Rusija ili NATO

Sta je bolje za Srbiju u vojnom aspektu

• Rusija

• NATO

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Dajte ljudi da platimo ovom malom jednu žensku, da mu se otvore oči. Ruskinju
Da ne piše ove gluposti. Tadžekistan, angola, Alžir bla bla bla države.Sa 5%pismenom populacijom.
Bez zajebancije, umesto da juri pičiće on dr...ka na T90 i Ruske vojnike.
Zabrinjava me.
Jer mu uvek dokažemo suprotno od onog što lupeta a on i dalje.

Ako ћемо тако да радимо....онда би тебе требали да тебе спакујемо и пошаљемо у ЕУ или САД да окусиш ту њихову "демократију" на својој кожи...јер видим да овде имаш лагодан живот.... :mrgreen:

Brale evo upravo sam došao iz Beča, bio na vikend, izlasci, pijančenje, šta da ti kažem dva dana vodu nisam pio, tek sada kada sm došao kući
jeo rebarca od kengura i pio Foster pivo na 10-tine litara...Kako je dobar zapad, sve imaš i nije skupo.
Zato i želim EU i tamo idemo, jupiiiii:klap:

Brale evo upravo sam došao iz Beča, bio na vikend, izlasci, pijančenje, šta da ti kažem dva dana vodu nisam pio, tek sada kada sm došao kući
jeo rebarca od kengura i pio Foster pivo na 10-tine litara...Kako je dobar zapad, sve imaš i nije skupo.

Kaжеш да ти је било супер? Што ниси остао тамо? А нама остави да ми одлучимо хоћемо ли да пијаничимо или да градимо Србију а не ЕУ и САД...

Матерјалне доказе да порекнеш мој предходни пост.
Наведими следеће:
Већу крстарицу и боље наоружану од крстарица КИРОВ.
Наведими докоз који је продаванији тенк од Т90.
Наведи ми по ком одобрењу можеш да пошаљеш брод на крстарење од 6 месеци,а да није исправан,2004 године Петар велики је био само у луци све до основног ремонта,а модернизација прве подморнице класе КИРОВ је почела 2008 године,а до 2020 улазе још две у употребу,у истом периоду улазе и носачи авиона и Велики број корвета и фрагента и све планиране подморнице типа Бореј ,Јесен и ЛАДА,улази Булава и повећава се број С400,Топл М,РС24,завршава се С500,улази ПАК ФА улази нови тенк ново борбено возило,носачи хеликоптера Мисрал,АК 200 и АН94М или једна од ове две,нови бомбардер...

Што се тиче твог предпоследњег поста чисто бежање какво је типчно за ЕУ и САД кад нису управу говоре да ниси ти управу,а доказа никде, причају да лупаш,а доказа нигде,причају како су увек управу за нешто,а доказа нигде.
Написо си преко хиљаду поруку,а ниси научио да ако хоћеш да ти неко верује мораш ставити сајт са кога си прочитао и да то може да се нађе на неколико сајтова,а не као ти,ја сам прочитао овде и онде.

Што не остаде у Бечу,што не оде у Париз или било где него сереш овде како је тамо лепо,а ти живиш овде.
Имамо бели шенген па изволи иди слободно ти је,али ако хоћеш у Немачку мораш да знаш Немачки,а ако незнаш ниси добро дошао сличним речима је говорла Ангела Меркер данас,па од демократије нема ништа.
Што се тиче изласка то је чиста лаж после 22 часа једино раде дискотеке и то само викендом,а после 22 часа мораш у кућу.
Ако ти је ово демократије изволи иди си.

