Rusi provociraju u Poljskoj

, a sada su u tijeku akcije pronalaska mogućih mjesta pada tih "objekata", objavila je poljska vojska
Meni se ovde nešto ne uklapa. Nisu pronašli mesta gde su pali, što znači da nisu videli ostatke tih dronava.
Pa iako nisu videli te ostatke, ipak već znaju da su ruski.

Ne znam, tehnologija je napredovala, možda su utvrdili da su ruski dok ih nišanili...

Poslednja izmena:
Putin nije ni kao Hitler ni Staljin, iako ima crte oba, ali slabije. Hitler je bio daleko radikalniji revolucionar koji je htio stvoriti novu civilizaciju, postupno, preko teutonskog neopaganizma. Ekonomija je tu u službi misije, a sam je Hitler prezirao i državne planove socijalizma i jaku tržišnu orijentaciju angloamerikanaca (npr. burze i sl.).

Staljin je pak imao taj princip orijentalnoga despotizma da država ima sve, da si stalno špijuniran i da svatko svakoga špijunira. To već 2200 godina primjenjuju Kinezi.

Putin djeluje u drugim prilikama jer svi imaju nuklearno pa ne možeš što bi htio, a i živi mu se, bogatiji je od Kreza.

A da je Rusiju gurnuo u gofna- jest. Nakon solidnoga početka kad sam bio na njegovoj strani (gušenje oligarha, smanjenje birokracije i alkoholizma, povećana proizvodnja hrane,..)- on otišao u stari ruski imperijalni nacionalizam i time u mrak.
Kolika su ljudska beda ratnici zapadne civilizacije. Kad su nemoćni protiv nekoga, onda klevetaju do maksimuma. Konkretno ti, moj Harvi. :(

Testing testing:per:
IMG-792abcd0a47a4015d4abef97e2abc2dc-V.jpg

Meni se ovde nešto ne uklapa. Nisu pronašli mesta gde su pali, što znači da nisu videli ostatke tih dronava.
Pa iako nisu videli te ostatke, ipak već znaju da su ruski.

Ne znam, tehnologija je napredovala, možda su utvrdili da su ruski dok ih nišanili...
Tebi nije jasno zato sto si ruso..guz.
Vec sam pisao.U svakom dronu su bila po 2 ruska pilota.Uhvaceni su zivi i sada ih Danilo Stojkovic Bata obradjuje.

Back