pošalje sarmu
Molim Boga za mir.ne prizivaj cali zlo, samo ono dodje, nije je ni steta
ja sam nasuprot tebi, spreman za rat, nema mira, nemoj da se molis, moramo da se bijemo, ne zato sta ja to volim, nego nema drugeMolim Boga za mir.
Imam ovde decu koju volim.
Imam sestre i njihove porodice tamo.
Sve će to svemirci da dovedu u red.ja sam nasuprot tebi, spreman za rat, nema mira, nemoj da se molis, moramo da se bijemo, ne zato sta ja to volim, nego nema druge
raskrinkace se i oni, zvaka za seljaka; mi ameri pola nas ne verujemo ni da smo sleteli na mesec - lagarije za maloumneSve će to svemirci da dovedu u red.
Kako god Amerika to ni ne oseti po budzet za razliku od mocne Rusije.![]()
PATOLOSKI LAZOV, SVE STO KAZE JE UPRAVO SUPROTNO - GONI IDIOTA, ko njemu veruje i sam je idiot
Ne lupetaj, pijani Rusu.Боље ти је да ћутиш пошто не да немаш појма него си још опседнут западном пропагандом.
На твоји жалост, руска војна индустрија шљака пуном паром а то настави са качењем небулоза.
Чему оваква глупост? Сем голе русофобије, не располажеш било којом релевантном информацијом.Ne lupetaj, pijani Rusu.