- Poruka
- 22.368
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
оВО ОКО ПЛаћања Струје приватној Банци по имену Алта-Александар Тамара(његова Жена)..тај РАЧУН ЈЕ У БЛОКАДИ!
НЕ ПЛАЋАЈ НИШТА..док се Ствар не рашчисти!
ПЉАЧКА У НАЈАВИ!
Njih ništa ne vezuje za ovaj grad, zato ga i uništavaju.
Klasični kompleksi provincije uz alavost, bahatost i neopterećenost moralnim i inim normama.
Bez stida, srama i obraza.
Ne mora tamo da se plaćaоВО ОКО ПЛаћања Струје приватној Банци по имену Алта-Александар Тамара(његова Жена)..тај РАЧУН ЈЕ У БЛОКАДИ!
НЕ ПЛАЋАЈ НИШТА..док се Ствар не рашчисти!
ПЉАЧКА У НАЈАВИ!
Jesi ulazio?na tom mjestu sam upozno modelsice..nista im nije sveto..![]()
Dobre bile u to vreme top, pojam čke.na tom mjestu sam upozno modelsice..nista im nije sveto..![]()
Jesi ulazio?
Jesi ulazio?
Pa daу моделсице
nego sta..i to besplatno..Jesi ulazio?
nego sta..i to besplatno..
не,него у вођин чмару моделсице
Bitno da se razumemo jer rušenje Sajma je samo nastavak za sva dosadašnja i buduća rušenja od Savamale, Savskog mosta, okupacije priobalja tzv Beograd pod vodom, itd.Грађани против малограђана ?
Много ти то поједностављено, ствар је компликованија.
Теби само пертле вире а ја,,ја мужеложник?Ти промени ник у дерпе ...![]()
![]()
![]()
Bitno da se razumemo jer rušenje Sajma je samo nastavak za sva dosadašnja i buduća rušenja od Savamale, Savskog mosta, okupacije priobalja tzv Beograd pod vodom, itd.
Prvensteno sam i na to mislila uz čišćenje Beograda od zelenila, seču svakog drveta, travke na koje nadju, valjda da ih ne podseća na blatnjave bljuzge iz kojih izmileše ali bljuzge nikad neće iz njih.
Itd, etc.
Zna li se šta o Vesiću, kako zdravlje i ostalo?
Kad vidim onaj betonirani Cvetni trg odmah mu se setim bliže i dalje familije.
Da me nije sramota, tačno bih psovala nasred ulice.
Теби само пертле вире а ја,,ја мужеложник?
Хоће то тако бива кад се Крај ближи![]()