Ruska flota uplovila u Jadran i uznemirila NATO

Свашта има запад али није хомоген..... хомићи јесу али хомогени јок

Иначе, Италија ће вероватно прва да иступи из ЕУ и НАТО ако и кад пригусти....

Не верујем да је случајно то што су италијани од Руса добили помоћ у оном почетку короне
Nema tu. Ništa se ne dešava drastično tako. Oni ljudi nisu impulsivni i histerični. Znaju normalno da se dogovore i postignu saradnju. Od rasoada nema ništa. Može samo još veća centralizacija. Srbija opet na lošijoj strani.

Pošto nema totalnih pozitivaca doduše.

Pa njima je alternativa da opet budu pod opresijom Moskve pod kojom su preko sto godina. Ljudi ni mrtvi neće pod rusku vlast jer znaju šta je. Normalno da se bore jer nemaju gde.

Ko god je bio pod Moskvom taj više ne želi sa njima.

Normalno je što traže pomoć. Rusija takođe traži od ovih diktatura Irana i SK, Čečenije i sl. Samo takvi i hoće nešto sa njima.
Izvini,ali Ceceni se dobrovoljno javljaju da se bore za rusku stranu.Niko ih ne tera.Mogli su to utaditi i za Ukrajinu,ali posto je zapad u pitanju."Svi protiv zapada".

Izvini,ali Ceceni se dobrovoljno javljaju da se bore za rusku stranu.Niko ih ne tera.Mogli su to utaditi i za Ukrajinu,ali posto je zapad u pitanju."Svi protiv zapada".
Oni su imali dva rata sa Rusijom i imaju dogovor da su saveznici za ceo set ustupaka.
Međutim mnogi klanovi se protive tome i bore se na strani Ukrajine, a i poznati su obračuni u Čečeniji. Putin je instalirao tiranina koji maltene totalno vlada privatnom državom.

Ruska verzija Arkana možda. Jer je to bilo uvek kad se raspadne komunizam pa su kao neki nacionalisti, socijalisti, smanje gas, a onda prave te takve.

Recepti su isti. Samo kapaciteti variraju. Dagestan se opet diže, a vrko verovatno i neki deo Čečena polako. Jer su oni takvi generalno.

Oni su imali dva rata sa Rusijom i imaju dogovor da su saveznici za ceo set ustupaka.
Međutim mnogi klanovi se protive tome i bore se na strani Ukrajine, a i poznati su obračuni u Čečeniji. Putin je instalirao tiranina koji maltene totalno vlada privatnom državom.

Ruska verzija Arkana možda. Jer je to bilo uvek kad se raspadne komunizam pa su kao neki nacionalisti, socijalisti, smanje gas, a onda prave te takve.

Recepti su isti. Samo kapaciteti variraju. Dagestan se opet diže, a vrko verovatno i neki deo Čečena polako. Jer su oni takvi generalno.
ne verujem ja ni Putinu,veoma mutan tip,ali jos manje verujem amerima i njihovim spijunskim poltronima.

Nema tu. Ništa se ne dešava drastično tako. Oni ljudi nisu impulsivni i histerični. Znaju normalno da se dogovore i postignu saradnju. Od rasoada nema ništa. Može samo još veća centralizacija. Srbija opet na lošijoj strani.

Pošto nema totalnih pozitivaca doduše.

Србија је увек на правој страни. Само што јој точак историје до сада није ишао на руку последњих 600-700 година....али и то се мења.

Запад је лицемерна багра која апсолутно све ради зарад интереса, трунку морала, људскости и држања до договора немају......ту се слажемо. Паразити највишег нивоа, суперпаразити.....

Србија је увек на правој страни. Само што јој точак историје до сада није ишао на руку последњих 600-700 година....али и то се мења.
Nema tu bato na pravoj strani kad je samo korupcija, jad, opresija i konflikti sa svima. Koja prava strana? Poslednji crveni na Balkanu. Sad uz Rusiju, protiv zapada u srcu zapadnog sveta itd.

