ovo sto si napisao je cisto lupanje gluposti
Holandija se buni jel se unosi na crno i ima pravo, a i isto tako se prodaje.
Prekini sa citatima Slobodana Milosevica i Mire Markovic.
Niko ne želi da nekog unisti, to sto imate probleme u vasim glavama ko je prijatelj a ko neprijatelj to je vas problem, vas mentalitet.
Nemacka i Engleska su ratovali 100 god pa prave zajednicki lovac.
Tvoje razmisljanje je staro bar 2 veka, nista se nije promenilo, a evolucija i dalje traje.

уопште ниси прозрео план новог светског поретка
ако те то плаши нетреба ни да га проучаваш
у мржњу према нама ћеш се и сам уверити, нећу ништа причати унапред, јер ми смо носиоци космичке истине као "небески народ"..
Британија користи фунту и даље
мени није жао себе, јер ја ћу живети и проживети, већ ми је жао милиона људи који живе у систему погрешних вредности а да тога нису ни свесни
еволуција траје, али долази раскрсница, да ли ћемо да наставимо да деградирамо или ћемо кренути путем природе и биолошког и духовног процвата
наравно ја некривим западни свет као легло тајних друштава које свиме управљају, они ме штавише и незанимају
мене занима обичан човек у тим друштвима који хоће и може да спозна истину и тиме се ослободи од потлачености
човек је некад пре технологије све морао својим рукама, сада више ништа не може без ње ! да ли сад схваташ колико смо деградирали да смо од мајстора постали слуга јер смо изгубили моћ креирања
менталитет не постоји нити га можеш дефинисати то је само још један стереотип
мени докази нису потребни