Rusija jasna: "Pritisak na naš zakon neće proći. Nemamo obavezu da priznamo istopolne brakove"

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626

Rusija jasna: "Pritisak na naš zakon neće proći. Nemamo obavezu da priznamo istopolne brakove"​

Odluka Evropskog suda za ljudska prava (EĆR) o registrovanju tri istopolna braka u Rusiji nema ništa sa ruskim zakonom.

IZVOR: TANJUG UTORAK, 13.07.2021. | 22:20

Ruski ustav i međunarodni sporazumi ne predviđaju ovakvu obavezu, ocenio je danas potpredsednik Državne Dume Pjotr Tolstoj.

"Odluka EĆR kojom se Rusija obavezuje da prizna istopolne brakove nema veze sa našom realnošću, a još više sa ruskim zakonom. Niti ustav Rusije, niti bilo koja međunarodna obaveza koju je potpisala naša zemlja ne implicira dužnost da se stvori propaganda za podršku i priznavanje istopolnih brakova", poručio je Tolstoj putem Telegrama, a preneo TAS
EĆR je izglasao da ruske vlasti moraju da osiguraju poštovanje za privatan i porodičan život.

"To je već osigurano u Rusiji. Porodicni život je unija između muškarca i žene, a ne nešto drugo. Pritisak na naš zakon neće proći. Takve politizovane odluke ne predstavljaju teret za nas", naglasio je Tolstoj.

Ranije je EĆR ocenio da je rusko odbijanje da se ozvaniče tri istopolna braka smatra kršenjem Evropske konvencije za ljudska prava i dodao da Rusija ima obavezu da poštuje privatni i porodični život.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=07&dd=13&nav_category=78&nav_id=1890356

Bravo za rusku vladu!
Tako se čuva narod od bolesnika! :bravo:

Phehehehe, nisam prijatelj Rusije, ali ovo je tako dobra trolez.
Bata Putke se cak nije ni oglasio, vec poslao nekog trecerazrednog catu da zapadu poruci da si medjusobno sise kitu.

:rotf:

Podrzavam istospolne zajednice (ne i brakove), ali brisanje poda cicavom, pederskom propagandom koju je zapadnom svijetu nametnuo nosati kult stovatelja Belzebuba u Rusiji jos uvijek nema prodju, ma koliko usrana drzava to bila.
Nije iskljuceno da ce doci dan kada ce i Rusija pokleknuti, ali tu jos uvijek ostaje Iran, zadnje slobodarsko mjesto na svijetu.

:mrgreen:

Zato hrvati i muslimani ne vole Ruse 😁😁😁

Sipce to ne dotice jer oni spopadaju jadne zivotinje...
Iznenadio bi se koliko Hrvata voli Putina.
To sto kod hrvatskog naroda vlada kolektivna mrznja prema Srbima, ne znaci da Hrvati ne vole Putinovu Rusiju.
Bas naprotiv, oni najustaskiji Hrvati, imaju najvise simpatija prema Rusiji.

Normalno, slicni se slicnima raduju:

1626214902414.jpeg

+ sistem ''vrednosti'':

Cvrsta ruka i postenje
sveta voda i krstenje
budi covik, to je dika
budi roda svoga slika

Rusija jasna: "Pritisak na naš zakon neće proći. Nemamo obavezu da priznamo istopolne brakove"​

Odluka Evropskog suda za ljudska prava (EĆR) o registrovanju tri istopolna braka u Rusiji nema ništa sa ruskim zakonom.

Ruski ustav i međunarodni sporazumi ne predviđaju ovakvu obavezu, ocenio je danas potpredsednik Državne Dume Pjotr Tolstoj.

"Odluka EĆR kojom se Rusija obavezuje da prizna istopolne brakove nema veze sa našom realnošću, a još više sa ruskim zakonom. Niti ustav Rusije, niti bilo koja međunarodna obaveza koju je potpisala naša zemlja ne implicira dužnost da se stvori propaganda za podršku i priznavanje istopolnih brakova", poručio je Tolstoj putem Telegrama, a preneo TAS
EĆR je izglasao da ruske vlasti moraju da osiguraju poštovanje za privatan i porodičan život.

