Rusija - spremni smo da isporučimo Srbiji PVO sisteme

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.601

Sa Rusima nema šale, biće dopremljeno u najkraćem mogućem roku​

Ruski mediji navode da je Srbija jedan od najvećih uvoznika ruskog oružja i vojne tehnike u Evropi.

Ruski odbrambeni koncern "Rosoboroneksport" spreman je da u najkraćim mogućim rokovima razmotri eventualni zahtev Srbije po pitanju isporuke PVO sistema, izjavio je direktor te ruske korporacije Aleksandar Mihejev nakon završetka sajma vojne tehnike "Eršou 2021" koji je održan u Dubaiju.
- Trenutno ne vodimo sa Srbijom pregovore po pitanju isporuka PVO sistema. Međutim, u slučaju da se obrate sa takvih zahtevom, spremni smo da u najkraćem mogućem roku odgovorimo i isporučimo vojnu tehniku- kazao je on.

Ruski mediji navode i da je Srbija jedan od najvećih uvoznika ruskog oružja i vojne tehnike u Evropi.

Podsećaju i da je Srbija od Rusije kupila sedam helikoptera Mi-17 i Mi-35, dobila na poklon šest aviona MiG-29 i 10 oklopnih vozila BRDM-2MS.
Ruski mediji dodaju i da je Srbija nabavila i raketni sistem Pancir-S1, dok je predsednik Aleksandar Vučić svojevremeno najavljivao da naša zemlja želi i da od Rusije kupi PVO sistem S-400, ali da za sada to sebi ne može da priušti.

SD/Sputnjik

Sve je moguće..

Систем је одавно у Србији, али због нестабилности ситуације и моућности да фашисти брзо преузму власт, Руси не смеју званично да га продају јер би онда морали да га оставе овде када их окупаторска власт буде најурила, што би значило да лако могу да га изгубе. Зато се формална продаја никада неће ни догодити.

Систем је одавно у Србији, али због нестабилности ситуације и моућности да фашисти брзо преузму власт, Руси не смеју званично да га продају јер би онда морали да га оставе овде када их окупаторска власт буде најурила, што би значило да лако могу да га изгубе. Зато се формална продаја никада неће ни догодити.

Ovo mi nije jasno? Koji fašisti?? :eek:

Spremni kad se plati u dolarima ili evricima i ako AV dobije dozvolu preko bare.
Да, у праву си као и увек.
Појешће те та зла нарав и константно бављење Србијом и Србима.
Нисмо ти ми криви што си потомак бивших Срба.

Iskreno to nam je trebalo devedesetih ali tada nije imao ko da isporuci jer je drzavni vrh Rusije izdao.

Danas kada se Rusija oslobodila nas drzavni vrh je izdao, kompletno politicka elita go izdajnik do izdajnika.
У опште није тачно. Договорено је све, и тгребало је само уплатити прву траншу али је Слоба новац окренуо на куповину опреме полицији!
То је и његово покојни брат, који је био Амбасадор у Русији, признао у једној ТВ емисији на руској ТВ.
Било је отпора у државном врху у Јељциновој администрацији јер је она била ционистичка све са доказаним србомрцем, Андрејем Козирјевим, који је био Министар иностраних послова. Данас живи у САД.
Војни врх је био за ту испоруку и договорен је али...!
Данас се редовно пишу небулозе о руској издаји јер увек треба ширити антируску пропаганду.

