eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Alekasandar2:malcik, procesljaj malo Izraelske i epublikanske forume, videces neko stvari.
форуми??? - јак аргумент !
]

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alekasandar2:malcik, procesljaj malo Izraelske i epublikanske forume, videces neko stvari.
Alekasandar2:Nisi pricao ni sa jednim Jevrejom.
Recimo Republikanci, poput Julie Gorin, sa kojom sam u e-mail vezi jednostavno ne podnose Sorosa, Klintona i olbrajtovu. julia Gorin je Jevrejka, iz Rusije.
Jevreji, pogotovu desnicari i Cionisti smatraju da je Soros djubre koje je zarad novca odbacilo veru. Oni ga ni ne smatraju Jevrejem. Inace Smatraju da Soros, Kinton i Olbrajtova zele da prodaju Izrael Muslimanima.
100%Alekasandar2:Tako da znas za neke stvari. Cak Cionisti veoma cene Srbe jer su ratovali protiv Muslimana. Soros ne sme da se pojavi u Izraelu, jer ga smatraju izdajnikom, kao recimo karic ili Cepter ili Kostic. Decko iz mog prethodnog odgovora, kome je deda bio ranjen u Srbiji, je Cionista, i on otvoreno priznaje da je kod Jevreja cesta nazalost bljka da kada skupe dosta para odreknu se vere. Kao i mi. Nasi i Jevrejski bogatasi bi najradije prodali Srbiju i Izrael.
Alekasandar2:Evo teme.
Sta mislite da li se u Rusiji restaurise Carizam ili komunizam?
Na zapadu, posebno u konzervativnim krugovima vlada misljenje da Putin uvodi Carizam, uvrstava religiju uz drzavu i u drzavne strukture, vrsi militarizaciju drustva i oslabljuje druge religije u korist pravoslavlja
Jevdjo:Hitleru treba najvise zamerati na tome sto nije dovrsio zapocet poso sa jevrejima.Kad su to pa jevreji bili nama prijatelji ili Rusiji nikad jer su to prodane duse za pare sve prodaju.
Nece ti biti prviAlekasandar2:ne zelim da mi zakljucaju temu zbog takvog manijaka kao sto si ti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sandra007:Pozdrav Aleksandre
Rusija i Izrael i Srbija su prirodni saveznici
Meni se ovo ne svidja, ja imam utisak da Izrael namece SADu sta da radi i za to
placa debelo?
Alekasandar2:Mislim da Jevrejima treba sveznik, Amerika je u problemima i slabi, Rusija jaca a i blizu je.
Rusija i Izrael i Srbija su prirodni saveznici
a jel si chitala chuvenu istrahovovu knjigu? 8)Sandra007:JEVREJSKA KONTROLA BRITANSKIH MEDIJA
Kao i u Americi, Jevreji imaju skoro potpunu kontrolu nad elektronskim i štampanim medijima u Britaniji. Oni tako grade “javno mišljenje” i državnu politiku prosto kroz izbor vesti koji njihovi mediji puštaju u javnost, i naravno na koji način ih puštaju u javnost. Ovako su oni promovisali “multi-kulturnu i multi-rasnu” politiku imigracije iz siromašnih zemalja trećeg sveta i “anti-rasizma” toliko dugo da su skoro uspeli u demonizaciji čak i najmanjeg otpora takvoj politici.Nezavisna televizijska mreža (ITV) je podeljena u četrnaest područja od kojih su svi pod kontrolom kompanija u vlasništvu Jevreja: Karlton Komunikacija plc. i Granada plc. Karlton drži Centralno područje, London, “Vest Kantri,” i HTV Vels kao i Zapadno područje.
eremita:
Duh Sekire:Није лоша Галаксија волим ја тако оригиналне, јуродиве идеје![]()