"To je već osigurano u Rusiji. Porodicni život je unija između muškarca i žene, a ne nešto drugo. Pritisak na naš zakon neće proći. Takve politizovane odluke ne predstavljaju teret za nas", naglasio je Tolstoj.

Ranije je EĆR ocenio da je rusko odbijanje da se ozvaniče tri istopolna braka smatra kršenjem Evropske konvencije za ljudska prava i dodao da Rusija ima obavezu da poštuje privatni i porodični život.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=07&dd=13&nav_category=78&nav_id=1890356

Bravo za rusku vladu!
Mislis od vucica i brnabicke

Iznenadio bi se koliko Hrvata voli Putina.
To sto kod hrvatskog naroda vlada kolektivna mrznja prema Srbima, ne znaci da Hrvati ne vole Putinovu Rusiju.
Такви Хрвати обожавају германе.Али и не чуди.
Русе воле углавном Хрвати љевичари али не ови неолиберали проевропејци већ оне стари наши југо Хрвати.
Нема их пуно али они имају симпатије и према Србима и према Русима.

Такви Хрвати обожавају германе.Али и не чуди.
Русе воле углавном Хрвати љевичари али не ови неолиберали проевропејци већ оне стари наши југо Хрвати.
Нема их пуно али они имају симпатије и према Србима и према Русима.
Vjeruj mi, varas se.

Koliko ja vidim oko sebe, to su uglavnom ljudi koji naginju desno i zale za snaznim vodjom poput Tudjmana koji je drzao sve konce u rukama.
Posebno su kivni na pedere i tu im se Rusija jako dopada zato sto ide djonom na pe*der-propagandu.

Na stranu sad Srbi, zato sto Hrvati koji naginju desno uglavnom nemaju nista protiv pravoslavlja, vec protiv srpskog pravoslavlja, pa cak im je i ono prihvatljivije nego ateisticki socijalizam.

Rece jedan desnicar meni kada je prije nekih cetri pet godina pravoslavni Uskrs pao na 1. maj - pozvan sam od Srbina pravoslavca danas za Uskrs na rucak, rado cu se odazvati, ali ovaj komunjarski praznik ne bi slavio ni mrtav.

Moj tetak koji je hiper-turbo ustasa kaze da su mu svi pravoslavci najbliza krscanska braca osim Srba, ali bi prije i sa Srbinom pravoslavcem nego Srbinom ateistom.
Cak mislim da bi prije i sa Srbinom pravoslavcem nego Hrvatom ateistom.
Suvisno je napominjati da je isto pro-ruski nastrojen.

Uopce ne iskljucujem da dobar dio srpskih, pravoslavnih nacionalista misli u dlaku o Hrvatima kao moj tetak o Srbima, jednostavno imaju zajednickog neprijatelja u pederima i ateistima.
To je ta desnicarska solidarnost.

Poslednja izmena:
Vjeruj mi, varas se.

Koliko ja vidim oko sebe, to su uglavnom ljudi koji naginju desno i zale za snaznim vodjom poput Tudjmana koji je drzao sve konce u rukama.
Posebno su kivni na pedere i tu im se Rusija jako dopada zato sto ide djonom na pe*der-propagandu.

Na stranu sad Srbi, zato sto Hrvati koji naginju desno uglavnom nemaju nista protiv pravoslavlja, vec protiv srpskog pravoslavlja, pa cak im je i ono prihvatljivije nego ateisticki socijalizam.

Rece jedan desnicar meni kada je prije nekih cetri pet godina pravoslavni Uskrs pao na 1. maj - pozvan sam od Srbina pravoslavca danas za Uskrs na rucak, rado cu se odazvati, ali ovaj komunjarski praznik ne bi slavio ni mrtav.

