Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amerika nije okupirala Kosovo.a zakonski ima pravo Amerika da okupira Kosovo? kakvi bre zakoni? to više ne važi..tj nikad nije ni važilo
amerika je okupirala kosovo.. zaboravio si nato bombardovanje.. jbe te amnezija izgleda..imaju i bazu dole od 99 te..bondstil..Amerika nije okupirala Kosovo.
Kosovo je Srbija predala Siptarima i korak po korak sve vise priznaje nezavisnost Kosova.
sta ti tu nije jasno?
brt ko pobeđuje na traktorijadi u dojčland?Hahahahha. Kakva šizofrenija rusofila![]()
Ma raspade se vlada, evo, gotovo svebrt ko pobeđuje na traktorijadi u dojčland?![]()
brt raspadate se vi polako.. to ne kažem ja nego Švabe pišu..Ma raspade se vlada, evo, gotovo sve![]()
nema potpisaAutorska tema.
Upravo sam procitao jako vaznu vest!
Rusija trazi nazad Aljasku! Putin proglasio predaju Aljaske SAD Ilegalnom!!!
Rusija je upravo teritoriju Aljaske proglssila privremeno okupiranom teritorijom Rusije!!!
Nije iskljuceno da ce Rusija objaviti SAD rat ako ne vrati teritoriju Aljaske Rusiji!!!
Kosovo je Srbija! Aljaska je Rusija!!!
Pogledajte prilog 1486840
Pogledajte prilog 1486841
brt raspadate se vi polako.. to ne kažem ja nego Švabe pišu..
morate da slušate izlapelog Bajdena ko kerovi poslušni i dajete kintu nacistima u Ukrajini .. za to imate pare a za subvencije seljacima se nema..
nisam zaboravio bombardovanje.amerika je okupirala kosovo.. zaboravio si nato bombardovanje.. jbe te amnezija izgleda..imaju i bazu dole od 99 te..bondstil..
AAAAHAHAHAHAHAHAHAHAAutorska tema.
Rusija je upravo teritoriju Aljaske proglssila privremeno okupiranom teritorijom Rusije!!!
Nije iskljuceno da ce Rusija objaviti SAD rat ako ne vrati teritoriju Aljaske Rusiji!!!
nisam hladnjaču.. za masovne grobnice ne znam.. .. al kakve to veze ima sa tim da je amerika okupirala kosovo tulavi?nisam zaboravio bombardovanje.
jel si ti zaboravio hladnjace i masovne grobnice albanaca po Srbiji?
pa borite se al slabo vam nešto ide..Pa normalno da ima za to, sta treba, da maloumni Putin dodje na granicu?
To samo imbecil moze da pozeli.
Protiv tog zla se treba boriti svim sredstvima![]()
https://www.ilmessaggero.it/en/puti...ska_and_other_former_territories-7887755.htmlne razumem Ruski, ali u tekstu koji si naveo se nigde ne pominje Aljaska (Аляска).
Ide top.pa borite se al slabo vam nešto ide..možda da umesto Leoparda sledeći put pošaljete te traktore .. hehehe
kolko vam ide top vidi se po traktorijadiIde top.
Nemaca poginulih: 0
Rusa poginulih: desetine hiljada.
Vazda bila sveta ruska zemlja.Autorska tema.
Daj neka napiše jedan dekret da mu ceo svet pripada da nas ne muči više. E rode moj, carstvo se ne zadobija sve na divan sedeći duvan pušiti i dekrete i peticije pisati..Putin je ovim dekretom stvorio uslove za povratak Aljaske!!!
Milom ili silom!!!
Teksas i Kalifornija su Meksiko!!!
Aljaska je Rusija!!!
znam..Pa naravno da ide top, pogledaj, sve novi, lepi traktori po 100.000 evra vrednosti.
Sirotinja, nema sta![]()
nemci sirotilja, mi iz levog dzepa odrapimo 600 miliona za stadion u Dudovici
Aha, raspalih narkomana nema u Srbiji