Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Гле чуда ! Руси одбили нову резолуцију !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Архангел:Ево ти "добронамерног комшије", утрп'о и Војводину, за сваки случај...Случајно? Још их сврби Срем? Мало су покрали манастире, чули има још!
Lacibg:Гле чуда ! Руси одбили нову резолуцију !![]()
![]()
![]()
Jerry Ropero:gde su sad obersturmfuhrer, svetolik trpkovic(hrvat), onaj era-seraserhead i ostali sto su pricali kako se eto rusija samo cenjka sa zapadom i da ce nas na kraju izdati?
opacupa:buraz,stavi umisto srbi,hrvati..i umisto kosovo i vojvodina,recimo..istra i dalmacija...
samo da malo olabavimo situaciju..
i sad reci da nisam "dobronameran"..![]()
Šta se brineš?Doći će na red i revizija osimskih sporazuma.opacupa:buraz,stavi umisto srbi,hrvati..i umisto kosovo i vojvodina,recimo..istra i dalmacija...
samo da malo olabavimo situaciju..
i sad reci da nisam "dobronameran"..![]()
Bice izglasano u SB. Posticice se dogovor izmedju Rusije i Amerike pre svega, sto bi bilo i najbolje za Srbe koji zive na Kosovu.BikLav:Sta mislite da li ce biti glasanja u SB ?
Ja na sve ovo gledam kao na veoma dobru partiju pokera, gde svi mnogo blefiraju, i svi kriju karte kao zmija noge![]()
Ha-Nocri:Bice izglasano u SB. Posticice se dogovor izmedju Rusije i Amerike pre svega, sto bi bilo i najbolje za Srbe koji zive na Kosovu.
Opet ti lupas. PA dovoljna je zdrava logika ako se znaju neke cinjenice. Recimo da ako dodje do jednostranog priznavanja Kosova Srbi nemaju nista. Nist od onog za cega se nas pregovaracki tim izborio. E vidis, ne treba lupetati ako ne znas o cemu pricas.minos:Zasto ne pustis da Srbi sa Kosova odluce sami sta je najbolje za njih?
Uostalom,bio bi u pravu kada bi ziveli sa nekim naprednim emancipovanim narodom,ali ne..u pitanju su Albanci,sveze sisli sa planina..
To je Cedina ideja zar ne?To je cudo kako njegovi puleni ponavljaju njegove reci..verovatno mu je pala na pamet dok se kupao u bazenu u Silerovoj-"..znam kako da spasem Srbe sa Kosova.."![]()
Mislim da ne poznajes situaciju dole. U slucaju priznavanja nezavisnosti od Srba koji su trenutno juzno od Ibra ostalo bi 1% svi ostali bi se iselili. A od ovih na severu 10-15% bi takodje napustili Kosmet. Dole narod zivi samo sa nadom da ce Kosmet biti u Srbiji.Ha-Nocri:Opet ti lupas. PA dovoljna je zdrava logika ako se znaju neke cinjenice. Recimo da ako dodje do jednostranog priznavanja Kosova Srbi nemaju nista. Nist od onog za cega se nas pregovaracki tim izborio. E vidis, ne treba lupetati ako ne znas o cemu pricas.
I ne, to nisam cuo od Cede niti od LDP-a.
A to sto ti ceo Albanski narod na Kosovu nazivas primitivnim govori o tebi, o tvom primitivizmu![]()
Nece se odmah iseliti. Prvo bi osmotrili situaciju i kada bi videli da se nista ne dogadja ne bi odlazili. Ali to nije ni bitno. Sta god da bude bitno je samo da ne bude jednostranog priznavanja Kosova jer bi tada Srbi otisli.BikLav:Mislim da ne poznajes situaciju dole. U slucaju priznavanja nezavisnosti od Srba koji su trenutno juzno od Ibra ostalo bi 1% svi ostali bi se iselili. A od ovih na severu 10-15% bi takodje napustili Kosmet. Dole narod zivi samo sa nadom da ce Kosmet biti u Srbiji.
Da li si nekad bio na Kosmetu, pa mozes da tvrdis ?Ha-Nocri:Nece se odmah iseliti. Prvo bi osmotrili situaciju i kada bi videli da se nista ne dogadja ne bi odlazili. Ali to nije ni bitno. Sta god da bude bitno je samo da ne bude jednostranog priznavanja Kosova jer bi tada Srbi otisli.
Kazem ti, to nije poenta. Skrenuo si temu. Ja sam rekao da je najgore ako dodje do jednostranog priznavanja Kosova. Sa ovim sto pises mogu i da se slozi. Znaci, bolje nezavisnost u SB nego jednostrano priznavanje. TackaBikLav:Da li si nekad bio na Kosmetu, pa mozes da tvrdis ?
Mislim da i Adem_KS moze da potvrdi moje reci, jer oni znaju sve, i kako ce biti ako se proglasi nezavisnost, i kako Srbi sad razmisljaju.
Inace imam na Kosmetu dosta rodjaka pa znam.
A i bio sam pre nekoliko dana.
pa rezultat je isti,s tim da se u drugom slucaju sa tim NE SLAZE ceo svet...Ha-Nocri:Kazem ti, to nije poenta. Skrenuo si temu. Ja sam rekao da je najgore ako dodje do jednostranog priznavanja Kosova. Sa ovim sto pises mogu i da se slozi. Znaci, bolje nezavisnost u SB nego jednostrano priznavanje. Tacka
Vidis nije isti. Cak jako daleko da bude isti.jeremijabg:pa rezultat je isti,s tim da se u drugom slucaju sa tim NE SLAZE ceo svet...
deo moje recenice "proglasi nezavisnost" ne odnosi se na kosovski parlament vec na SB pa nisam skrenuo temu, nego govorim upravo o tome sta ce se desiti ako SB proglasi nezavisnost.Ha-Nocri:Kazem ti, to nije poenta. Skrenuo si temu. Ja sam rekao da je najgore ako dodje do jednostranog priznavanja Kosova. Sa ovim sto pises mogu i da se slozi. Znaci, bolje nezavisnost u SB nego jednostrano priznavanje. Tacka
Ha-Nocri:Opet ti lupas. PA dovoljna je zdrava logika ako se znaju neke cinjenice. Recimo da ako dodje do jednostranog priznavanja Kosova Srbi nemaju nista. Nist od onog za cega se nas pregovaracki tim izborio. E vidis, ne treba lupetati ako ne znas o cemu pricas.
I ne, to nisam cuo od Cede niti od LDP-a.
A to sto ti ceo Albanski narod na Kosovu nazivas primitivnim govori o tebi, o tvom primitivizmu![]()
eremita:Нисам сигуран да ли сам добро чуо... али рекоше Руси да ће да тресну ВЕТО...![]()
BikLav:Mislim da i Adem_KS moze da potvrdi moje reci, jer oni znaju sve, i kako ce biti ako se proglasi nezavisnost, i kako Srbi sad razmisljaju.
.