Moj tetak koji je hiper-turbo ustasa kaze da su mu svi pravoslavci najbliza krscanska braca osim Srba, ali bi prije i sa Srbinom pravoslavcem nego Srbinom ateistom.
Добро има и то.Слажем се.Такви ликови воле чврсту руку па им Путин служи као примјер.
Него ми је фасцинантна патолошка мржња према Србима.Мислим кроз историју Срби нису убијали толико Хрвате ни приближно колико су Хрвати побили Срба чак више Срба цивила него тамо неких четника, у оба велика рата Срби нису толико убијали Хрвате генерално, можда да су имали прилику као Хрвати не знам али заиста нису.Мислим било је освете партизана али партизани нису само Срби.Овај задњи рат је смјехотресан у односу на клања из прва два велика рата.Хрвати и Срби су се покачили у БИХ посавина 1992 највише али до краја рата тј. до 1995 није било сукоба већих до Олује.Граница са Србијом мало рокања око Вуковара али цифре убијених нису толико велике у односу на два велика рата.Објасни ми тај феномен.

Добро има и то.Слажем се.Такви ликови воле чврсту руку па им Путин служи као примјер.
Него ми је фасцинантна патолошка мржња према Србима.Мислим кроз историју Срби нису убијали толико Хрвате ни приближно колико су Хрвати побили Срба чак више Срба цивила него тамо неких четника, у оба велика рата Срби нису толико убијали Хрвате генерално, можда да су имали прилику као Хрвати не знам али заиста нису.Мислим било је освете партизана али партизани нису само Срби.Овај задњи рат је смјехотресан у односу на клања из прва два велика рата.Хрвати и Срби су се покачили у БИХ посавина 1992 највише али до краја рата тј. до 1995 није било сукоба већих до Олује.Граница са Србијом мало рокања око Вуковара али цифре убијених нису толико велике у односу на два велика рата.Објасни ми тај феномен.
У стварности после оба светска рата Срби су били ти који Хрвате ослободили ратне репарације коју су требали да плате савезницима за учествовање на страни непријатеља ( у Првом свертском рату у оквиру Аустро- Угарске монархије, а у другом светском рату НДХ је билка близка нацистима и такође слала своје трупе да се боре за Нацисте).
Боље не покушавај да срањујеш број побијених Срба од стране Хрвата у сва три рата са "стрпком одмаздом" јер ћеш се само избезумити колко је несразмерна цифра.... При чему су Срби оба пута зарад зајсничке државе и "братства и јединства" отплатили чак и ратну репацају коју су требали да плате хрвати....

Vjeruj mi, varas se.

Cak mislim da bi prije i sa Srbinom pravoslavcem nego Hrvatom ateistom.

Uopce ne iskljucujem da dobar dio srpskih, pravoslavnih nacionalista misli u dlaku o Hrvatima kao moj tetak o Srbima, jednostavno imaju zajednickog neprijatelja u pederima i ateistima.
To je ta desnicarska solidarnost.

Занимљиво је да су највећи десничари у Хрвата накоко по правилу они чији преци на надгробним споменицима имају (тј имали су док та гробља нису преорали ради уклањања доказа) имена исписана ћириличним словима... Мада нису много у заостатку ни они чији су се преци изјашњавали да су припадници неких других народа који су данас у Хрватској у потпуности похрваћени исто као и сви Срби католици...

У стварности после оба светска рата Срби су били ти који Хрвате ослободили ратне репарације коју су требали да плате савезницима за учествовање на страни непријатеља ( у Првом свертском рату у оквиру Аустро- Угарске монархије, а у другом светском рату НДХ је билка близка нацистима и такође слала своје трупе да се боре за Нацисте).
Боље не покушавај да срањујеш број побијених Срба од стране Хрвата у сва три рата са "стрпком одмаздом" јер ћеш се само избезумити колко је несразмерна цифра.... При чему су Срби оба пута зарад зајсничке државе и "братства и јединства" отплатили чак и ратну репацају коју су требали да плате хрвати....
Знам, негдје сам чак и прочитао тај податак.Али чак и данас Срби у Србији не мрзе толико Хрвате, знам из личног искуства.
А код Хрвата и даље постоји нека чудна патолошка мржња према Србима.Мислим не наравно код свих.
Има Хрвата који чак и тихо стидљиво воле Србе на неки чудан братски начин, јесу велика мањина али има и таквих, лично упознао.
Чак ми се чини да Хрвати више мрзе Србе од рецимо муслимана који су тек једна посебна прича, изгубљени у времену и простору.

