Napustio Šešeljevu radikalnu politiku (nacionalizam), priklonio se EU integracijama, pa napustio Vučićev rijaliti .У чему се огледа његова мудрост?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napustio Šešeljevu radikalnu politiku (nacionalizam), priklonio se EU integracijama, pa napustio Vučićev rijaliti .У чему се огледа његова мудрост?
Који је опозициони лист...“
Ruski Kommersant
Pa sta ako je opozicioni list…Који је опозициони лист...
Јадан ли си...![]()
Ма, ништа, онако...Pa sta ako je opozicioni list…
Tacno.Тома Николић је 1952. годиште.
већ сада има 73 године. У време избора 2027. имаће 75, а на крају потенцијалног мандата 80 година. Био би старији од Бајдена на крају бајденовог мандата 2020.
Što nije Dodika vodio?
Има неки снимак где се види Тома како седи поред Вучића где делује прилично намргођено...делује ми да га водају сада као мечку кад им затреба на ланцу...више него јасно је да га Вучић држи у шаци.
Groba vaskrsao...
...
Да, ипак, био је лак плен за Вучића који га сада држи за јаја...чиме немам појма, могу да претпоставим.Пре него је Вучић направио пуч у странци, 90% чланова је више волело Тому од ЖBалАВог
Овај је комплексиранаи дијаболик, Тома је народни и сељачки човек
Е како је у твојој Хрватској знаш ли шта?...или си се затвотио у кућу и сво време овог света проводиш на српском форуму...Toma će izvadit lopatu iz svog grobarskog arsenala i konačno će upokojit Srbiju za sve vremena.
Није напустио својевољно искључио га је Вучић...сви се сећамо како је то било...Napustio Šešeljevu radikalnu politiku (nacionalizam), priklonio se EU integracijama, pa napustio Vučićev rijaliti .
U prevodu: Drži nos u svoj tanjirЕ како је у твојој Хрватској знаш ли шта?...или си се затвотио у кућу и сво време овог света проводиш на српском форуму...![]()
U pocetku je sahranjivao, na kraju nasledjuje...tako to ide...Тома наследник?
Неозбиљно.
Детектујем омаловажавање и исмевање кинеског универзитета, није у реду!Vodio je Tomu da završi tamo doktorske studije.
Kažu da su kineski univerziteti danas vrlo cenjeni.
Мислим да је планирао још један мандат и да је то био договор, али Вучић је постао нестрпљив...Jedini u startu dao ostavku sa mesta lidera partije što je i učinilo da bude predsednik samo pet godina.![]()
Šalim se ja, Toma prvo mora da verifikuje diplomu i položi HSK da bi studirao u Kini.Детектујем омаловажавање и исмевање кинеског универзитета, није у реду!![]()
Koliko nam je poznato Vucic je vodio svoju zenu kao buduceg naslednika u PekingŠalim se ja, Toma prvo mora da verifikuje diplomu i položi HSK da bi studirao u Kini.
A nema vremena jer peče rakiju.
Тома наследник?
Неозбиљно.