У опште није тачно. Договорено је све, и тгребало је само уплатити прву траншу али је Слоба новац окренуо на куповину опреме полицији!
То је и његово покојни брат, који је био Амбасадор у Русији, признао у једној ТВ емисији на руској ТВ.
Било је отпора у државном врху у Јељциновој администрацији јер је она била ционистичка све са доказаним србомрцем, Андрејем Козирјевим, који је био Министар иностраних послова. Данас живи у САД.
Војни врх је био за ту испоруку и договорен је али...!
Данас се редовно пишу небулозе о руској издаји јер увек треба ширити антируску пропаганду.
Pa to isto sam ja napisao. 😂

Не, ти си написао да је руски државни врх издао а ја кажем шта се уствари десило.
Није било издаје руског државног врха него нашег пилићарења!
Nije imao ko da isporuci sistem druze jer je prvi covek Rusije igrao za protivnicki tim. I ne samo on, mislim, ako se dobro secam da je ministar odbrane hteo da isporuci ali ne moze da se isporuci nista bez odobrenja predsednika.

Necemo se ubedjivati, sustina je ista.

Nije imao ko da isporuci sistem druze jer je prvi covek Rusije igrao za protivnicki tim. I ne samo on, mislim, ako se dobro secam da je ministar odbrane hteo da isporuci ali ne moze da se isporuci nista bez odobrenja predsednika.

Necemo se ubedjivati, sustina je ista.
Не, суштина је битно различита! Лично сам гледао ту емисију када је покојни Борислав Милошевић признао да су паре намањене за прву траншу за С300 усмерене за полицију. како је рекао, очекивали су разумевање од стране Русије. Вероватно оно, јесмо вам обећали прву траншу новца али нема везе, шаљите ви систем а ми ћемо вам рећи хвала!

Ovo mi nije jasno? Koji fašisti?? :eek:

Па западноевропски фашисти са којима ратују у Уркајини. Србија је пуна усташа, петоколонаша и осталих плаћеника који једва чекају да се докопају власти да би пустили ове да вршљају. Мислиш да у таквим условима могу да продају своју војну технологији Србији, која би онда лако могла да падне фашистима у руке. Да је ситуација у Србији јаснија и стабилнија, онда можда.

Tebe odavno pojeo pokvareni sns sendvic.
Која си ти замлата и смор! Какве везе имам ја са СНС? Ја сам држављанин друге државе и не живим у Србији.
Очигледно је да ти је то типски одговор у твом трол арсеналу!
Иди бре на неки хрватски форум и тамо баљезгај.

Не, суштина је битно различита! Лично сам гледао ту емисију када је покојни Борислав Милошевић признао да су паре намањене за прву траншу за С300 усмерене за полицију. како је рекао, очекивали су разумевање од стране Русије. Вероватно оно, јесмо вам обећали прву траншу новца али нема везе, шаљите ви систем а ми ћемо вам рећи хвала!
Nije se radilo o parama. Rusija i Srbija su bratske zemlje. Kada ti brata napadaju na kucu neces mu traziti prvu ratu za pistolj.

Treci put ti pisem da nije imao ko da isporuci sistem i da smo ga platili. Ne razumemo se izgleda a necu da se raspravljamo. 🙂

Мени се увоз тих најмоћнијих борбених система (и најскупљих) огадио још деведесетих
кад је Илирка Мара у неком свом бахаћењу изјавила да треба дати и задњи динар за наоружање и одбрану
(а из њених речи је избијала брига само за трон њеног татице лузера и остатак кретенске породице).

Слушајући њу, схватих да би она дала целу Србију (и дала је) за један свој буђави дан на Дедињу.

Данас мислим да је друго време,
Србија треба да улаже у:

- мирољубиву политику
- борбено братство са Русијом
- сопствену војску
- сопствену војну индустрију
- најбоље иностране борбене системе

Значи као што је својевремено и ЈНА радила
(то је оно време кад нисмо имали никаквих проблема са територијалним интегритетом нити националним суверенитетом).

Која си ти замлата и смор! Какве везе имам ја са СНС? Ја сам држављанин друге државе и не живим у Србији.
Очигледно је да ти је то типски одговор у твом трол арсеналу!
Иди бре на неки хрватски форум и тамо баљезгај.

Ti si bot koji uziva u inostranstvu, a propagiras nam epske uspehe sns Srbije.

Back