Rusija ili NATO

Sta je bolje za Srbiju u vojnom aspektu

• Rusija

• NATO

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa vi ste pokušali da stvorite veliku Srbiju, a napravili ste je nikad manju.
Da vi i ljudi sa vašim razmišljanjima i mentalitetom i istim stavovima, 90-tih.

Друже ја сам тада био малолетан, како можеш да ме окривљујеш. Србији је место у ЕУ, никад у нато, али прво треба да уђе Русија у ЕУ па тек онда ми. Не зато што ја то хоћу већ зато што Немачка тако хоће. Ако мени не верујеш, сутра до трафике, купи Арену92 и прочитај Ђелићев интервју.
Линк

Друже ја сам тада био малолетан, како можеш да ме окривљујеш. Србији је место у ЕУ, никад у нато, али прво треба да уђе Русија у ЕУ па тек онда ми. Не зато што ја то хоћу већ зато што Немачка тако хоће. Ако мени не верујеш, сутра до трафике, купи Арену92 и прочитај Ђелићев интервју.
Линк

Tačno ako Rusija neuđe mi smo pojeli ***** ! :)

Pa ja nisam tebe okrivio
pročitaj, tvoje razmišljanje i stavovi su isti kao kod ljudi iz 90-tih
Neeee čitaću Kurir..ahahahah
srbija ide u EU... jupiiiiiii

Није проблем како су ти људи размишљали. Проблем је што је то било погрешно време. Тад је требало размишљати како ти размишљаш, притајити се, ако треба лизати дупе америци. И сама Русија је то радила. Сад је чак и будали јасно да америка иде у амбис. Ни сад не треба пркосити америци, али треба бити лојалан Русији војно и у енергетици а Немачкој економски. И сама Русија то ради. А ако стварно читаш Курир онда не вреди да ја и ти расправљамо.

ahajac
Ај ми објасни што би чекао прилику и да је дочекам кад буде Пећка Патријаршија уништена,Грачаница и све остале српске Светиње на Косову када изгубимо 1000 годишње традицију,када лепо могу ући у савез са Русијом наоружати се са авионима Су30,довести којег Ту22,Купитии Т90с,направити још 100нори и још толико Оркана опремити војску обучити све Србе старије од 18 година и све урадити за 12 месеци док се повуче НАТО са Косова,а за то време послати војнике са великим залихама муниције у сваки манастир,а Козаци су увек спремни да пошаљу своје војнике да бране православну земљу и манстире цркве,а на последњем састанку ОДКБ-а да се и за унутрашња питања може слати воска из осталих земаља потписница и тако опремити очување манастира и на крају ударити на Шиптаре да назнају шта их је снашло.И све то за гидину дана,а у повратку мало десетковати ове морене из Санџака да се уозбиље.
И толио и вук сит ко зе на броју.
****** запад би се мало бунио бусао,али се само прихвато да нам га попуши јер братска Русија располаже са великом количином Нуклаерки,а по уговору који би потписали са Русијом имали би легитимно право да радимо на простору наше територије шта хоћемо.

Ne mislim da bi se Rusija na taj način konfrontirala sa NATO ( na kraju krajeva imali su svoju priliku da nam pomognu devedesetih). Ali čak i da žele to da rade zar stvarno misliš da je sretno po Srbiju ( oko 7 mil stanovnika sa BDP od oko 30 milijardi dolara) da ratuje sa zapadom ( oko 800 mil stanovnika sa BDP otprilike 30 000 milijardi dolara). To je sukob u kome mi ne možemo pobediti.
Velike sile su podelile interesne sfere (kao i uvek u istoriji) i mi se nalazimo u dvorištu zapada i samo prilažewem njima možemo kad tad ostvariti nacionalne interese. To je dugotrajan proces ali narod koji nema strpljenja osuđen je da nestane sa istorijske scene.

Ne mislim da bi se Rusija na taj način konfrontirala sa NATO ( na kraju krajeva imali su svoju priliku da nam pomognu devedesetih). Ali čak i da žele to da rade zar stvarno misliš da je sretno po Srbiju ( oko 7 mil stanovnika sa BDP od oko 30 milijardi dolara) da ratuje sa zapadom ( oko 800 mil stanovnika sa BDP otprilike 30 000 milijardi dolara). To je sukob u kome mi ne možemo pobediti.
Velike sile su podelile interesne sfere (kao i uvek u istoriji) i mi se nalazimo u dvorištu zapada i samo prilažewem njima možemo kad tad ostvariti nacionalne interese. To je dugotrajan proces ali narod koji nema strpljenja osuđen je da nestane sa istorijske scene.

Koketiranjem sa đavolom on će ti samo privremeno dati moći da bi te na kraju uništio
Što je i zapadu cilj- da Srbija ne postoji
Oni i žele da mi mislimo kako su oni naši spasitelji !

Koketiranjem sa đavolom on će ti samo privremeno dati moći da bi te na kraju uništio
Što je i zapadu cilj- da Srbija ne postoji
Oni i žele da mi mislimo kako su oni naši spasitelji !

Ma kakvi crni spasitelji. Oni samo ne žele bundžije i potencijalne oslonce drugih velikih sila u svom dvorištu. Mislim da nije na državi kakva je naša (mislim na kapacitete) da se bori za pravedniji svetski poredak. Naše je da se prilagodimo svetu takvom kakav je ili da nestanemo.

