zlatko01
Buduća legenda
- Poruka
- 27.420
opipljiva visoka tehnologija...a i lepo izgleda na njojPa da, i sikoni. Visoka tehnologija, kontaš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opipljiva visoka tehnologija...a i lepo izgleda na njojPa da, i sikoni. Visoka tehnologija, kontaš.
Možda ako uspiju dovršiti motore, radar, serijsku proizvodnju...To si preveo tu Indijsku vest . tamo piše to. A piše li da su pokupovali sve iz magacina 29tke i preradili elektroniku. ?
.....................................................................
Srećom po US nikom nikad neće prodati 22jku , tako da je 57ca sigurno boilji od f35tice.
Јбт, како ти волиш да серуцкаш о нечему о чему немаш појма?!Možda ako uspiju dovršiti motore, radar, serijsku proizvodnju...
Seruckaš jer znaš da nisi u pravu, čemu to?Јбт, како ти волиш да серуцкаш о нечему о чему немаш појма?!
Прво, војни буџет Русије мањи је од америчког више од 10 пута а сем тога, поред СУ 35 и осталих ловаца, немају потребе да троше новац за нешто што им суштински није битно. Развојем нових радара невидљиви су видљиви. Србија је то доказала још 1999 године.
Са СУ57 доказали су да могу направити бољи авион и одређен број ће имати у наоружању, али он им није приоритет. Приоритет им је развој беспилотних летелица. Један од примера је "Охотник". Сем беспилотних, развијају више дефанзивно од офанзивног оружја.
Све те скупоцене ратне играчке САД-а постале су лака мета за руске ПВО и ракетне системе.
Понос америчке морнарице, носачи авиона, сада су лака мета за хипер соничне ракете.
Менталитет и доктрина Руса и руске армије сасвим су другачији и тешко да се могу стављати у исту раван са армијом САД. Док су амери пауни, који се шепуре, руска армија је убитачна. Једна армија парира целом НАТО пакту?!
Иоле паметном, то је сасвим довољно!
Сто пута сам ти одговорио, ја нисам русофил, ја сам држављанин Руије и сигурно сам боље информисан шта се дешава у мојој земљи.Seruckaš jer znaš da nisi u pravu, čemu to?
Su35 je odličan avion, bio je i mig 15 u svoje vrijeme.
Da mogu proizvoditi Su57 nisu dokazali, ovo trenutno je prepakovani Su35 .
Ma je, Rusi proizvode metke a svi drugi mete, po mišljenju okorjelih rusofila.
To se pričalo i za Pancir da je bogom dano oružje protiv aviona, kad ono ispalo da je samo dobra meta za bildanje skora pilota.
Way back in a 1982 Congressional hearing, legislators asked Admiral Rickover how long American aircraft carriers would survive an actual war. His response: “Forty-eight hours”!Понос америчке морнарице, носачи авиона, сада су лака мета за хипер соничне ракете.
Kakav si ti Rus kad mi tvrdiš da nešto napisano na ruskom nije rusko?Сто пута сам ти одговорио, ја нисам русофил, ја сам држављанин Руије и сигурно сам боље информисан шта се дешава у мојој земљи.
А то што сам својим очима видео, то је посебна прича у коју твоја русофобија никада неће поверовати.
Настави и ти и остали русофоби да мислите тако како мислите, то не мења суштину а она је проста. када Руси објаве да поседују нешто, знај да имају нешто далеко боље али није за јавност.
То је оно што брине НАТО. Ако су показали хипер сонично оружје, па Посејдона, па Буравестик...шта то ново имају?
На западу нису ни сањали да Руси имају крстареће ракете све док из Каспијског мора нису ракетирали циљеве у Сирији.
А ти пробај да укапираш, зашто са Каспијског а не из Средоземног или Црног мора?
SU 57 je prepakovani SU 35???Seruckaš jer znaš da nisi u pravu, čemu to?
Su35 je odličan avion, bio je i mig 15 u svoje vrijeme.
Da mogu proizvoditi Su57 nisu dokazali, ovo trenutno je prepakovani Su35 .
Ma je, Rusi proizvode metke a svi drugi mete, po mišljenju okorjelih rusofila.
