Ruska metoda

kakav poziv na linc ,oni samo citiraju tekst u kome taj neki anonimus sa NSPM poziva na zabranu i kaznjavanje (dakle linc ) E novina :think:

Класичан позив на линч............не помињу се квалификације аутора текста а "медиј" на коме је објављен се проглашава за фашистички........срамно.......као код милошевићеве РТС...........додуше, ивер не пада далеко од кладе.

Jeste, oni su puni mrznje, a uvodni tekst siri ljubav, cvece i srecu...

Najzanimljivija stvar povodom svega ovoga je sto dezurni pljuvaci iz NSPM hvale preminulog patrijarha, a sami ne poseduju ni delic onih osobina koje je on imao. Cak, u zivotu i ne cene te osobine, to im je suvise 'mlako'...Oni su direktni, bez dlake na jeziku, itd. A onda im zasmeta Pera Lukovic koji ide do kraja, iziritiran beskurpuloznom usiljenoscu istih.

Опрости, грешиш.
Петар Луковић није изиритиран "бескурпулозном усиљеношћу" већ вишком малигана у крви...................алкохол му је скроз попио мозак па више ни сам не зна шта трабуња.

Uvek mi je bilo tragikomicno kada neko poziva na obracun sa drugosrbijancima. Ebote, niko vas ne tera da citate proseravanja Pere Lukovica, kvazi vilibrantovska magnovenja "Pescanika", ili autorska dela nesudjenog dzez gitariste Teofila.

Zaobidjite i postedite sebe napada dijareje.

Uvek mi je bilo tragikomicno kada neko poziva na obracun sa drugosrbijancima. Ebote, niko vas ne tera da citate proseravanja Pere Lukovica, kvazi vilibrantovska magnovenja "Pescanika", ili autorska dela nesudjenog dzez gitariste Teofila.

..mislim da bi sve bilo ok da nema toliko prenosilaca dijareje ovde po krsti..svaki chas imamo zhestoka prazhnjenja uz odobravanja i aplauze pojedinih chlanova ...

...Мислиш "Педофила Панчића"?

Back