Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba to savladati.

Meni uputila mlađa kolegica koliko tih podrodova postoji.

Bila sam uvjerena da ima LGBTQ i da je to to.

Ali, figa, namnožilo se toga.

Najbolji su mi non binary, nisu ni muško ni žensko.

Oprašuju se vjetrom.
Да, да, зато ће сада деца у школама да би савлдала на време. :roll:
А појавиће се још нешто у међувремену...

Samo vi navijajte za vase SRuse i Amerikenjce kad krenu pecurke Putin ce yderati kavijar u Jamamoutskim planirama na Uralu a Bajden kikiriki butter u Koloradu, a vi cete gledati sta i kud.
J... mi se ja ću jagnje okrenut ili prase, a oni neka jedu te putere i ostala riblja govna. Što se tiče gledanja nedavno mi se doselila nova susjeda, ima se šta gledati, a bogami i kuda.

Sve ste u pravu, ali Rusi su morali da odrede prioritete. Korupcija u vojsci, pogrešne odluke, sve se to dešava i naravno nemože da se ustanovi bez pravoga pritiska. Rat u Siriji je malo pomogao Ruskoj vojsci da se digne iz letargije i oproba neke sustave u "real world" scenariju. Ovaj put se biju protiv ozbiljnoga protivnika, kako samih Ukrajinaca tako i NATO saveza koji je najveća vojna sila od kada postoji svijet i sve to moraju raditi "u letu" i sa sredstvima koja su im na raspolaganju. To za granate iz Sjeverne Koreje molio bih vas za izvor, a i ako uvoze to ne mora da znači da ih nemaju nego da im je jeftinije da ih kupe od brata Kima nego da ih sami proizvode, možda se ti proizvodni kapaciteti mogu iskoristiti za nešto ubojitije i ili potrebnije. Nacisti iz azovstalja su bili u rupi i to je bilo samo pitanje vremena koje su bombarderi možda skratili, na ishod nisu utjecali. Pisao sam o prioritetima Ruske obrambene strategije SEAD nije bio jedan od tih prioriteta. LP.
Zapravo, postoji rok trajanja granata. Svega zapravo. I opreme. Reciklaza ili unistavanje stare municije koja postaje nestabilna posle nekog vremena je strasno skupo i dugotrajan proces. 6-7 puta je jeftinije potrositi tu municiju neko prolaziti kroz sve to .Cak je i jeftinije pokloniti sve to nego cuvati, ali niko to nece uzimati, ako me razumes. Mozda Koreja stvarno nudi Rusima jeftinije nego da sami proizvode, a i oni da se oslobode starih zaliha kako bi modernijom i savremenijom popunili skladista. Sto je u jednu ruku i normalno uraditi.
Stanje na frontu se menja , rusija ce uskoro u ukrajini imati cak 5 puta vise vojnika i opreme, i promenila se taktika dejstva. Krece se sa brutalnim unistavanjem svega. Nema vise cuvanja mostova, fabrika itd. Zato sam i upozorio da civili treba da beze sto pre jer ce Ukrajina cela biti pregazena kao bubasvaba i to vrlo brzo. Ne bi NATO instruktori tako uzirbano pobegli iz Ukrajine. To svi znaju. Ovaj rat se ubrzo zavrsava i bice pojeo vuk magarca , sve ce se vratiti na staro, kao da nista nije bilo , ni sankcija ni rata, ni poskupljenja. Jedina novina ce biti da ce ruska granica biti do poljske, slovacke , madjarske i rumunije. Posle se ide na kavkaz. Arzebejdzan ce uci u sastav RF kao i Armenija. Kaspijski basen ce biti odsecen od sveta. Sve ce ici preko Rusije jer ce preuzeti kontrolu nad resursima u regionu. Oni i Iran. A ukrajinu niko vise nece pominjati, osim kao naziv regiona kao sto ki zovemo macva, banat, srem…

Poljaci se navukli na jod. Kazu iscekuju nuklearni udar Rusije

To su Skandinavci gutali proljetos.

Javila mi se prijateljica iz djetinjstva, u NO živi i totalno je sluđena zapadnom propagandom.

Ja ju smirivala i uvjeravala da se ne truje s kemijom, nego nek pije one njihove likere od gorkih trava radije.

Em je sretna i zdrava, em ju ošamuti pa nije ničeg ni svjesna, ako do nečeg dođe.

Bolje nego gutat kemiju i drhtat u skloništu.

Siguran sam da ce ovi vidjeti prvih redova.

:mrgreen:

Kao jedna moja bivsa svalerka, onako malo guzatija Njemica koja je aktivna vojnikinja u njemackoj vojsci.
Mislim si ja kako ima krasne guzice, ali br'te muka je to kada se treba negdje popeti ili nedajboze potrcati, gravitacija ipak prkosi.
Pitam ja nju koji je rod vojske, a ona zastavnica koja sjedi u nekom tajnom bunkeru i sluzi kao vezistica.
Eto vidite gospon Jugoslave kako to čime je obdarena može poslužiti i Njemačkoj vojsci. Uštedjeli su na podmetaču za drvenu stolicu u bunkeru.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back