Руска агенција 'RT' отворено стала на страну 'Black Lives Matter' покрета?!

oktobar49

Primećen član
Poruka
745
*АУТОРСКА ТЕМА

Стопа убистава црнаца у Америци од стране полиције је далеко већа него што је то случај са белом популацијом и то траје годинама.Па ипак суђења и пресуде за полицијске службенике
су веома ретке.Поставља се питање како успевају да се извуку за све ове године?И да ли ће се са глобалном ерупцијом незадовољства 'Black Lives Matter' покрета,који је интензивирао своје деловање након смрти Џорџа Флојда,стање променити а виновници злочина суочити са правдом?

Мени је од самог почетка било јасно на којим позицијама стоји Русија и њени медији RT, RUPTLY и Redfish,будући да их активно пратим,тако да ме сам документарац,истраживање и опис није нимало изненадио.

Али како ти то да објасниш крезавој СНС десници од 700.000 чланова где влада кратка памет и примитивизам? Како да се укључиш уживо у програм и реплицираш на баљезгање аналитичара типа Срђа Трифковић и укажеш Влади да води кратковиду спољну политику? Једино што преостаје је да се суочиш овдашње СНС ботове са чињеницама (лажну руску форумску грофицу са Крстарице Наташу Ростову којој вири празилук из дупета,бандоглавог Мишо3655,Индиго,27Е...итд) да се АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ тотално погубио и да уопште није битно да ли ће Србија да подржи демократе или републиканце! Важно је испратити како су се Русија и НР Кина поставиле у ситуацији у Америци и да ако желимо да останемо неповређени,морамо да следимо њихове потезе!

Нас у суштини занима само слабија страна док она не постане јача, онда подржавамо ту нову слабију страну док она опет не постане јача ... наравно било би најбоље када би уместо инфо рата подржали их оружано, да се што више истребе међусобно.

Заштитити само села око Чикага, као наше белачке енклаве, остало нека гори.

Живео Трамп !!! Цела дијаспора да гласа у новембру !!!

*АУТОРСКА ТЕМА

Стопа убистава црнаца у Америци од стране полиције је далеко већа него што је то случај са белом популацијом и то траје годинама.Па ипак суђења и пресуде за полицијске службенике
су веома ретке.Поставља се питање како успевају да се извуку за све ове године?И да ли ће се са глобалном ерупцијом незадовољства 'Black Lives Matter' покрета,који је интензивирао своје деловање након смрти Џорџа Флојда,стање променити а виновници злочина суочити са правдом?

Мени је од самог почетка било јасно на којим позицијама стоји Русија и њени медији RT, RUPTLY и Redfish,будући да их активно пратим,тако да ме сам документарац,истраживање и опис није нимало изненадијо.

Али како ти то да објасниш крезавој СНС десници од 700.000 где влада примитивизам? Како да се укључиш у програм и реплицираш на баљезгање аналитичара типа Срђан Трифковић и укажеш Влади да води кратковиду спољну политику? Једино што преостаје је да се суочиш овдашње СНС ботове са чињеницама (лажну руску форумску грофицу са Крстарице Наташу Ростову којој вири празилук из дупета,бандоглавог Мишо3655,Индиго,27Е...итд) да се АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ тотално погубио и да уопште није битно да ли ће Србија да подржи демократе или републиканце! Важно је испратити како су се Русија и НР Кина поставиле у ситуацији у Америци и да ако желимо да останемо неповређени,само следимо њихове потезе!

Evo preuzmi na sebe da edukujes tih 700.000 botova posto ocigledno, po sopstvenom misljenju, ti imas prilicno realne stavove o svemu. Da sumiramo RT je napravila emisiju gde se kriticke osvrce na neki drustveni problem u SAD, sto je dokaz da Putin zauzima neki stav prema SAD, a mi (Srbija), ako zelimo da nam bude bolje, treba da pratimo taj ruski i kineski stav (za koji ne znas ni koji su).

Da te samo podsetim jednu sitnicu, Rusija i Kina su druga i treca zemlja na planeti po mnogim parametrima, pa im se povremeno moze da zauzmu neke stavove na koje mi, kao ko zna koja zemlja od pozadi, nemamo luksuz.

Da li je tebi uopste jasno da, pre nego sto pocnes da delis lekcije iz politicke realnosti, moras realno da razmisljas. Nas stavljas u isti kos sa Kinom i Rusijom i pozivas da sledimo neke njihove stavove prema najmocnijoj zemlji sveta.

Iskreno nadji mi medju tih 700.000 krezubih botova najglupljeg, verujem da ce imati realniji stav od tebe.

Нас у суштини занима само слабија страна док она не постане јача, онда подржавамо ту нову слабију страну док она опет не постане јача ... наравно било би најбоље када би уместо инфо рата подржали их оружано, да се што више истребе међусобно.

У томе и јесте поента Русију и НР Кину тачно боли к**** за Трампа,чак су и на страни 'Black Lives Matter' покрета што се види и по новинским и ТВ извештајима.
Само се ми к*робецамо ТРАМПЕ СРБИНЕ ко да смо нездрави.

Сећам се да је парола за време Бориса Тадића била 'Бараче Обама Срби су са вама'!

Јел овај народ поблесавио?!?! Шта је са нама?!

Interesantno da još uvek ima ljudi koji razmišljaju kao ti i ne kapiraju da je njihovo vreme davno prošlo i da će se bez Nuklearne apokalipse vrlo teško vratiti.

