Rusija od danas više nije članica

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
93.711
Moskva -- Rusija od danas više nije članica Evropske konvencije o ljudskim pravima, u skladu sa Rezolucijom Saveta Evrope.

U saopštenju se podseća da je Rezolucija o prestanku članstva Rusije u Savetu Evrope usvojena u Savetu ministara 16. marta.

Za rešavanje, kažu, ostaju predstavke upućene protiv Ruske Federacije u odnosu na radnje ili propuste koji mogu predstavljati povredu Konvencije pod uslovom da su se dogodili do 16. septembra. Plenarna sednica Suda je 5. septembra formalno primila k znanju da Rusija prestaje da bude strana ugovornica Konvencije.

S tim u vezi prestaje da radi i kancelarija Suda zadužena za predstavke protiv Ruske Federacije.

Inače, kako se navodi u saopštenju, pred Evropskim sudom se trenutno nalazi 17.450 predstavki protiv Ruske Federacije.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=09&dd=16&nav_category=78&nav_id=2214701

Treba ih kompletno izopstiti iz drustva i uvesti vize za sve njene gradjane u svakoj drzavi Zapada.

Moskva -- Rusija od danas više nije članica Evropske konvencije o ljudskim pravima, u skladu sa Rezolucijom Saveta Evrope.

U saopštenju se podseća da je Rezolucija o prestanku članstva Rusije u Savetu Evrope usvojena u Savetu ministara 16. marta.

Za rešavanje, kažu, ostaju predstavke upućene protiv Ruske Federacije u odnosu na radnje ili propuste koji mogu predstavljati povredu Konvencije pod uslovom da su se dogodili do 16. septembra. Plenarna sednica Suda je 5. septembra formalno primila k znanju da Rusija prestaje da bude strana ugovornica Konvencije.

S tim u vezi prestaje da radi i kancelarija Suda zadužena za predstavke protiv Ruske Federacije.

Inače, kako se navodi u saopštenju, pred Evropskim sudom se trenutno nalazi 17.450 predstavki protiv Ruske Federacije.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=09&dd=16&nav_category=78&nav_id=2214701

Treba ih kompletno izopstiti iz drustva i uvesti vize za sve njene gradjane u svakoj drzavi Zapada.
Onda EU više nije deo ljudskog civilizovanog sveta. Samo neka oni ćute o ljudskim pravima.

da, ali kod njih je crno na belo, u Evropi je sve to podmuklo zapakovano pod nazivom - 'ljudska prava i vrednosti'
Ljudi na Zapadu imaju iluziju da se nesto pitaju, da nesto oni odlucuju na izborima, dok u Rusiji, Kini narod nema te iluzije.
Zapadni sistem je u zavrsnoj karcinom fazi, dok za istocni svasta jos moze da se desi u narednim decenijama, iznenadjenja su moguca

Vidimo kako Srbi hrle u Rusiju i Kini hahahahah
Gledas stvari plitko i povrsno. Ja sam u Nemackoj i moze da izgleda da sam licemeran kad pisem ovako nesto ali ja nisam dosao ovde da uzivam u zapadnom nacinu zivota, nego samo da zaradim nesto kesa. I vracam se nazad, ne zelim da mi deca zive ovde.
A posla imaju zato sto devastiraju ostale samo da bi njima bilo dobro. Evo ti primer uniste rumunsku industriju mesa debilnim eu ogranicavanjem i kvotama, pa sad se nemacko meso izvozi u Rumuniju a rumunski radnici seku meso po nemackim flajserajima.
Ima mnogo primera

E baš će Putin da bude tužan, ima da se rasplače. :lol:
Ako postoji čovek kome su ljudska prava potpuno nebitna stavka to je on.
Nemojmo pretjerivati.
Ja kada cujem "konvencija", pogotovo one "UN medjunarodne" o zastiti raznih kuraca i palaca, na ciju zgradu u N.Y. bi nahuskao Godzillu, prisere mi se.
Rusima neka je daleko lepa kuca i samovar, ali ne vidim bas da EU vodi neku posebnu brigu o vlastitim gradjanima, sve nekako vise mislim da te konvencije imaju svrhu zastititi copore silovateljskih negrida i bliskoistocne, tamnoput muslimanije, a ne bijelih Europljana i njihove djece.
Tako da u ovom slucaju Sovjetu mogu odobravajuce kimnuti glavom.

Ja kada cujem "konvencija", pogotovo one "UN medjunarodne" o zastiti raznih kuraca i palaca, na ciju zgradu u N.Y. bi nahuskao Godzillu, prisere mi de
"konvencije" i pristanak suverenih drzava da bezuslovno postuju te konvencije je sranjje bez presedana u savremenoj istoriji. Svaka od tih UN izopacenih gluposti treba na prvo na referendum a prethodno javna diskusija za koju bih recimo zakonski ovlastio akademiju nauka a ne Zeljka Mitrovica

Vidimo kako Srbi hrle u Rusiju i Kini hahahahah
Ima naših ljudi koji tamo rade.
Moj dobar drug već godinama radi u Kini u firmi koja pravi kompjuterske igre.
Super plata, najnoviju tehnologiju kupuje kako izađe, putuje...
Mnogi od vas koji živite na Zapadu zamišljate Kinu od pre 30 godina, a ona je davno tehnološki prešišala i Japan.
Ali, valjda je ljudima tako lakše...

Back