Poslednja izmena:
Ti si ne verovatan
Laž su bile i rakete R77 pa šta je bilo, tako da neću stobom da se prepucavam jer si neuki balavac.
A za izalske pojma nemaš i ne lupetsj da ti se ljudi smeju.
Ajmo opkladu u 1000 eura pred svima ovde da pojma nemaš za izlaske.
Svi papovi rade dokle ima gostiju i dikoteke su pune klinaca, normalno tebe tamo nema kao ni u našim diskotekma hahaha
ajde u 1000 eura oklada, dokazaću ti da debeleo grešiš ali debeleo i da nemeš pojma. kao i za sve ostalo.
Ti meni pričaš, a ja danas došao, jer primećuješ koliki si debil.
Ali opklada stoji, ovde pred svima.
Ajde da vidimo dali si kukavica kao tvoja braća Rusi.
1000 evrića, taman za još tri vikenda u Beču ili Pragu.
Ovde imamo svedoke, naćićemo svi u gradu i dokazi.
Ponesi pare i reci vreme i mesto.
Pazi ne jedan pab nego brdo pabova.

Kaжеш да ти је било супер? Што ниси остао тамо? А нама остави да ми одлучимо хоћемо ли да пијаничимо или да градимо Србију а не ЕУ и САД...

Vi, koj vi, definišite se.
Jer što čekate da vam padne sneba ili braća Rusi da vam daju.
i da gradite, pa kako kada svi studenti, naši najbolji studenti, školuju se i usavršavaju se na zapadu.
Koji vi, da čujem.

Poslednja izmena:
Pa Srbi su oduvek bili pro zapadno orijentisani. Dok je Tito bio ziv od Amera smo dobili toliko naoruzanja na poklon da smo bili obezbedjeni u narednih 10-20 god. Kriza je pocela kada je Sloba dosao na vlast i zaebo stvari skroz.

Pa davali su dok je njima to odgovaralo, ali pardon ništa nisu davali sve su to debelo naplatili
Jedino što smo džabe dobili to su ruski topovi i dobrovoljci u Srpskim ustancima..

a ti bi bas da ratujes... pa pogledaj kubu. super je sto su oni izdrzali 50 god... protiv amera ali zive u kamenom dobu.
patriotizam nije pisanje uz vetar vec kompromis da zivis bolje i naucis na greskama. nazalost mi jedino sto umemo a to je glavom kroz zid.

da ne govorim o onima sto vise vole drugu zemlju od svoje a prozivaju se za velike patri(j)ote!!!

To kako se živi u Venecueli i Kubi to ti znaš samo iz Američkih medija
iznenadio sam se kad sam saznao kako se stanje u Venecueli poboljšalo
A zapad i dalje satanizuje sve što ima prizvuk socijalizma

Ne zaboravi nikad, ti istoriju znaš ovakvu jer istoriju pišu pobednici !

Dajte ljudi da platimo ovom malom jednu žensku, da mu se otvore oči. Ruskinju
Da ne piše ove gluposti. Tadžekistan, angola, Alžir bla bla bla države.Sa 5%pismenom populacijom.
Bez zajebancije, umesto da juri pičiće on dr...ka na T90 i Ruske vojnike.
Zabrinjava me.
Jer mu uvek dokažemo suprotno od onog što lupeta a on i dalje.

Vi nikom ništa ne dokazujete videćemo kad ustane kuka i motika kolko je narodu dosta ovih zapadnih sranja i perverzija (cola,mek,uvlačenje u dupe gay-evima i te scene..)

A traženje riba je udovoljavanje svom egu, kao da duh nepostoji kao da on nema obavezu to jest životnu misiju da obavi neki zadatak u ovom životu

DA POMOGNE SVOM NARODU I DRŽAVI- da li kroz umetnost, da li kroz nauku, da li kroz veru potuno je nebitno
Zato ti nikada ovo nećeš moći da shvatiš jer vaš cilj je udovoljavanje svom egu a naš cilj je SVETAO

Samo skretanje sa teme pozivanjem na sexualnost- potpuno nepotrebno

i da gradite, pa kako kada svi studenti, naši najbolji studenti, školuju se i usavršavaju se na zapadu.
Koji vi, da čujem.

