РУСИЈА се вратила у Парламентарну скупштину Савета Европе!!!

Poruka
20.095
Парламентарна скупштина Савета Европе позвала је руску делегацију да учествује у јунском заседању. Резолуција тим поводом је била усвојена касно синоћ, након девет сати дискусије.

h_55287297_620x0.jpg
„Право чланова да гласају, да говоре и буду представљени у скупштини и њеним органима не могу бити суспендована нити поништена у контексту оспоравања или ревидирања овлашћења“, наводи се у тексту документа.
Како се наглашава, „основна права не могу бити ни на који начин санкционирана“. Ипак, као и пре, остаје могућност оспоравања овлашћења делегације.
Како се наглашава, украјинска, британска, грузијска делегација су послали 222 амандмана на резолуцију, од којих је само један био усвојен. (:hehe:)

Руска делегација је већ стигла у Стразбург и поднела захтев за потврду својих овлашћења у скупштини.

Пре пет година, Русији је одузет мандат у ПС СЕ у вези са догађајима у Украјини и повратком Крима у састав Русије. Москва је повукла своју делегацију, а такође је престала да плаћа доприносе. Организација је недавно представила резолуцију о враћању овлашћења Русији.

(Спутњик)

БРАВО за браћу Русе!!! Нек цркну душмани:super::bravo::srecna::srecna::srecna:

.

Парламентарна скупштина Савета Европе позвала је руску делегацију да учествује у јунском заседању. Резолуција тим поводом је била усвојена касно синоћ, након девет сати дискусије.

h_55287297_620x0.jpg
„Право чланова да гласају, да говоре и буду представљени у скупштини и њеним органима не могу бити суспендована нити поништена у контексту оспоравања или ревидирања овлашћења“, наводи се у тексту документа.
Како се наглашава, „основна права не могу бити ни на који начин санкционирана“. Ипак, као и пре, остаје могућност оспоравања овлашћења делегације.
Како се наглашава, украјинска, британска, грузијска делегација су послали 222 амандмана на резолуцију, од којих је само један био усвојен. (:hehe:)

Руска делегација је већ стигла у Стразбург и поднела захтев за потврду својих овлашћења у скупштини.

Пре пет година, Русији је одузет мандат у ПС СЕ у вези са догађајима у Украјини и повратком Крима у састав Русије. Москва је повукла своју делегацију, а такође је престала да плаћа доприносе. Организација је недавно представила резолуцију о враћању овлашћења Русији.

(Спутњик)

БРАВО за браћу Русе!!! Нек цркну душмани:super::bravo::srecna::srecna::srecna:

.
Ako vidis Evropu kao dusmane onda ti nisi zdrava ...

Inace lepe vesti , Rusija je Evropa.

Eto kako brzo vratise Rusiju u PS SE cim su prestali da placaju clanarinu. Govorio ja to njima, pestanite da gundjate, nego im "zavrnite pipu".
Evropejera ti da uvredis ne mozes, nema on taj organ preko kojeg bi osetio uvredu. Zato ima odlicno razvijen organ za brojanje pare i odma' primeti kad nekih para nedostaje.

Bezobrazno to. Oni bi da Rusija placa clanarinu a istovremeno da nema pravo glasa u istoj organizaciji.
Ne raduje me to sto su ih opet vratili. Rusija ne treba da bude clan takve organizacije nego da poradi na svojoj "slovenskoj civilizaciji" i da formira takvu organizaciju.

Eto kako brzo vratise Rusiju u PS SE cim su prestali da placaju clanarinu. Govorio ja to njima, pestanite da gundjate, nego im "zavrnite pipu".
Evropejera ti da uvredis ne mozes, nema on taj organ preko kojeg bi osetio uvredu. Zato ima odlicno razvijen organ za brojanje pare i odma' primeti kad nekih para nedostaje.

Bezobrazno to. Oni bi da Rusija placa clanarinu a istovremeno da nema pravo glasa u istoj organizaciji.
Ne raduje me to sto su ih opet vratili. Rusija ne treba da bude clan takve organizacije nego da poradi na svojoj "slovenskoj civilizaciji" i da formira takvu organizaciju.
Ne , pazi povrsno gledas ...
Bice pre da je to da polako odjebavaju USRA iz Evrope ... vidi se da se Cmarika sve manje pita...
Stite se interesi , mogli su i ranije da misle o tome ...

Русија је развијеним дијелом у Европи,била је ту и остала.
Азијски дио Европе нека остане азијски,европски европски.
Мислим да је крање вријеме да се тензије између Европе и Русије смире.
Да се тензије између Русије и Америке смире и да се нађе заједнички језик.
Само економија,економија,економија...

Poslednja izmena:
Русија је развијеним дијелом у Европи,била је ту и остала.
Азијски дио Европе нека остане азијски,европски европски.
Мислим да је крање вријеме да се тензије између Европе и Русије смире.
Да се тензије између Русије и Америке смире и да се нађе заједнички језик.
Само економија,економија,економија...
Samo globalizam globalizam globalizam ... haha

Када сам разговарао са Русима у вези привреде и управе, изричито су ми говорили да "Русија није ни Европа ни Азија. Русија је Русија"
У економији нема Русија је Русија.Новац нема границе.

У економији нема Русија је Русија.Новац нема границе.

Причај то деци која тек треба да раде и баве се економијом.

То уопште није прича за безбедност, а она је на првом месту, па политика, тек онда је економија !

Причај то деци која тек треба да раде и баве се економијом.

То уопште није прича за безбедност, а она је на првом месту, па политика, тек онда је економија !
Прича за безбједност каже да Русија иза САД има највећи војни буџет и највише нуклеарних глава.
Довољно што се њих тиче.Не бринем ја за њихову безбједност али опасно бринем за нашу.

Zapadom vlada mister Dolar.
Samo su zaboravili da rusi neće da plaćaju
ako nisu član.

Западом (САД) влада 3 сектора овим редоследом: војно-безбедоносни, медијски, па тек финансијски.

Да се пита само финансијски сектор, горела би цела планета одавно ...

Када сам разговарао са Русима у вези привреде и управе, изричито су ми говорили да "Русија није ни Европа ни Азија. Русија је Русија"
Da to je prica za monarhiste ... cuo si sta si zeleo da cujes.

Back