Rusija ponovo odbila rezoluciju

Архангел:
Ево ти "добронамерног комшије", утрп'о и Војводину, за сваки случај...Случајно? Још их сврби Срем? Мало су покрали манастире, чули има још!

buraz,stavi umisto srbi,hrvati..i umisto kosovo i vojvodina,recimo..istra i dalmacija...
samo da malo olabavimo situaciju..

i sad reci da nisam "dobronameran".. ;)

Ha-Nocri:
Bice izglasano u SB. Posticice se dogovor izmedju Rusije i Amerike pre svega, sto bi bilo i najbolje za Srbe koji zive na Kosovu.

Zasto ne pustis da Srbi sa Kosova odluce sami sta je najbolje za njih?

Uostalom,bio bi u pravu kada bi ziveli sa nekim naprednim emancipovanim narodom,ali ne..u pitanju su Albanci,sveze sisli sa planina..

To je Cedina ideja zar ne?To je cudo kako njegovi puleni ponavljaju njegove reci..verovatno mu je pala na pamet dok se kupao u bazenu u Silerovoj-"..znam kako da spasem Srbe sa Kosova.." :roll:

minos:
Zasto ne pustis da Srbi sa Kosova odluce sami sta je najbolje za njih?

Uostalom,bio bi u pravu kada bi ziveli sa nekim naprednim emancipovanim narodom,ali ne..u pitanju su Albanci,sveze sisli sa planina..

To je Cedina ideja zar ne?To je cudo kako njegovi puleni ponavljaju njegove reci..verovatno mu je pala na pamet dok se kupao u bazenu u Silerovoj-"..znam kako da spasem Srbe sa Kosova.." :roll:
Opet ti lupas. PA dovoljna je zdrava logika ako se znaju neke cinjenice. Recimo da ako dodje do jednostranog priznavanja Kosova Srbi nemaju nista. Nist od onog za cega se nas pregovaracki tim izborio. E vidis, ne treba lupetati ako ne znas o cemu pricas.

I ne, to nisam cuo od Cede niti od LDP-a.

A to sto ti ceo Albanski narod na Kosovu nazivas primitivnim govori o tebi, o tvom primitivizmu ;)

Ha-Nocri:
Opet ti lupas. PA dovoljna je zdrava logika ako se znaju neke cinjenice. Recimo da ako dodje do jednostranog priznavanja Kosova Srbi nemaju nista. Nist od onog za cega se nas pregovaracki tim izborio. E vidis, ne treba lupetati ako ne znas o cemu pricas.

A to sto ti ceo Albanski narod na Kosovu nazivas primitivnim govori o tebi, o tvom primitivizmu ;)
Mislim da ne poznajes situaciju dole. U slucaju priznavanja nezavisnosti od Srba koji su trenutno juzno od Ibra ostalo bi 1% svi ostali bi se iselili. A od ovih na severu 10-15% bi takodje napustili Kosmet. Dole narod zivi samo sa nadom da ce Kosmet biti u Srbiji.

BikLav:
Mislim da ne poznajes situaciju dole. U slucaju priznavanja nezavisnosti od Srba koji su trenutno juzno od Ibra ostalo bi 1% svi ostali bi se iselili. A od ovih na severu 10-15% bi takodje napustili Kosmet. Dole narod zivi samo sa nadom da ce Kosmet biti u Srbiji.
Nece se odmah iseliti. Prvo bi osmotrili situaciju i kada bi videli da se nista ne dogadja ne bi odlazili. Ali to nije ni bitno. Sta god da bude bitno je samo da ne bude jednostranog priznavanja Kosova jer bi tada Srbi otisli.

Ha-Nocri:
Nece se odmah iseliti. Prvo bi osmotrili situaciju i kada bi videli da se nista ne dogadja ne bi odlazili. Ali to nije ni bitno. Sta god da bude bitno je samo da ne bude jednostranog priznavanja Kosova jer bi tada Srbi otisli.
Da li si nekad bio na Kosmetu, pa mozes da tvrdis ?
Mislim da i Adem_KS moze da potvrdi moje reci, jer oni znaju sve, i kako ce biti ako se proglasi nezavisnost, i kako Srbi sad razmisljaju.
Inace imam na Kosmetu dosta rodjaka pa znam.
A i bio sam pre nekoliko dana.