Nema tu bato na pravoj strani kad je samo korupcija, jad, opresija i konflikti sa svima. Koja prava strana? Poslednji crveni na Balkanu. Sad uz Rusiju, protiv zapada u srcu zapadnog sveta itd.
Срце западног света је тамо негде ближе Бриселу или Паризу, Лондону.....

Ово је аутохтона Европа......

Запад је сву своју моћ засновао на пљачки и паразитирању на име туђе муке.....то не траје вечно и томе долази крај. Шта су они без експлоатисања других ?

Запад је лицемерна багра која апсолутно све ради зарад интереса, трунку морала, људскости и држања до договора немају......ту се слажемо. Паразити највишег нивоа, суперпаразити.....

Pa neće da rade za Tita/bilo kog tiranina i partiju, nego interese sistema. Rezultati su očigledni. Istok totalitarni sistemi, beda, glad

Zapad dobre plate, razvoj, pare, mir

Jedna zajednička stvar je što kod oba postoji visoka militarizacija.

Срце западног света је тамо негде ближе Бриселу или Паризу, Лондону.....

Ово је аутохтона Европа......

Запад је сву своју моћ засновао на пљачки и паразитирању на име туђе муке.....то не траје вечно и томе долази крај. Шта су они без експлоатисања других ?
Ne ne ne . Srce zapadne civilizacije je Grčka i balkan pa Italija i na dalje. Znači Balkan je mesto nastanka. Opšte poznata stvar.

Па то и кажем - ово - Балкан је аутохтона Еврропа, Винча

Zapad dobre plate, razvoj, pare, mir
И биће тако докле год буду могли да све то одржавају на рачун других.... Кад се буду ослонили на себе као ми постаће иста она јад и беда коју изазивају свуда по свету да би дошли до нафте, коке, злата, дијаманата.....

Па колико процентуално запад дугује по глави становника, а колико ми ? И како то не утиче на њих као на нас ? Па зато што краду и отимају......свакодневно....... Дугачије то не може да се објасни. Крсташи били и остали, варвари.....пљачкашке хорде...само сада у оделу.. Они сваки дуг који направе покрију неком белосветском отимачином и не осете

Мани ме њиховог развоја

Poslednja izmena:
Па то и кажем - ово - Балкан је аутохтона Еврропа, Винча

И биће тако докле год буду могли да све то одржавају на рачун других.... Кад се буду ослонили на себе као ми постаће иста она јад и беда коју изазивају свуда по свету да би дошли до нафте, коке, злата, дијаманата.....

Па колико процентуално запад дугује по глави становника, а колико ми ? И како то не утиче на њих као на нас ? Па зато што краду и отимају......свакодневно....... Дугачије то не може да се објасни. Крсташи били и остали, варвари.....пљачкашке хорде...само сада у оделу.. Они сваки дуг који направе покрију неком белосветском отимачином и не осете

Мани ме њиховог развоја
U Srbiji se radi za siću na crno bez prava. Često preko normale bez plaćenog prekovremenog sa puno vrsta uzneniravanja i diskriminacije.

Zapad nije ukrao negde bmw, ferari, Mustange, najjače tehnologije i doneo sebi. Nego su razvili.

To je kultura infuvidualizma, rada, biznisa ali i rata.

Jer je jedan od postulata civilizacije obračun sa necivilizacijom. Odatle militantni elementi. Nisu mi ni oni savršeni,ali bolji sistem nego istok i najbolji za Srbiju.

Ako ima drugo nešto rekao bih.

Zapad nije ukrao negde bmw, ferari, Mustange, najjače tehnologije i doneo sebi. Nego su razvili.
Па о томе ти причам - ништа од тога не би могли да развијају да им читав развој није базиран на пљачкању планете.
Овај свет какав сада познајемо изградио је запад и то је урадио баш тако.
Имају монопол над пљачкањем света......то је цела прича.

Зато ће и да се распадну....ружно и болно. Јер после више стотину па и хиљаду година појавиле су се силе које то могу да спрече. С тим што ја баш нисам срећан због успона Кине јер мислим да нису ништа мање брутални од запада али ајд то је друга прича

Back