RUSIJA KLJUČA Moskva je danas kao tvrđava, pohapšeno najmanje 3.000 ljudi, žestoki obračuni policije i demonstranata

Pa ako bi neko pokrenuo postupak pred Vrhovnim sudom vezano za slobodu govora ko zna kako bi se presudilo. Čudi me da repsi nisu išli na to nego na obično saslušanje pred Senatom koje uopšte nije sprečilo Fejsbuk i Tviter da banuju Trampa. Zamislimo da postoji nešto slično u Rusiji, dve društvene mreže, one bi bile sto posto pod kontrolom države i ne bi mogle nikada banovati predsednika i poslanike. U Americi skroz druga priča ali nisam siguran oko Vrhovnog suda, ipak mogu doneti presudu da su prekršili slobodu govora.

to su privatne kompanije i mogu da uskrate gostoprimstvo nekome ko krsi njihova pravila. Udjes u restoran osvinjis se rusis inventar i gazda te izbaci. Ili kao administrator banujes nekog trola itd itd...

E sad, ne mozes ti odmah na VS moras prvo prvostepeno pa dalje da teras. I moras dobro da spremis i dokazes tuzbu da su prekrsili slobodu govora sto ja mislim da nema sanse da se desi jer su to privatne kompanije koje imaju svoja pravila. Onda bi neko mogao da tuzi i WSJ ili NYT jer mu nisu objavili clanak ili misljenje.

Ti misliš da Istok nema dovoljno stanovnika da ima svoje tržište , baš kao što je tržište EU ...
Zavisi šta podrazumevaš pod Istokom.

Ali budi uverena da će Zapad učiniti sve što je u njegovoj moći koja nije mala da privoli Rusiju sebi. Zna da ne može da je pobedi i zato mora da je privoli.

Jer Rusija mu je poslednje vojno ograničenje da zavlada svetom.

Putin tom okolnošću vešto trguje ali mislim da će ishod biti ulazak Rusije u EU što je daleka projekcija koja užasava SAD ali će morati da nađu modus funkcionisanja.

Nije Zapad pred propašću već pred novim evolutivnim skokom. Mnogi ovo stanje tumače veoma pogrešno.

Misliš da bi imala isti profit ako prestaneš da izvoziš na tržišta gde je prosečna plata $3000 i počneš da izvoziš na tržišta na kojima je prosečna plata $450-$650?

Ja već rekoh , papir nije vrednost , ovo je vreme kada se traži nova vrednost

Šta će ona biti i kako će biti raspoređena još se ne zna ..

tema koju su mi zatvorili govor Putina u Davosu pokazuje da još dogovor nije postignut i da postojeći dogovr više ne vredi .

Breton-Vud je izgleda pao , a novi se traži . Čini mi se da je EU najveća smetnja za taj novi dogovor .

Poslednja izmena:
Čoveče Zapad je gotov. Nemaju resursa svi se bude iz sna. Ja se plašim da Severni tok ne postane cevovod koji će polako da usisa ceo taj Zapad.
Kako god se oni igrali sa tom cevkom dogovor će biti postignut.

Jer najveći proizvođač i najveći klijent se na kraju okume ma koliko njihov odnos bio turbulentan.

E od prilike tada kad Rusija bude ušla u EU tada ćemo i mi.

rusija kljuca toliko da protestuje 0.00000000000000000001% stanovnistva nema kraj putina je neminovan ! muhahahahahaha

tako je i Sloba mislio. On je kontao: za mene je glasalo 2 miliona a protestuje ova sacica od 500,000. Protesti protiv Putina uopste nisu sala, to se najpre vidi da ih je rezim ozbiljno shvatio i poslao prekomernu silu na njih ne samo da ih suzbije vec da zastrasi i odvrati ostale od dolaska na proteste.

Treba shvatiti da na svaog protestanta koji je spreman da izadje i primi batine i posle bude sikaniran kao sto se i kod nas progoni svako ko nije za SNSJedinosrbiju tako se i u Rusiji progone svi koji nisu Jedinorusi.

500,000 da izadje u Moskvi i Putin je svoje zavrsio. Vecini ljudi se on odavno smucio, ali posto je unistio sve partije i lidere masa se jedino koleba jos koga da dovede posle.

Pocinje kraj Putinove ere.

Ja već rekoh , papir nije vrednost , ovo je vreme kada se traži nova vrednost

Šta će ona biti i kako će biti raspoređena još se ne zna ..

tema koju su mi zatvorili Govor Putina u davosu pokazuje da još dogovor nije postignut i da postojeći dogovro više ne vredi .

Breton-Vud je izgleda pao , a novi se traži . Čini mi se da je EU najveća smetnja za taj novi dogovor .
Dobro, Kinezi istočnjacima iphone, a ovi njima ne papir nego...šta?

Jer najveći proizvođač i najveći klijent se na kraju okume ma koliko njihov odnos bio turbulentan.

Da ali neće Rusija viće uzimati štampane evre. Nego će reći daj nešto konkretno.

Zavisi šta podrazumevaš pod Istokom.

Ali budi uverena da će Zapad učiniti sve što je u njegovoj moći koja nije mala da privoli Rusiju sebi. Zna da ne može da je pobedi i zato mora da je privoli.

