Rusija raste: 68, 5%!

Nego, kad ce ovako bogata, napredna i razvijena vec jednom da rasturi tu Ukrajinu,
prosle su 3 godine i nista.
Sta bi radila Rusija da ratuje sa Amerikancima kad jednu Ukrajinu ne moze 3 godine da dobije i jos prolazi vreme.
Tacno ce onaj plastificirani LiliPutinac na kraju da dobije po picci od Amerikanaca i Nemaca kad ga prestanu tolerisati.
Ali, i to ce biti zasluzeno.
A o ekonomskom i svakom drugom aspektu necu ni da govorim, samo cu pitati, sta
rusko koristite u svakodnevnom zivotu a sta sa zapada i samo ce vam se kasti.
Veliki je uspeh to što je Rusija uspeva da ratuje sa Ukrajinom evo već tri godine . Amerikanci bi već deset puta pobegli kao neki dan od Huta :hahaha:

Naravno, zato Švabe masovno opsedaju rusku ambasadu u Berlinu u potrazi za iseljeničkom vizom.

A evo i Srbi svi pobegoše za Moskvu, više u Beogradu ne možeš da čuješ srpski, sve to otišlo put Kremlja.
brt već sam objašnjavao.. to što više ljudi ide na zapad nego u Rusiju ne znači da se na zapadu bolje živi..
to samo znači da većina ljudi nema pojma o životu..
hoćeš da kažeš da je u svetu, Srbiji konkretno, više pametnih nego glupih ?? :D
moja neka realna procena 80% : 20 % u korist debila bez mozga..
jbg i ti si u ovih 80 % koji misle da je na gej frendli zapadu bolji život

brt već sam objašnjavao.. to što više ljudi ide na zapad nego u Rusiju ne znači da se na zapadu bolje živi..
to samo znači da većina ljudi nema pojma o životu..
Naravno, niko od Rusa koji žive u Rusiji nema pojma o tome kako se živi u Rusiji i zato naivni žele da pobegnu odatle na nerazvijeni zapad.

Samo ti dobro znaš istinu, pošto si upućeniji od samih Rusa koji tamo žive. Redovno gledaš RT na kome privreda raste kao ekonomski tigar.

To je sve sasvim logično.

Još da kažeš da znaš bolje od žena kakve bolove prati porođaj, pa da zaokružimo priču.

Naravno, niko od Rusa koji žive u Rusiji nema pojma o tome kako se živi u Rusiji i zato naivni žele da pobegnu odatle na nerazvijeni zapad.

Samo ti dobro znaš istinu, pošto si upućeniji od samih Rusa koji tamo žive. Redovno gledaš RT na kome privreda raste kao ekonomski tigar.

To je sve sasvim logično.

Još da kažeš da znaš bolje od žena kakve bolove prati porođaj, pa da zaokružimo priču.
pa i u Rusiji kao uostalom ni u celom svetu ne cveta inteligencija
mada možemo i o tome.. koliko ima Rusa i koliko njih je pobeglo na zapad?

evo imaš primer Anri Gujona
msm lik je postao Vučićev sendvičar i ne volim ga al eto kakogod
došao je iz Francuske da živi u Srbiju
da li je on glup?? meni se čini da je inteligentniji od 99,99 % Francuza
naučio srpski za godinu dana.. daj mi Francuza ili bilo kog ko to može..
što ne živi i ne radi u Pariz nego u zaostalu Srbiju??

moj rođak Stefan Popović došao iz Australije da živi u Srbiju..onaj voditelj.. tamo rođen, imao super poso, kintu, porodica tamo.. došao ovde i živi ovde..lik je suva inteligencija.. zašto jbg kad je na zapadu bolje? plus po svim tim goveđim analizama u Austriliji je bolje nego u USA i Evropi..

Nego, kad ce ovako bogata, napredna i razvijena vec jednom da rasturi tu Ukrajinu,
prosle su 3 godine i nista.
Sta bi radila Rusija da ratuje sa Amerikancima kad jednu Ukrajinu ne moze 3 godine da dobije i jos prolazi vreme.
Tacno ce onaj plastificirani LiliPutinac na kraju da dobije po picci od Amerikanaca i Nemaca kad ga prestanu tolerisati.
Ali, i to ce biti zasluzeno.
A o ekonomskom i svakom drugom aspektu necu ni da govorim, samo cu pitati, sta
rusko koristite u svakodnevnom zivotu a sta sa zapada i samo ce vam se kasti.
Keep dreaming. :cool:

Back