Bravo za rusku vladu!
За сада Руси на нивоу државе успевају да одржавају неко неормално схватање брака и породице јер је самих Руса све мање док се неки други млађи и агресивнији народи убрзано увећавају. Ако би прихватили ову западну моду да се брак и породица деградирају, да се омаловажава сваки вид различитости мушкарца и жене врло брзо би постали лак плен управо тог истог запада који покушава да им наметне деградирајуће норме...

Знам, негдје сам чак и прочитао тај податак.Али чак и данас Срби у Србији не мрзе толико Хрвате, знам из личног искуства.
А код Хрвата и даље постоји нека чудна патолошка мржња према Србима.Мислим не наравно код свих.
Има Хрвата који чак и тихо стидљиво воле Србе на неки чудан братски начин, јесу велика мањина али има и таквих, лично упознао.
Чак ми се чини да Хрвати више мрзе Србе од рецимо муслимана који су тек једна посебна прича, изгубљени у времену и простору.
Већ сам дао објашњење - ти Хрвати који патолошки мрзе Србе су највећим делом они који су након првог светског рата иако су се у Аустро-Угарској монархији изјашњавали као Срби католичке вере у слободној држави Јужних Словена вољом Краља Александра преименовани су у Хрвате (провери пописе у Далмацији и Херцеговини крајем 19. и почетком 20. века и пописе у Краљевини СХС). Други део оних који патолошки мрзе Србе јесу они који су Хрватима постали након Другог Светског рата а који су преживели тако што су прешли у католичку веру... И једни и други се морају "доказивати" а како другачије него преко глава својих сународника који нису променили веру...
Занимљиво је да код правих Хрвата нема толико мржње (осим оних који су живели на територији Војне крајине због чињенице да су Срби били слободни грађани а они ипак неслободни сељаци на феудалним поседима)...
Све су то чињенице које се лако провере.
Што се тиче Срба, Срби су вазда опраштали и водили причу око заједниче државе у којој би сви Јужни Словени били заједно и слободни од стране власти.
Чак и та прича о четницима у другом светском рату јесте исфорсирана након рата са циљем да се разне локалне банде повежу са Југословенском војском у отаџбини ради лакше борбе против могуће контрареволуције односно борбе птротив политичких противника.

I tako, od Putina i istopolnih brakova dodjosmo opet na Hrvate i Srbe.
Шта рећи кад је наша политичка сцена таква да икао многи Срби виде правац Русије као најбољи по потању теме - дотле нам премијер практично набија на нос "европске вредности"...

Шта рећи кад је наша политичка сцена таква да икао многи Срби виде правац Русије као најбољи по потању теме - дотле нам премијер практично набија на нос "европске вредности"...
Sta ta budala meni nesto treba da nabija na nos? Ja sam pametnija
od njega i znam da je Srbiji mesto u Evropi, a ne u Mongoliji.
Kome je do pravca Sibir neka se seli tamo.

Sta ta budala meni nesto treba da nabija na nos? Ja sam pametnija
od njega i znam da je Srbiji mesto u Evropi, a ne u Mongoliji.
Kome je do pravca Sibir neka se seli tamo.
На коју будалу ти мислиш мени није јасно јер једино кога сам поменуо а да нам на нос набија "Европске вредности" (везано за тему) јесте премијер Србије...
Што се тиче тога где је коме место рецимо да кад год су Срби јурили за германском Европом постали су - робови.... Слободу су остваривали само кад су се ослањали на своје снаге (веру и традицију) и далеку браћу са истока Европе... Чињеница коју ни званична историја још не може да покопа...

