Било је то време (13. април 1999.) када је Савезна влада СР Југославије прогласила прикључење СРЈ Савезу Русије и Белорусије. Државна дума Руске Федерације изгласала је своју резолуцију о приступању Југославије овом Савезу 16. априла (са 293 гласа „за“ и 54 гласа „против“), а Представнички дом Народне скупштине Белорусије је одлуку о примању СРЈ у Савез једногласно донео 5. маја 1999. На несрећу, ништа од тога није спроведено у живот.
http://www.vidovdan.org/component/content/article/46-2010-04-18-14-11-01/225-2010-04-20-10-07-06
Ево даоказа да смо требали да будемо у ОКГБ-еу.
Јао та прича нису нам помогли 1999. Помогли су колико су могли уз њихову помоћ донета је резолуција 1244 којом се каже да је Косово саставни део СРБИЈЕ.
Да сам којим случаем ја не месту Путина или Медведева ја би Косово признао оног дана кад је донета она срамна резолуцијеу УН.
Свим Србима који би хтели дао би Руско држављанство,покупово све манаситре и цркве посла своје војнике да их чувају,а Косово би признао као независну државу.
Људи су подигли на највиши могући ниво своје Нукларке како би нас спасили и како би Косово остало у саставу Србије,а ми им нисмо захвали,јер нам нису дали С300 и остало,а нису нам дали због пијаног Јељцина који мало под утицамем ЦИА-е забранио испоруку било чега.
1991 године је угашен КГБ због покушаја пуча,а то је био знак да нема шале са Предсеником државе,а они су своје специалце и добровољце послали на Косово и подигли нуклаерке на највиши могући ниво без одобрење Јељцина.
Да су били најача сила и да нису ништа урадли пре би се приључио Русији кој нас никад нису убијали,а не НАТО чије чланице су побили преко 100% Срба све укупно.
Турска је побила близу 8 милиона људи за пет векова.
У Првом светоском рату 3 милиона
У другом 5 милиона
за вереме бомардовања 3000 па рачунај 16милиона и три хиљада људи,а срба има мање од 10милиона што би рекло побили преко 160% Срба и ја да се њима придружим богами НЕ,осим ако нека од господе не уради оно што сам писао у предходним постовима.
Јој мој Боже од 1945 до данас свака власт прави своју Историју,а пошто демократе праве своју нажалост морам раћи да у овој новој Историји пише о помоћи Русије веше ного што сам очекиво.