Бот нема партију нити идеологију. Јуче су масовно ботовали за Тадића, сада за Вучића, сутра ће за неку трећу нијансу жуте боје и тако то иде.

У томе и јесте поента Русију и НР Кину тачно боли к**** за Трампа,чак су и на страни 'Black Lives Matter' покрета што се види и по новинским и ТВ извештајима.
Само се ми к*робецамо ТРАМПЕ СРБИНЕ ко да смо нездрави.

Сећам се да је парола за време Бориса Тадића била 'Бараче Обама Срби су са вама'!

Јел овај народ поблесавио?!?! Шта је са нама?!
Ми нисмо у истој позицији са Русијом и Кином. Када демократска странка буде бомбардовала Русију и Кину, онда се јави.

Ми нисмо завршили рат са ДС и сасвим је нормално да подржавамо њихове противнике и да се радујемо сваком поразу ДС.

Бараче Обама су подригивали домаћи либерали.

И још нешто победа Трампа је и наша наслађивање над судбином свих либерала и левичара широм света. На неки начин Трамп је наш антиглобалиста, без обзира што му ја не верујем много. Али волимо да гледамо како наши идеолошки непријатељи пате.

Руси деле моје мишљење, али одговара им да РТ подрива С.А.Д., то нема везе са идеологијом, чист интерес.

РТ су иначе познати по изузетној објективности и непристрасности...

Због чега ти треба то у животу?
Da bj takvi kao ti, mogli da prosipaju pamet..naravno, svjedoci smo iznimne objektivnosti zapadnih medija...al u filmovima....

*АУТОРСКА ТЕМА

Мени је од самог почетка било јасно на којим позицијама стоји Русија и њени медији RT, RUPTLY и Redfish,будући да их активно пратим,тако да ме сам документарац,истраживање и опис није нимало изненадио.

Али како ти то да објасниш крезавој СНС десници од 700.000 чланова где влада кратка памет и примитивизам? Како да се укључиш уживо у програм и реплицираш на баљезгање аналитичара типа Срђа Трифковић и укажеш Влади да води кратковиду спољну политику? Једино што преостаје је да се суочиш овдашње СНС ботове са чињеницама (лажну руску форумску грофицу са Крстарице Наташу Ростову којој вири празилук из дупета,бандоглавог Мишо3655,Индиго,27Е...итд) да се АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ тотално погубио и да уопште није битно да ли ће Србија да подржи демократе или републиканце! Важно је испратити како су се Русија и НР Кина поставиле у ситуацији у Америци и да ако желимо да останемо неповређени,морамо да следимо њихове потезе!
A ti bi da nas odmah gurneš u NATO tor a ?

РТ су иначе познати по изузетној објективности и непристрасности...

Због чега ти треба то у животу?

CNN je najobjektivniji svetski medij !

To su novinari i urednici, glavni pogotovu, koji ginu za istinitu informaciju .

Oni neće da te slažu , zemlja da gori.

Ma istina i samo istina, do koske.

Ma milina od istine.

Šta milina, MILINA NA KVADRAT BRE !

CNN je najobjektivniji svetski medij !

To su novinari i urednici, glavni pogotovu, koji ginu za istinitu informaciju .

Oni neće da te slažu , zemlja da gori.

Ma istina i samo istina, do koske.

Ma milina od istine.

Šta milina, MILINA NA KVADRAT BRE !
Pa od njih si prvi put čuo o Srebrenici.

Vučić je 20 godina negirao, a onda se ipak pojavio na pomenu, kad je shvatio da je CNN objektivan.

Interesantno da još uvek ima ljudi koji razmišljaju kao ti i ne kapiraju da je njihovo vreme davno prošlo i da će se bez Nuklearne apokalipse vrlo teško vratiti.
KKK je još uvek aktivan tamo izgleda mi. Samo ne nose bele kapuljače, već kravate i skupa odela .

Zar vi niste godinama pričali da su se tamo "međusobno pobili mudžahidini u borbi."

A onda ste prešli na sledeću retoriku: "strašan zločin da, ali genocid još ne."

CNN je znao šta je objektivna informacija još 1995, kad je Vučić zagovarao 100:1
.
Геноцид у месној заједници?

Па немој ме зајебавати...

.

Zar vi niste godinama pričali da su se tamo "međusobno pobili mudžahidini u borbi."

A onda ste prešli na sledeću retoriku: "strašan zločin da, ali genocid još ne."

CNN je znao šta je objektivna informacija još 1995, kad je Vučić zagovarao 100:1
Jel znas sta je genocid? NIje ono sto presudi neki sud u drogiranoj holamdiji nego cinjenica da nema svedoka, ni deca ni babe ni dede ni ljudi ni zene.

Jel znas sta je genocid? NIje ono sto presudi neki sud u drogiranoj holamdiji nego cinjenica da nema svedoka, ni deca ni babe ni dede ni ljudi ni zene.
Tako je sinak, prvi genocid u istoriji napravio je Isus Navin, pobivši sve žive stanovnike Jerihona, od deteta u kolevci do starca.

Ali ga niko za to ne osuđuje, ušao je u Bibliju a tim "junačkim" podvigom i danas posle 2000 godina sveštenici čitaju njegova zlodela , kao junaštvo, hebem li ga kako to nazvati ?

Šta ti je cionistička propaganda ?

Jevrejski genocid se glorifikuje ?

A nas hoće da obese za muda ?

Back