RUSKE BAZE NA ADI CIGANLIJI.....

Ma ne trebaju nam ni investicije, ni fabrike, ni radna mesta ..........samo da nas bog vidi, da braca razmeste nuklearno naoruzanje ........nigde nase srece. Doduse, mozda bi NATO u tom slucaju, udesetostrucio broj vojnika i naoruzanja na jugu, ali bi onda i nasa braca dovukla jos par stotina tenkova i MIGova............

Brine me, onaj prazan, neiskoriscen prostor u sredini.....nicija zemlja...

To bi mogli , da damo, recimo Kinezima, da i oni dovuku malo svojih trupa , pa da cela Srbija bude poligon za manevre velikih sila, a mi cemo se zavaliti u ligenstule, slamku medju zube, i opusteno, uz pivo , rakiju i meze........gledati tu millinu od vojne sile, na sve strane.....sta srbina moze vise da usreci, nego tenkovi i rakete, dokle ti pogled seze???

Ko ne voli oruzje i vojsku , na svakom pedlju srbije, ne razume srbiju.........

:lol::lol::lol:Još kad zasvira truba.... :lol: Dobro si se toga setio.

Pa postoji mala razlika tu Amerikanci hoce da prave antiraketni stit tamo pa sad Poljaci i Rusi to razmatraju ,dok Rusima ne pada pamet da postavljhaju bilo sta u Srbiji niti su ikad to rekli ,to sto su to vlazni snovi domacih radikala to ne znaci da oni vode rusku spoljnu poltku ,ukoliko bi hteli da postave neke rakete postavili bi ih u Belorusiji koja je na granici sa Poljskom sto bi bilo logicno ili Kaljiningrad na Baltiku sa kojim bi mnogo lakse dobacili do vaznijih clanica NATO ,koji ce im qurac na Balkanu da prete Italiji i Sloveniji i Slovackoj :confused:

nece za sad , dok se amerikanci definitivno ne izjasne oko toga i ne naprave ga zaista. u tom slucaju rusija ce traziti nacina da obesmisli taj njihov projekat i neutralise tu njihovu pretnju.

a najbolja varijanta bi mogla da bude razmestanja ruskog nuklearnog arsenala u Srbiji, tj izgradnja ruskog antiraketnog stita u Srbiji u cilju odbrane Rusije od nuklearnih arsenala Mozambika i Obale Slonovace :mrgreen:

nece za sad , dok se amerikanci definitivno ne izjasne oko toga i ne naprave ga zaista. u tom slucaju rusija ce traziti nacina da obesmisli taj njihov projekat i neutralise tu njihovu pretnju.

a najbolja varijanta bi mogla da bude razmestanja ruskog nuklearnog arsenala u Srbiji, tj izgradnja ruskog antiraketnog stita u Srbiji u cilju odbrane Rusije od nuklearnih arsenala Mozambika i Obale Slonovace :mrgreen:

Savrseno........:D:D

Mislim da bi trebalo iseliti zoo vrt, i tamo napraviti skladiste nuklearnih bojevih glava....:D

Ovaj Jery je sve ludji i ludji......bolest progresivno unistava ono sto je od mozga ostalo, a lekova nema:D

Savrseno........:D:D

Mislim da bi trebalo iseliti zoo vrt, i tamo napraviti skladiste nuklearnih bojevih glava
....:D
Bogme ruske nuklearne rakete su vec stigle - juce snimila CIA na Avali....

topoldi7.jpg

(hm , izgleda neki lokalni-domorodacki sofer?)

Back