Nemoj mi pričati a 300 dece u Bugarskoj umrlo od gladi
Za sve dokaze da se tamo živi dobro postoje i kontra-dokazi

A naravno da učenici hvale svoje učitelje i škole, da si se školovali u Rusiji ne bi tako pričali a zapad ih uči da mnogo nerazmišljaju već samo da rade manufakturno neke određene stvari

naučili su ih da se sve ribe pecaju na zapadu, a nisu ih naučili kako se pecaju u tome je štos, ja moram razumeti 100 % zašto se i kako nešto dešava
Ja ne mogu da radim u fabrici a da nerazumem unutrašnji sklop mašine i način proizvodnje u potpunosti, kao i gde ide ta roba i po kojim cenama eto sve

Da neznam istinu 100 %, radoznalost i sramota bi me ubili, ali bukvalno ubili

Ovo sve neznači da mi ne možemo od Srbije napraviti raj ali svaki bežanje bilo na zapad ili na istok je bežanje od tog zadatka a to sve uzrokuje režim debilitetom svoje nesposobnosti..

Ako će tebi biti dobro ti idi
Ali Srbiji neće biti dobro samo će ostati isto " sve je isto samo njega nema"

Јао ти ли ми знаш јуче си се ископилио и ти ћеш ми знати нешто обишо си Балкан и Аустију,ако би отишао у Канаду или САД,па у Француску,па у Немачку,па у Италију видо би да је стварно тако и пре ћу веровати својој професорки Георфије која за твоје информације зна милион пута боље од тебе него ти и има људе поцелој ЕУ,а и целу је и обишла.
У САД-у кад сам био код друга у Мајамију радним даном су журке по дану на плажи у кафићу,а после 22часова ништа живо не ради јер ко ће да палаћа раднике кад сви пословни људи у кућама и иду ујутро на посо,а и закон не дозвољава,а зато викендом можеш колиоко хоћеш и то само петком и суботом,а недељом немаоже закон је такав и зато се је америка развила у веле силу на послу мора бити 100% ангажован,а не како овде.

Ја и ако сам малађи од тебе обишо сам више света него ти,а Уго је Венецуелу средио свака част и Кубу је Фидел средио одлично обе земље су развиеније милион пута од целог балкана зајдно,а приче како на Куби људи умиру од глади је чиста глупост пре би рекао да у Србији има више гладних него на Куби.

За товоје информације обишао сам целу Русију од Москве до Владивостока,затим Петербург,Казахстан и остатак СССР земаља сем Грузије,Иран,С.Кореју,Кину, Индију ,Вијетнам,Венецуелу,Кубу, Аргрнтину,Мексико и САД,и могу ти рећи да је Пјонгјанг милион пута лепши него БГ и било који град на Балкану,сем у Русији нисам се дуго задржаво у овим земљама највише 10 дана на летовању и то је то,тако да је мени много лепше да обуђем све ове земље него да се мајем по овим дискотекама у Нишу од којих ми се плаче.

Poslednja izmena:
Koji vi, da čujem.

Ми деца Србије!
Ко чека да нам падне с'неба или да нам дају Руси? То су ничим поткрепљене предрасуде. А ко је крив што наши најбољи студенти одлазе на запад? Запад је дошао да уништи нашу нацију, рецимо ти си одличан доказ њиховог успеха. Доносе нам своје болесне вредности и декаденцију, хоће да наш слободарски дух замене капиталистичким робовласништвом. Хоће да укину нацију и породицу да би лакше контролисали масе, ти уопште ниси свестан шта се догађа око тебе, јер ти је тај лагодан живот ударио у главу. Али када ђаво звани запад дође по своје узеће и твоје, душу ти је већ начео. А нас децу Србије неће добити никада и ово може да ти звучи као утопија, али нису сви Срби заборавили шта је од злата веће!
Част се не може одузети, она се може само изгубити!

