Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?


  • Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slika i prilika desavanja u Rusiji.
Stotinak NVO saradnika beze avionima iz Rusije, placaju karte i po 10 hiljada evra da odu. Ili ce provesti ostatak zivota u zatvoru zbog izdaje kada novi zakon stupi na snagu. Ali zato se vidi ko su patriote, na hladnoci od rane zore hiljade dobrovoljaca koji zele da idu u rat protiv NATO, samo jedan od nekolio stotina regrutnih centara.
Od pocetka rata u ukrajini vise od 2 miliona dobrovoljaca se prijavilo. Sada ce taj broj drasticno da skoci. I Rusi ce mobilisati daleko vise od 300 hiljada ljudi, budite sigurni da ce uskoro da se digne vojska do zuba naoruzana od preko 3 miliona ljudi.
Putin ima podrsku sada vise od 90% naroda, cak i oni koji su ga kritikovali sada ga podrzavaju. Svi razumeju da je rat protiv NATO neizbezan.
 

Prilozi

  • 2A4BABAB-9601-41E8-A0EB-1E697F1BD14C.jpeg
    2A4BABAB-9601-41E8-A0EB-1E697F1BD14C.jpeg
    139,1 KB · Pregleda: 49
  • 1DD25BF7-4EBF-43D7-BFB4-1781E5903D93.jpeg
    1DD25BF7-4EBF-43D7-BFB4-1781E5903D93.jpeg
    71,1 KB · Pregleda: 49
Beze petokolonasi. Procenjuje se oko 50 hiljada da ih ima. Ide novi zakon o NVO. Kazne su paprene i idu od 20 na vise godina u gulagu. Vec je najavljeno ciscenje drustva od malignih i izopacenih elemenata.
У Русији нема невладиних организација. Законом забрањене!
Кажу Руси - преписали смо закон од САД-а!
Све су то стране агентуре.
 
У Русији нема невладиних организација. Законом забрањене!
Кажу Руси - преписали смо закон од САД-а!
Све су то стране агентуре.
Kako bilo , beze glavom bez obzira. Dok se narod prijavljuje u dobrovoljce ovi placaju po 10 hiljada evra kartu da beze, druze… odakle???
Bitno je dase nece nikada vise vratiti.
Samo da ne dodju kod nas. Neka idu u Albaniju. Oni su na njihovoj strani.
 
Kako bilo , beze glavom bez obzira. Dok se narod prijavljuje u dobrovoljce ovi placaju po 10 hiljada evra kartu da beze, druze… odakle???
Bitno je dase nece nikada vise vratiti.
Samo da ne dodju kod nas. Neka idu u Albaniju. Oni su na njihovoj strani.
To su hipsteri. Moderna omladina koja ne zna promijeniti žarulju. Takvi prvi crknu kad zagusti.

Neće ti ostati u Srbiji. Njima je krajnje odredište Germanistan ili neka slična pedero-liberalna rupčaga gdje mogu posjećivati bordele sa životinjama i legalno se drogirati.
 
То да реструктуирање војске раде у лету је 100% тачно и то им није први пут, али зар мора тако. Зашто се једноставно све не уради раније или бар већи део. Него све мора овако, тежим путем.
Русија ће овај рат у Украјини добити и то без дилеме али све то може ићи доста безболније и лакше по њих саме.
Што се извора тиче то су наши и руски извори од људи који су дуго у овом послу.
Kada ste ograničeni budžetom onda mora tako. Zamislite da danas Rusija nema nuklearni potencijal ili strateške raketonosce ili podmornice koje su možda najtiše na svijetu. Danas j...na NASA nemože da odlijepi popišanu raketu nosač od zemlje jer im svaki k.... smeta, Rusi to hladno rade što bi rekli zapadnjaci "on demand". Sve je to netko morao da plati pravim novcem, a ne dolarima. Porast životnoga standarda u Rusiji je enorman. Ekonomska politika je bar zasada odlična. Naravno da će Rusija dobiti rat, ali nije samo rat na terenu u nesretnoj Ukrajini. Rusi neznaju za "painless" mod. Što se tiče izvora vjerovat ću vam na riječ.
 
Putin ugasio vetar u Nemačkoj
У САД процењују шансе Европе да преживи без руског гаса.

Последице антируских санкција могу бити веома тешке за ЕУ. Шансе Европе да преживи без руског гаса су минималне, кажу аналитичари америчког часописа "Foreign Policy"
1663888665524.png
 
У Русији нема невладиних организација. Законом забрањене!
Кажу Руси - преписали смо закон од САД-а!
Све су то стране агентуре.
Prepisan je američki Foreign Agents Registration Act - ko prima novac iz inostranstva da bi “proizvodio vesti” ili dok to radi mora da se registruje kao takav, takođe, podleže se zabranama i strogim kaznama ako se ne poštuje.
Podleže se i (i potpada pod udar) ako neko npr. prima novac iz inostranstva, naročito od strane vlade ili interesne grupe, pa onda daje izjave za medije i sl. Specijalno je pisan za vreme Prvog Svetskog rata jer je U.S bila neutralna, a zaraćene strane pokupivale i pokrenule listove (UK i Nemačka) i krenule da propagiraju ulazak u rat na svojoj strani. Bilo je zabrinutih, da, ako bi U.S ostale (pokušale da ostanu) neutralne, da bi propaganda spolja mogla i da krene i da podstiče sukobe sa pristalicama druge strane. Ko je lud da dozvoli da mu treće zemlje izazivaju ulične borbe zbog svojih računa?

Glas Amerike i Radio Slobodna Evropa su samo najočigledniji primeri - primenjivao bi se u US i na npr NGO koja uzimaju novac iz inostranstva, npr fondacija i sl - morali bi da se registruju, i da javno objave (home page, i sl) da primaju novac iz tog i tog izvora, i sl… Ponedinci koji potpadaju pod naročite zahteve moraju da se registruju i kao lobisti.
 
Poslednja izmena:
Ukro propaganda krenula da plače kako im prete nuklearni udari u najbližoj budućnosti, jer je “herojski otpor” “hrabrih branilaca” i “celog naroda predvođenog mudrim Klovnom” “ nemoguće savladati. Okupator bi to mogao i iz “čiste zlobe” a i iz “očaja”. A i u Donbasu “ofanziva kakva nije viđena” stoji u mestu, šmrc, a oni pa još i pokrenuli ničim izazvani referendum - kao da UKR nije proglasila nezavisnost posle refernduma na kojem je velika većina bila za federaciju sa Rusijom i Belorusijom.
 
Последње вести кажу да су сви мушкарци који су протестовали против мобилизације у руским градовима
регрутовани у војску и званично наведени као добровољци.
Веома лепо преваспитавање идиота са испраним мозговима.


:bravo:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top