RUSKA IKEA OTVARA FABRIKU U SRBIJI

20vang-600.jpg

Tradicionalni ruski nameštaj.

:hahaha::hahaha::hahaha:........u art deco fazonu...:think:

do yaya.........:hahaha:

To nije bila investicija u srbiju, nego u Vidicevu boolju.......od tih para ce srbija imati koristi koliko i od tvog poreza na promet.........:roll:

Pa nebi se bas slozio, mislim da je drzava vise dobila od Vidicevog obestecenja nego sto ce videti od IKEA-Simpo investicije :D

...u svakom slucaju smesno, kao da je Microsoft "investirao" 5 miliona u Srbiju, vise bi Gates potrosio na put i obezbedjenje do Srbije da potpise ugovor :)

S obzirom da u Srbiji niko ništa ne ulaže u proizvodnju,gde je zarada najviše par desetina procenata ako te ne pokradu lopovi iz vlade i njihove partijske kolege,stenice iz vladajućih partija,svako ulaganje ove namene je više nego dobrodošlo.
Ovde niko ne sme da dirne pare koje ''ulože'' Mišković,Beko,Kole,Drakulić,Peconi i slični ali zato vrlo lako mogu da opljačkaju i obezvrede ulaganja stranih firmi,ali stvarno stranih a ne nekih parodija koje su kojekuda pootvarali ovi koje sam pobrojao.
:klap:

Dokle ce taj Tomic da vodi Simpo? Tu je brat-bratu vec dve decenije.

A što ne bi bio?

bas mi je o tome pricao pre neki dan ujak koji radi tamo , covek je 40 godina direktor , ono vecina ljudi ovde nikada ne ostvari toliko radnog staza, bilo kakvog uopste u zivotu,a ovaj je toliko direktor

I u čemu je problem?

To se i ja pitam. Kažu Vranjanci da je ta komunjarska lopuža ojadila Simpo i Vranje još u Miloševićevo vreme. Ali dobro, sad se prefarbao, skinuo crvenu boju, nabacio žutu i teraj dalje !

Jel ta firma radi?
Jel radnici primaju plate za svoj rad?
Jel od malog drvnog kombinata Dragan Tomić napravio giganta?
I zašto ne bi ostao direktor?

Back