kako volim ovakve patriote.
A kada ti zatrebaju nema ih ni za lek.
Ja moj ponos niti sam izgubio niti ko zeli da mi uzme. Niti je trazio da se odreknem bilo cega. Cak sam ja njih naveo da vole nasu hranu, nocni zivot, kafanu, druzenje itd. A to sto vi pisete nigde ne da nema nego ne postoji.
Da radim, radim, nema zajebancije od 8h nekada i 10h ali i plate to.
To sto vi zelite da radite 4h i da budete dobro placeni to je vas problem.
Srbija ide u EU.
Hvala bogu da smo zavrsili sa socijalizmom i bratskom Rusijom.

freshendklin, samo prestani da vredjas, ostalo moze.
Istorijski gledano ulaskom u EU se gubi(izmedju ostalog) identitet, a ulaskom u NATO i Kosovo zasigurno i bespovratno.
Ako tako bude nasa deca uci ce iz istorije da je sadasnja vlast nacinila veliku izdaju i prodala srpski narod i zemlju za dolare.
Zato batalite vise pricu ''Evropa nema alternativu'' jer i onako smo toliko mali da se i savezom sa Rusijom mozemo razviti do neslucenih granica.
EU je vec odavno pokazala pravo lice onima koji to hoce da vide a vi sto verujete u 'Evropske PRIJATELJE'' samo pokazujete da ste uspesni izigrani od onih koji to zele.

Poslednja izmena:
freshendklin, samo prestani da vredjas, ostalo moze.
Istorijski gledano ulaskom u EU se gubi(izmedju ostalog) identitet, a ulaskom u NATO i Kosovo zasigurno i bespovratno.
Ako tako bude nasa deca uci ce iz istorije da je sadasnja vlast nacinila veliku izdaju i prodala srpski narod i zemlju za dolare.
Zato batalite vise pricu ''Evropa nema alternativu'' jer i onako smo toliko mali da se i savezom sa Rusijom mozemo razviti do neslucenih granica.
EU je vec odavno pokazala pravo lice onima koji to hoce da vide a vi sto verujete u 'Evropske PRIJATELJE'' samo pokazujete da ste uspesni izigrani od onih koji to zele.

Koliko je Rusija ulozila para u nasu privredu? A koliko EU? Isto tako ja jos nisam cuo za stipendije za skolovanje koje daju Rusi dok kod nas ima dosta studenata koje imaju stipendije sa more zapadnih univerziteta. Ljubav medju zemljama ne postoji vec interesi, problem je sto ovde to ljudi ne shvataju.

Већ сам пито зашто би Русије улагала свој тешко стечени новац у Србију која је прст у дупе са западом,боље да улаже у Венецуела милијарде и милијарде,да њима гради нуклаерне електране,постројењаза истраживање изотопа који се користе у медицини и пољопривреди и другим економски гранама.Доказ колико ће Венецуела бити напредније од Србије говори податак да ми шаљемо наше болеснике у Михен на протонско зрачење,а чију важну улогу имају ови реактори изотапа,па види те колико је ће Венецуела напредовати.
Данас је Венецуела друга најразвиенија економија у Ј.Америци и прва војна сила већа и од Бразила,а овакав развој је заслуга Руса и њиховој повезаности,а Срубија реално од када се удањела од Русије све више и више заостаје,а за коју годину ће нас,ако се овако настави престићи и овај мали део балкана који је заостлији од нас,а до распада СССР и од када су почели војно блиско да сарађују СССР и СФРЈ врло смо се брзо развили.
Т-72 који смо радили по лиценци запошљавао је директно и индиректно више радника него све ЕУ инвестиције заједно.

Што се тиче Америчких поклона све нам се одбило после завршетка Хладног рата и када им нисмо били од стратешке користи тражили су да им платимо и ето то је кратка историја САД-а и СФРЈ.