Jer Rusija mu je poslednje vojno ograničenje da zavlada svetom.

Putin tom okolnošću vešto trguje ali mislim da će ishod biti ulazak Rusije u EU što je daleka projekcija koja užasava SAD ali će morati da nađu modus funkcionisanja.

Nije Zapad pred propašću već pred novim evolutivnim skokom. Mnogi ovo stanje tumače veoma pogrešno.

Pazi privoleti Rusiju po njenim uslovima znači pad standarda 50%, a po uslovima EU je nemoguće .

Pa sada vidi kuda ide sve to

Neće više ni Rus ni USA da izdržavaju truta zvanog EU... za Kinu en znam

Kina je najveći proizvođač ..

EU je potrošač .

tako je i Sloba mislio. On je kontao: za mene je glasalo 2 miliona a protestuje ova sacica od 500,000. Protesti protiv Putina uopste nisu sala, to se najpre vidi da ih je rezim ozbiljno shvatio i poslao prekomernu silu na njih ne samo da ih suzbije vec da zastrasi i odvrati ostale od dolaska na proteste.

Treba shvatiti da na svaog protestanta koji je spreman da izadje i primi batine i posle bude sikaniran kao sto se i kod nas progoni svako ko nije za SNSJedinosrbiju tako se i u Rusiji progone svi koji nisu Jedinorusi.

500,000 da izadje u Moskvi i Putin je svoje zavrsio. Vecini ljudi se on odavno smucio, ali posto je unistio sve partije i lidere masa se jedino koleba jos koga da dovede posle.

Nema šanse. On je u ruskoj ekomomiji postigao istorisjki rekord. Pritom je veoma inteligentan, obrazovan i pristojan čovek. Neće njega Rusija srušiti na ulici.

On niveliše rusku ekonomiju sa zapadnom, sarađuju na beskrajno mnogo projekata, u svemiru imaju osnos strateški partnera.

Rusi imaju transportno preduzeće za prevoz američkih satelika u orbitu.

Rusija će postati član EU onda kada ona bude to odlučila.

Pazi privoleti Rusiju po njenim uslovima znači pad standarda 50%, a po uslovima EU je nemoguće .

Pa sada vidi kuda ide sve to

Neće više ni Rus ni USA da izdržavaju truta zvanog EU... za Kinu en znam

nema razvoja bez istinske demokratije i vladavine prava. To su samo iluzije i Putinova Rusija je tu najbolji primer. Za 20 godina on nije uspeo da odmakne Rusiju od zavisnosti od izvoza energetika i tu i tamo je uspeo da zanovi vojsku, a i to je pitanje sta je laz sta je istina jer tom lopovskom rezimu ne moze se verovati.

Razlog sto im se ne razvija Rusija je i taj sto niko nije siguran za svoj biznis gde sve zavisi od volje jednog coveka, a sta tek rade lokalni mocnici Palme po zabitima Sibira to bolje i da ne znamo.

Slika Putinove Rusije je to: Botox deda kompleksas koji kara klinke, okruzen tajkunima sa dzudoa za koje je Bajatovic dom Lordova.

Da ali neće Rusija viće uzimati štampane evre. Nego će reći daj nešto konkretno.

Neće više ni da zapadne kompanije izvlače profit iz Rusije

U osnovi Rusija za ništa daje svoje resurse , zapad plaća energente Rusiji sa parama koje na ime dobiti izvuče iz Rusije

Nešto slično je i sa nama , neuporedivo manje , ali princip je isti

da putin i slobo su isto idi se umij hladnom vodom pod hitno muhahahahahahaha

U osnovi Rusija za ništa daje svoje resurse , zapad plaća energente Rusiji sa parama koje na ime dobiti izvuče iz Rusije

Slažem se ali da se štampaju evri štampaju se. Odakle 750 000 000 evra u borbi protiv korona krize. Američki princip. Pritisni dugme i eto ih pare. Taj sistem je gotov.

jedno si od retkih zenskih stvorenja na ovom forumu pa necu da budem grub, ali

Ajde sad razmisli dobro sta ti znaci recenica " zapad plaća energente Rusiji sa parama koje na ime dobiti izvuče iz Rusije" ?

Putin se ubio da sam dovede hiljade Nemackih kompanija da krenu da im nesto prave i da uce od njih posao jer su pukli. I ti sad kazes Nemacka izvlaci profit.

nema razvoja bez istinske demokratije i vladavine prava. To su samo iluzije i Putinova Rusija je tu najbolji primer. Za 20 godina on nije uspeo da odmakne Rusiju od zavisnosti od izvoza energetika i tu i tamo je uspeo da zanovi vojsku, a i to je pitanje sta je laz sta je istina jer tom lopovskom rezimu ne moze se verovati.

Razlog sto im se ne razvija Rusija je i taj sto niko nije siguran za svoj biznis gde sve zavisi od volje jednog coveka, a sta tek rade lokalni mocnici Palme po zabitima Sibira to bolje i da ne znamo.

Slika Putinove Rusije je to: Botox deda kompleksas koji kara klinke, okruzen tajkunima sa dzudoa za koje je Bajatovic dom Lordova.
muhahahahaha kako vas ne mrzi da stalno ponavljate iste lazi koje su lako proveljive?

Back