Било је то време (13. април 1999.) када је Савезна влада СР Југославије прогласила прикључење СРЈ Савезу Русије и Белорусије. Државна дума Руске Федерације изгласала је своју резолуцију о приступању Југославије овом Савезу 16. априла (са 293 гласа „за“ и 54 гласа „против“), а Представнички дом Народне скупштине Белорусије је одлуку о примању СРЈ у Савез једногласно донео 5. маја 1999. На несрећу, ништа од тога није спроведено у живот.

http://www.vidovdan.org/component/content/article/46-2010-04-18-14-11-01/225-2010-04-20-10-07-06

Ево даоказа да смо требали да будемо у ОКГБ-еу.

Јао та прича нису нам помогли 1999. Помогли су колико су могли уз њихову помоћ донета је резолуција 1244 којом се каже да је Косово саставни део СРБИЈЕ.

Да сам којим случаем ја не месту Путина или Медведева ја би Косово признао оног дана кад је донета она срамна резолуцијеу УН.
Свим Србима који би хтели дао би Руско држављанство,покупово све манаситре и цркве посла своје војнике да их чувају,а Косово би признао као независну државу.

Људи су подигли на највиши могући ниво своје Нукларке како би нас спасили и како би Косово остало у саставу Србије,а ми им нисмо захвали,јер нам нису дали С300 и остало,а нису нам дали због пијаног Јељцина који мало под утицамем ЦИА-е забранио испоруку било чега.

1991 године је угашен КГБ због покушаја пуча,а то је био знак да нема шале са Предсеником државе,а они су своје специалце и добровољце послали на Косово и подигли нуклаерке на највиши могући ниво без одобрење Јељцина.

Да су били најача сила и да нису ништа урадли пре би се приључио Русији кој нас никад нису убијали,а не НАТО чије чланице су побили преко 100% Срба све укупно.
Турска је побила близу 8 милиона људи за пет векова.
У Првом светоском рату 3 милиона
У другом 5 милиона
за вереме бомардовања 3000 па рачунај 16милиона и три хиљада људи,а срба има мање од 10милиона што би рекло побили преко 160% Срба и ја да се њима придружим богами НЕ,осим ако нека од господе не уради оно што сам писао у предходним постовима.

Јој мој Боже од 1945 до данас свака власт прави своју Историју,а пошто демократе праве своју нажалост морам раћи да у овој новој Историји пише о помоћи Русије веше ного што сам очекиво.

Poslednja izmena:
[QUOTE=su47berkut;
У другом 5 милиона
за вереме бомардовања 3000 па рачунај 16милиона и три хиљада људи,а срба има мање од 10милиона што би рекло побили преко 160% Срба и ја да се њима придружим богами НЕ,осим ако нека од господе не уради оно што сам писао у предходним постовима.

Znači treba i dalje da nas ubijaju.

Било је то време (13. април 1999.) када је Савезна влада СР Југославије прогласила прикључење СРЈ Савезу Русије и Белорусије. Државна дума Руске Федерације изгласала је своју резолуцију о приступању Југославије овом Савезу 16. априла (са 293 гласа „за“ и 54 гласа „против“), а Представнички дом Народне скупштине Белорусије је одлуку о примању СРЈ у Савез једногласно донео 5. маја 1999. На несрећу, ништа од тога није спроведено у живот.

http://www.vidovdan.org/component/content/article/46-2010-04-18-14-11-01/225-2010-04-20-10-07-06

Јао та прича нису нам помогли 1999. Помогли су колико су могли уз њихову помоћ донета је резолуција 1244 којом се каже да је Косово саставни део СРБИЈЕ.

Да сам којим случаем ја не месту Путина или Медведева ја би Косово признао оног дана кад је донета она срамна резолуцијеу УН.
Свим Србима који би хтели дао би Руско држављанство,покупово све манаситре и цркве посла своје војнике да их чувају,а Косово би признао као независну државу.

Људи су подигли на највиши могући ниво своје Нукларке како би нас спасили и како би Косово остало у саставу Србије,а ми им нисмо захвали,јер нам нису дали С300 и остало,а нису нам дали због пијаног Јељцина који мало под утицамем ЦИА-е забранио испоруку било чега.

1991 године је угашен КГБ због покушаја пуча,а то је био знак да нема шале са Предсеником државе,а они су своје специалце и добровољце послали на Косово и подигли нуклаерке на највиши могући ниво без одобрење Јељцина.

Да су били најача сила и да нису ништа урадли пре би се приључио Русији кој нас никад нису убијали,а не НАТО чије чланице су побили преко 100% Срба све укупно.
У другом 5 милиона

Јој мој Боже од 1945 до данас свака власт прави своју Историју,а пошто демократе праве своју нажалост морам раћи да у овој новој Историји пише о помоћи Русије веше ного што сам очекиво.

Znaci necemo u nato nego u taj OKBG koji je, sto se u narodu kaze "isti k***c drugo pakovanje". A to sto su Rusi podigli nuklearke na najvisi nivo zahvali im se i reci im da nam nesto i nije bilo od koristi.

Барем је Косово било било наше до 2008године,а ми смо га продали у УН,јебемти такав народ и валст који седе кући уместо да рушимо град.

Барем је Косово било било наше до 2008године,а ми смо га продали у УН,јебемти такав народ и валст који седе кући уместо да рушимо град.

Da da da tu si u pravu, najbolji nacin da povratimo Kosovo je da porusimo i Beograd i sve srpske gradove.
:dash::dash:

У другом 5 милиона

bla bla blaa....

Back