Poslednja izmena:
Veneculea ima samo NAFTU i ništa više. ALI NIŠTA, da imaju limunade serije.
Rusi ulažu u nuklearne elektrane, dečko jer ti razlikuješ izgradnju od investicija.
Ajmo za primer S. Koreja i J. Koreja. Gde su i šta su postale a sa istih pozicija su krenule, razrušene od rata. S. Koreja smeće od države ali bukavlno. J. Koreja sedma ekonomska sila. Mislim šta reći.
Poljsku i Belorusiju. Belorusija u 21 veku diktatura, Grci su 400 god p.n.e. imali 10 puta veću demokratiju. Kraj
Litvaniju i Kazakstan.
Češku i Venecuelu. Pazi Venecuela koja ima naftu i šta ima, limunade seije i ništa više. Kada ostane bez nafte biće u rasulu, neće se imati para za socijalni mir. Čavez naoružava vojsku da svoje dupe spasi a ne naroda. Baca milijarde. Debil. Inače ima jako korumpianu vladu koja je povezana sa kartelima za rasturanje droge. Ali dok su poslušni nedira ih.
Ma kakva Rusija, jedva svoje dupe spašava, sada se još uzajmila 25 milijardi.
Licenca za T72 je plaćena, nije dobijena na poklon, ne brkaj više dva pojma. Od Rusa Srbija odnosno SFRJ nije ni jedan metak dobila džabe. Raspadom SFRJ tadašnji SSSR ostao dužan za 1.5 milijardi $. Izem ti silu, još bratsku.
Slobodan Miloševič je sve radio što vi sada pišete i dokle je doveo državu i vi opet. Iskreno jako bi želeo da upoznam takve ljude kao što ste vi, da bolje upoznam, a ne ovako, svako ovde palamudi preko tastature i raznih sajtova koje je pročitao, oči u oči tu se čovek vidi. Baš me zanima profil ljudi koji to zagovaraju, šta su u životu.
Da, koj teško stečeni novac kod Rusa, pa sve su stekli od nafte i gasa i to samo zahvakljujući naftnoj krizi i ceni koja je skočila. Inače do tada ništa.
Srbija je u Evropi i tu će ostati i još bolje EU. Kao i sve zemlje Evrope koje nisu do sada postale a teže ka tome.
Šta reći, 5,56mm a ne 5,45mm, Evropske tablice, dokumenta, pasoši, propisi, u školama se uči Engleski, Nemački, Francuski, a da i u staroj jugi lošiji đaci su učili Ruski hi hi hi.
Svakim danom se uvede neki novi Evropsli zakon, radno vreme, volimo euro.... šta reći nego biti punog srca.
Vidm ja da će neki ili da se priviknu ili pakovanje kofera i pravac Venecuela...Ha ha ha

Poslednja izmena:
Већ сам пито зашто би Русије улагала свој тешко стечени новац у Србију која је прст у дупе са западом,боље да улаже у Венецуела милијарде и милијарде,да њима гради нуклаерне електране,постројењаза истраживање изотопа који се користе у медицини и пољопривреди и другим економски гранама.Доказ колико ће Венецуела бити напредније од Србије говори податак да ми шаљемо наше болеснике у Михен на протонско зрачење,а чију важну улогу имају ови реактори изотапа,па види те колико је ће Венецуела напредовати.
Данас је Венецуела друга најразвиенија економија у Ј.Америци и прва војна сила већа и од Бразила,а овакав развој је заслуга Руса и њиховој повезаности,а Срубија реално од када се удањела од Русије све више и више заостаје,а за коју годину ће нас,ако се овако настави престићи и овај мали део балкана који је заостлији од нас,а до распада СССР и од када су почели војно блиско да сарађују СССР и СФРЈ врло смо се брзо развили.
Т-72 који смо радили по лиценци запошљавао је директно и индиректно више радника него све ЕУ инвестиције заједно.

Што се тиче Америчких поклона све нам се одбило после завршетка Хладног рата и када им нисмо били од стратешке користи тражили су да им платимо и ето то је кратка историја САД-а и СФРЈ.