На коју будалу ти мислиш мени није јасно јер једино кога сам поменуо а да нам на нос набија "Европске вредности" (везано за тему) јесте премијер Србије...
Што се тиче тога где је коме место рецимо да кад год су Срби јурили за германском Европом постали су - робови.... Слободу су остваривали само кад су се ослањали на своје снаге (веру и традицију) и далеку браћу са истока Европе... Чињеница коју ни званична историја још не може да покопа...
Ti pises ovde mrtav ladan bez da razumes politicki sistem u Srbiji.
Srbija ima premijerku, znaci lezbejku koja je u braku sa nekom drugom
zenskom personom pa imaju i zajednicko dete.
I batali te price da je Srbija prosperirala zbog Mongola ili Rusa,
Pravoslavja nego smo napredak ucili od pametnijih, civilizovanijih,
vrednijih i pametnijih. Da nije te Viene ni jezik ne bismo imali.

Ti pises ovde mrtav ladan bez da razumes politicki sistem u Srbiji.
Srbija ima premijerku, znaci lezbejku koja je u braku sa nekom drugom
zenskom personom pa imaju i zajednicko dete.
I batali te price da je Srbija prosperirala zbog Mongola ili Rusa,
Pravoslavja nego smo napredak ucili od pametnijih, civilizovanijih,
vrednijih i pametnijih. Da nije te Viene ni jezik ne bismo imali.
Језик и писмо смо имали и пре Беча... Чак и пре него је Вук објавио његова дела..
Него како то мислиш да две женске особе имају заједничко дете? Мислиш, једна од њих је усвојила дете друге која је дете зачела са неким трећим (без обзира на начин зачећа дали био природан или вантелесни -опет је ту морао неки мушки да буде умешан) ...
Онда се поставља питање како то може бити заједничко дете ако је неко трећи биолошки отац детету.
Даље? Да ли ће дете имати право да сазна ко му је билошки отац или ће му бити скрвени могуће генетски рођаци...Где су дечија права на истину?
Как оће бити детету кад схвати да оно има две женске особе поред себе које су у "браку" али не и свест о природном поретку између мушкарца и жене, да ли недостатак таквих искуства може да оформи психолошки здраву личност?
Много неких питања која се затварају не одговором већ табуом... А увођење табуа јесте враћање у мрачни средњи век, али не од стране традиционалиста већ управо од ових који се као боре за "слободу"...

Језик и писмо смо имали и пре Беча... Чак и пре него је Вук објавио његова дела..
Него како то мислиш да две женске особе имају заједничко дете? Мислиш, једна од њих је усвојила дете друге која је дете зачела са неким трећим (без обзира на начин зачећа дали био природан или вантелесни -опет је ту морао неки мушки да буде умешан) ...
Онда се поставља питање како то може бити заједничко дете ако је неко трећи биолошки отац детету.
Даље? Да ли ће дете имати право да сазна ко му је билошки отац или ће му бити скрвени могуће генетски рођаци...Где су дечија права на истину?
Как оће бити детету кад схвати да оно има две женске особе поред себе које су у "браку" али не и свест о природном поретку између мушкарца и жене, да ли недостатак таквих искуства може да оформи психолошки здраву личност?
Много неких питања која се затварају не одговором већ табуом... А увођење табуа јесте враћање у мрачни средњи век али не од стране традиционалиста већ управо од ових који као боре за "слободу"...
Pitaj Vucica za ovu i ovakvu decu, premijerku Srbije, ja ti bas
nisam dobra adresa za to, ali sam ti objasnila da je tako u Srbiji
i da je to u Srbiji savrseno u redu jer da nije ta persona ne bi
bila vec u drugom mandatu premijerka.
Ovo boldovano ne razumem. Cija je dela objavljivao Vuk
Karadzic? Batali pricu oko pismenosti, lingvistike, prevoda
Biblije jer to i tako ne razumes.

Back