BikLav:
Da li si nekad bio na Kosmetu, pa mozes da tvrdis ?
Mislim da i Adem_KS moze da potvrdi moje reci, jer oni znaju sve, i kako ce biti ako se proglasi nezavisnost, i kako Srbi sad razmisljaju.
Inace imam na Kosmetu dosta rodjaka pa znam.
A i bio sam pre nekoliko dana.
Kazem ti, to nije poenta. Skrenuo si temu. Ja sam rekao da je najgore ako dodje do jednostranog priznavanja Kosova. Sa ovim sto pises mogu i da se slozi. Znaci, bolje nezavisnost u SB nego jednostrano priznavanje. Tacka

Ha-Nocri:
Kazem ti, to nije poenta. Skrenuo si temu. Ja sam rekao da je najgore ako dodje do jednostranog priznavanja Kosova. Sa ovim sto pises mogu i da se slozi. Znaci, bolje nezavisnost u SB nego jednostrano priznavanje. Tacka
deo moje recenice "proglasi nezavisnost" ne odnosi se na kosovski parlament vec na SB pa nisam skrenuo temu, nego govorim upravo o tome sta ce se desiti ako SB proglasi nezavisnost.
Znaci da rezimiram ako SB proglasi nezavisnost, juzno od Ibra nece ostati 1% od sadasnjeg broja Srba. A iz severnog delu ce poceti da se iseljavaju (10-15%)

Ha-Nocri:

Pa dobro,sto ne odes i popijes kafu u Pristini?Mi cemo odavde da ti pevamo-"..ko prezivi neka prica.."

Naravno da si cuo od Cede,prosto je neverovatno koliko ljudi ponavljaju njegove reci..kao papagaji..

Misli malo svojom glavom..

I zasto me vredjas ako ti nisi primitivan?

eremita:
Нисам сигуран да ли сам добро чуо... али рекоше Руси да ће да тресну ВЕТО... :lol:

Да ли си, можда, мислио на ово:

" Koštunica i Grizlov: Rešenje za Kosmet u okviru međunarodnog prava
Radio Srbija - Pre 8 sati

Premijer Srbije Vojislav Koštunica i predsednik ruske Državne dume Boris Grizlov, ocenili su u Beogradu da se rešenje statusa Kosmeta mora tražiti samo u okviru međunarodnog prava i poštovanja Povelje UN. Koštunica i Grizlov, koji su kao lideri DSS-a i Jedinstvene Rusije potpisali sporazum o saradnji dve partije, istakli su da Srbija i Rusija imaju jedinstvenu politiku o pitanju rešavanja kosmetske krize, utemeljenu na poštovanju međunarodnog prava, Povelje UN i Rezolucije 1244 SB. Komentarišući najave da bi kosmetsko pitanje moglo biti premešteno u Kontak grupu, Koštunica je ukazao da bi svaki pokušaj rešavanja statusa Pokrajine i "izvlačenja" iz mandata SB predstavljao kršenje Povelje UN i Rezolucije 1244. On je podsetio da postoje dva suštinski različita stava u međunarodnoj zajdnici, od kojih je jedan za poštovanje Povelje UN, a drugi za kršenje tog akta i pronalaženje rešenja kojim se Srbiji uzima deo teritorije i stvara druga albanska država na njenim prostorima. Uveren sam da će na kraju pravo trijumfovati nad silom, naglasio je Koštunica. Grizlov je rekao da Rusija ima mogućnost da, ukolio bude pokušaja da kroz SB UN prođe nacrt rezolucije koji ne odgovara Srbiji i predviđa nezavisnost Kosmeta, iskoristi pravo veta. "

BikLav:
.

mogu ti reci da imas pojma kao i vecina ovih patrijota ovde. doduse kako se do sada odvijala situacija, mislim na nesigurnost, ekonomiju, nezaposlenost i sl. ne pise nam [vam] se dobro. ali verujem da se dala nezavisnost [uz neke uslove koji se moraju postovati,kao skolstvo itd.] odmah ovde bi par godina bilo tesko ali perspektiva i nije bila tako losa .... sada kada politika srbije radi samo na tome da se dobije bilo kakvo parce kosova [ a ne i da srbi ostanu na kosovu kao ravnopravni gradjani] povoljnog rezultata mozda i nece biti ali... jer pored srba ovde zive i bosnjaci goranci hrvati koje ipak vezuje jezik,ali ovi drugi i ne mogu da koriste te skole,a otvarati fakultete zbog par bosnjaka-goranaca i nije isplativo,tako da licno znampuno njih koji su otisli ili u BiH ili novi pazar bas iz tog razloga.ali da ne "tupim" srbiju zabole za ovaj narod ovde ona trazi .....

Back