A sta je sa fabrikom Soko gde se po licenci proizvodila Gazela takodje i gde su pravljeni avioni serije galeb i orao sa britanskim motorima Viper koji se isto po licenci pravili kod nas? Takodje danas Zastava saradjuje sa Americkom firmom Remington. A to da su nam naplatili nije tacno. Moglo je sve lepo da se zavrsi ali sta ces, pojavilo se par budala i ode sve u ***.

http://www.bloomberg.com/video/62956134/

Poslednja izmena:
Veneculea ima samo NAFTU i ništa više. ALI NIŠTA, da imaju limunade serije.
Rusi ulažu u nuklearne elektrane, dečko jer ti razlikuješ izgradnju od investicija.
Ajmo za primer S. Koreja i J. Koreja. Gde su i šta su postale a sa istih pozicija su krenule, razrušene od rata. S. Koreja smeće od države ali bukavlno. J. Koreja sedma ekonomska sila. Mislim šta reći.
Poljsku i Belorusiju. Belorusija u 21 veku diktatura, Grci su 400 god p.n.e. imali 10 puta veću demokratiju. Kraj
Litvaniju i Kazakstan.
Češku i Venecuelu. Pazi Venecuela koja ima naftu i šta ima, limunade seije i ništa više. Kada ostane bez nafte biće u rasulu, neće se imati para za socijalni mir. Čavez naoružava vojsku da svoje dupe spasi a ne naroda. Baca milijarde. Debil. Inače ima jako korumpianu vladu koja je povezana sa kartelima za rasturanje droge. Ali dok su poslušni nedira ih.
Ma kakva Rusija, jedva svoje dupe spašava, sada se još uzajmila 25 milijardi.
Licenca za T72 je plaćena, nije dobijena na poklon, ne brkaj više dva pojma. Od Rusa Srbija odnosno SFRJ nije ni jedan metak dobila džabe. Raspadom SFRJ tadašnji SSSR ostao dužan za 1.5 milijardi $. Izem ti silu, još bratsku.
Slobodan Miloševič je sve radio što vi sada pišete i dokle je doveo državu i vi opet. Iskreno jako bi želeo da upoznam takve ljude kao što ste vi, da bolje upoznam, a ne ovako, svako ovde palamudi preko tastature i raznih sajtova koje je pročitao, oči u oči tu se čovek vidi. Baš me zanima profil ljudi koji to zagovaraju, šta su u životu.
Da, koj teško stečeni novac kod Rusa, pa sve su stekli od nafte i gasa i to samo zahvakljujući naftnoj krizi i ceni koja je skočila. Inače do tada ništa.
Srbija je u Evropi i tu će ostati i još bolje EU. Kao i sve zemlje Evrope koje nisu do sada postale a teže ka tome.
Šta reći, 5,56mm a ne 5,45mm, Evropske tablice, dokumenta, pasoši, propisi, u školama se uči Engleski, Nemački, Francuski, a da i u staroj jugi lošiji đaci su učili Ruski hi hi hi.
Svakim danom se uvede neki novi Evropsli zakon, radno vreme, volimo euro.... šta reći nego biti punog srca.
Vidm ja da će neki ili da se priviknu ili pakovanje kofera i pravac Venecuela...Ha ha ha

Види овако чињеница је да је САД била светска сила...најмодернија империја....све велике Империје су пале пашће и ова Америчка...чињеница је да она већ пада само постоје медији који пласирају лажи па људи не стичу такав утисак...једно што сада вади САД јесте што улаже у науку и ништа више....ресурсе немају...
Што се тиче латино америке она није оно што је била. Много земље поготово Бразил, Венецуела, Мексико излазе из кризе и оштро се боре против корупције и криминала...Србија нажалост постаје он што је латино америка била пре 10 година....дрога на све стране...млади немају шта да рада, незапосленост је велика па ајд да дилијемо то је једно добро плаћено а ако раде имају плату 300е са којом не можеш ништа него да се напијеш па ајмо се напити....и то је будућност Србије...талентовани одлазе а пијани и дрогирани остају....то је та "Европа" којој тежимо...

Back