Ruši se Sajam

оВО ОКО ПЛаћања Струје приватној Банци по имену Алта-Александар Тамара(његова Жена)..тај РАЧУН ЈЕ У БЛОКАДИ!
НЕ ПЛАЋАЈ НИШТА..док се Ствар не рашчисти!
ПЉАЧКА У НАЈАВИ!

1752703470549.png

оВО ОКО ПЛаћања Струје приватној Банци по имену Алта-Александар Тамара(његова Жена)..тај РАЧУН ЈЕ У БЛОКАДИ!
ПЉАЧКА У НАЈАВИ!

Већ два пута сам имао неке доплате,
нису велике па нисам нешто ни анализирао ...

Значи лудило продрло и у ЕПС ?

Njih ništa ne vezuje za ovaj grad, zato ga i uništavaju.
Klasični kompleksi provincije uz alavost, bahatost i neopterećenost moralnim i inim normama.
Bez stida, srama i obraza.

Грађани против малограђана ?
Много ти то поједностављено, ствар је компликованија.

ПЉАЧКА У НАЈАВИ!
Ne mora tamo da se plaća

Грађани против малограђана ?
Много ти то поједностављено, ствар је компликованија.
Bitno da se razumemo jer rušenje Sajma je samo nastavak za sva dosadašnja i buduća rušenja od Savamale, Savskog mosta, okupacije priobalja tzv Beograd pod vodom, itd.
Prvensteno sam i na to mislila uz čišćenje Beograda od zelenila, seču svakog drveta, travke na koje nadju, valjda da ih ne podseća na blatnjave bljuzge iz kojih izmileše ali bljuzge nikad neće iz njih.
Itd, etc.

Zna li se šta o Vesiću, kako zdravlje i ostalo?
Kad vidim onaj betonirani Cvetni trg odmah mu se setim bliže i dalje familije.
Da me nije sramota, tačno bih psovala nasred ulice.

Bitno da se razumemo jer rušenje Sajma je samo nastavak za sva dosadašnja i buduća rušenja od Savamale, Savskog mosta, okupacije priobalja tzv Beograd pod vodom, itd.
Prvensteno sam i na to mislila uz čišćenje Beograda od zelenila, seču svakog drveta, travke na koje nadju, valjda da ih ne podseća na blatnjave bljuzge iz kojih izmileše ali bljuzge nikad neće iz njih.
Itd, etc.

Zna li se šta o Vesiću, kako zdravlje i ostalo?
Kad vidim onaj betonirani Cvetni trg odmah mu se setim bliže i dalje familije.
Da me nije sramota, tačno bih psovala nasred ulice.

Не везуј се за ствари !
Ено Цветни пун народа ...

Ето, ко сестри ...

Back