To se pričalo i za Pancir da je bogom dano oružje protiv aviona, kad ono ispalo da je samo dobra meta za bildanje skora pilota.
Nova limarija koja ima motore , radar i većinu tehnike iz Su35 jer nisu još uspjeli napraviti novo. Serijsku proizvodnju najavljuju od 2017. i još ništa, ima to razlog.SU 57 je prepakovani SU 35???
Pa ne znamЈбт, како ти волиш да серуцкаш о нечему о чему немаш појма?!
Прво, војни буџет Русије мањи је од америчког више од 10 пута а сем тога, поред СУ 35 и осталих ловаца, немају потребе да троше новац за нешто што им суштински није битно. Развојем нових радара невидљиви су видљиви. Србија је то доказала још 1999 године.
Са СУ57 доказали су да могу направити бољи авион и одређен број ће имати у наоружању, али он им није приоритет. Приоритет им је развој беспилотних летелица. Један од примера је "Охотник". Сем беспилотних, развијају више дефанзивно од офанзивног оружја.
Све те скупоцене ратне играчке САД-а постале су лака мета за руске ПВО и ракетне системе.
Понос америчке морнарице, носачи авиона, сада су лака мета за хипер соничне ракете.
Менталитет и доктрина Руса и руске армије сасвим су другачији и тешко да се могу стављати у исту раван са армијом САД. Док су амери пауни, који се шепуре, руска армија је убитачна. Једна армија парира целом НАТО пакту?!
Иоле паметном, то је сасвим довољно!
Znaci nisi Srbin.Сто пута сам ти одговорио, ја нисам русофил, ја сам држављанин Руије и сигурно сам боље информисан шта се дешава у мојој земљи.
А то што сам својим очима видео, то је посебна прича у коју твоја русофобија никада неће поверовати.
Настави и ти и остали русофоби да мислите тако како мислите, то не мења суштину а она је проста. када Руси објаве да поседују нешто, знај да имају нешто далеко боље али није за јавност.
То је оно што брине НАТО. Ако су показали хипер сонично оружје, па Посејдона, па Буравестик...шта то ново имају?
На западу нису ни сањали да Руси имају крстареће ракете све док из Каспијског мора нису ракетирали циљеве у Сирији.
А ти пробај да укапираш, зашто са Каспијског а не из Средоземног или Црног мора?
Da al to je zbog cinjenice da bi to bio termonuklearni rat. A ne nekakve kobre, prdenje o hipersonicnim raketicama i proseravanje kako je su57 lepse farbanWay back in a 1982 Congressional hearing, legislators asked Admiral Rickover how long American aircraft carriers would survive an actual war. His response: “Forty-eight hours”!
Today less than a heartbeat
Tacno.Rusi ne planiraju da uvode demokratiju bombama po svetu i nemaju 100 mosača aviona
PotatoheadDa al to je zbog cinjenice da bi to bio termonuklearni rat. A ne nekakve kobre, prdenje o hipersonicnim raketicama i proseravanje kako je su57 lepse farban
To si cuo na srbin info ili balkan infoPotatohead
How that damn stupid you are? Actually your screen name shows how stupid you are. If Mr.Putin is not patient enough US of Jewmemerica will be toast from coast to coast
Znaš li i možeš li postaviti cifre koliko je Staljin ubio Rusa a koliko Hitler?Pa Staljin je ubio vise Rusa nego Hitler
Dzabe je Hitler poceo rat kad je Staljin rokao po svojima
I naravno lošiji je od f35, b2 i ostalih steltoja jer nemaju WC.Najnoviji model, ponos ruske avijacije, svemirski modulirani SU-105 full stealth
dolet 3 svetlosne godine,
Leti maksimalno brzinom lasera,
radi trostruku šarku unazad, i četvorostruku mambu unapred
uništava NATO avijaciju čak i sa zemlje bez poletanja
Navigacioni sistem prima komande mislima
Emisija štetnih gasova svedena na nulu, eko frendli
Sedište ima grejanje, i ručno vezenu kožu odranu sa žive iguane, sa udobnim bočnim jastučićima punjenim perjem flamingosa u slučaju sudara sa zemljom prilikom ateriranja balističkom putanjom
Pogledajte prilog 1035545