Руси у демографском плусу!!!!!

nema to veze , sto budu imali bolji standard bice im loshiji natalitet , dok ce on rasti jedino kavazkim mujama , tatarima i ostalim emigrantima , bas kao i u drugim razvijenim zemljama
prirodni prirastaj je uvek najvisi u najvecim i najsiromasnijim vukojebinama od zemalja poput Nigerije , Bangladesa i Pakistana , a najnizi je u najrazvijenijim i najbogatijim zemljama , pogotovo medju belcima

Само ти читај памфлете УН и ЦИЕ:hahaha::hahaha::hahaha: прогуглај за наталитет у француској, то ти се не уклапа....

Kazu nasi gradjevinci kad se vrate iz Moskve,
jos uvek sest Ruskinja na jednog Rusa!?

...nisu mogli da postignu koliko su ih spopadale razvedene i moralno posrnule gradjanke Moskve!?:mrgreen:

Ти као Хришћанин :hahaha: :hahaha: баш имаш лепи причу...свака част...

:hahaha::hahaha::hahaha:

Немој мени више да се продајеш за Хришћанина...

:rtfm:

Ma zaključak jejasan, samo ne znam kako si ti preteko...:mrgreen:

Видиш Дачо ,ја сам свестан да ћемо ми као народ лагано нестајати исто као и сви други .Зашто славимо што опстају Руси?
Па видиш Дачо ако се неки твој потомак утопи у Немце или Англе или било које западњаке увек ће и педеспетој генерацији његаове потомке третирати као мешанце ,једноствано они су такви.
А сваки Србин који се утопи у Руски народ ће бити третиран равноправно као да је Рус

Sta hoces da kazes da to nije tacno?
Pitaj nekog gradjevinca kakva je situacija po tom pitanju u Moskvi?

Знам...каква је..немам потребе да питам..као и код нас...иста..гледај прво у своје двориште и твоје демократе и комунисте које су на власти...и подржавају абортус и геј параде...

Back