Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.218
Na slici je sovjetska zastava, fotografiju je slikao ukrajinac, zastavu postavlj adagestanac a vrhovni komandant im je gruzijac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na slici je sovjetska zastava, fotografiju je slikao ukrajinac, zastavu postavlj adagestanac a vrhovni komandant im je gruzijac
Meni se ovde nešto ne uklapa. Nisu pronašli mesta gde su pali, što znači da nisu videli ostatke tih dronava., a sada su u tijeku akcije pronalaska mogućih mjesta pada tih "objekata", objavila je poljska vojska
Kolika su ljudska beda ratnici zapadne civilizacije. Kad su nemoćni protiv nekoga, onda klevetaju do maksimuma. Konkretno ti, moj Harvi.Putin nije ni kao Hitler ni Staljin, iako ima crte oba, ali slabije. Hitler je bio daleko radikalniji revolucionar koji je htio stvoriti novu civilizaciju, postupno, preko teutonskog neopaganizma. Ekonomija je tu u službi misije, a sam je Hitler prezirao i državne planove socijalizma i jaku tržišnu orijentaciju angloamerikanaca (npr. burze i sl.).
Staljin je pak imao taj princip orijentalnoga despotizma da država ima sve, da si stalno špijuniran i da svatko svakoga špijunira. To već 2200 godina primjenjuju Kinezi.
Putin djeluje u drugim prilikama jer svi imaju nuklearno pa ne možeš što bi htio, a i živi mu se, bogatiji je od Kreza.
A da je Rusiju gurnuo u gofna- jest. Nakon solidnoga početka kad sam bio na njegovoj strani (gušenje oligarha, smanjenje birokracije i alkoholizma, povećana proizvodnja hrane,..)- on otišao u stari ruski imperijalni nacionalizam i time u mrak.
100% sigurno.jel sigurno da su to ruski dronovi ?
malo baba Usrula i ekipa hoće da izgladi onu bruku sa GPS-om i kijevskom vladinom zgradom100% sigurno.
Kazu da su piloti uhvaceni.
Oglasio se predsednik Zelenski i kaue da je uzivao gledajuci kako je Tramp maltretirao Putina na Aljasci.
Ne,ne nisi u pravu.On je i dalje predsednik i veliki drzavnik.Vizionar.bivši precednik ukrajine
sad nije ništa više od dežurnog drekavca
... a kakva je ljuta imperatorčina bio. Na šta se čovek srozao.bivši precednik ukrajine
sad nije ništa više od dežurnog drekavca
da naravno, ima vizije naročito kad povuče neku crtuNe,ne nisi u pravu.On je i dalje predsednik i veliki drzavnik.Vizionar.
Potcjenjujes ga.da naravno, ima vizije naročito kad povuče neku crtu
bio ko ljuta guja sunce ti kalajisano... a kakva je ljuta imperatorčina bio. Na šta se čovek srozao.![]()
![]()
ne zna se više ko koga mrči tamoPotcjenjujes ga.
Vidis da mu dobro ide.Citava Evropa ga cijeni i voli.
U strahu su velike oči.Meni se ovde nešto ne uklapa. Nisu pronašli mesta gde su pali, što znači da nisu videli ostatke tih dronava.
Pa iako nisu videli te ostatke, ipak već znaju da su ruski.
Ne znam, tehnologija je napredovala, možda su utvrdili da su ruski dok ih nišanili...
će dizađe to na televizor...majke mi****.te Rusija 3,5 godine nije u stanju da pobijedi Ukrajinu kojoj niko nece da pomogne da ubije medjeda.Tu Rusiju bi nato zgazio za 3 dana 12 h i 43s.
Tebi nije jasno zato sto si ruso..guz.Meni se ovde nešto ne uklapa. Nisu pronašli mesta gde su pali, što znači da nisu videli ostatke tih dronava.
Pa iako nisu videli te ostatke, ipak već znaju da su ruski.
Ne znam, tehnologija je napredovala, možda su utvrdili da su ruski dok ih nišanili...
plus to što imali kod sebe pasoš vozačku i ličnu...i dozvolu za ribolovTebi nije jasno zato sto si ruso..guz.
Vec sam pisao.U svakom dronu su bila po 2 ruska pilota.Uhvaceni su zivi i sada ih Danilo Stojkovic Bata obradjuje.
Nemaš pojma.To su moderne bespilotne letjelice s 2 pilota.plus to što imali kod sebe pasoš vozačku i ličnu...i dozvolu za ribolov