Rusi pokreću istragu da li su Amerikanci zaista sleteli na mesec?!

Da li su Amerikanci zaista sleteli na Mesec?!

• NAY/NE

• YEA/DA

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ako je istina da nisu otisli na Mesec, onda skidam kapu Americi. Svemirski programi su mi oduvek bili glupost. Trosenje para na nebitne stvari, dok ljudi umiru od gladi i bolesti po svetu. Vozite Mercedesa, a nemate vrata na kuci. Eto, tako bih opisala svemirske programe. Od pocetka se nadam da je to sletanje lazno i da su pare iskoristili za korisnije stvari, umesto oni glupi Rusi, koji su pocrkali od gladi i crkavali pod komunizmom. Bravo Ameriko!!!

Pa to baš i nije posebno jak argument. Ti za bukvalno sve što se napravi možeš da kažeš da je bolje dati siromašnima. Evo recimo ako te siromaštvo toliko zabrinjava, što ne kreneš od sebe? Mogli bi i mi tebe da pitamo šta će ti kompjuter da pišeš po internetu kad si mogla nekog beskućnika da nahraniš? Što ideš kod frizera? Šta će ti auto? Što ideš na koncerte? Šta će ti fotelja u dnevnoj sobi? I tako dalje, i tako dalje...

Pa to baš i nije posebno jak argument. Ti za bukvalno sve što se napravi možeš da kažeš da je bolje dati siromašnima. Evo recimo ako te siromaštvo toliko zabrinjava, što ne kreneš od sebe? Mogli bi i mi tebe da pitamo šta će ti kompjuter da pišeš po internetu kad si mogla nekog beskućnika da nahraniš? Što ideš kod frizera? Šta će ti auto? Što ideš na koncerte? Šta će ti fotelja u dnevnoj sobi? I tako dalje, i tako dalje...

Pa, ti nisi normalan. Poznato je da sam ja velika humanitarka i svi to znaju. Ja se borim za prava ljudi, biljaka i zivotinja. A taj argument sam iznela, jer je besmisleno otkrivati svemir, a nisi resio osnovne zivotne probleme na Zemlji gde zivis.

Ako je istina da nisu otisli na Mesec, onda skidam kapu Americi. Svemirski programi su mi oduvek bili glupost. Trosenje para na nebitne stvari, dok ljudi umiru od gladi i bolesti po svetu. Vozite Mercedesa, a nemate vrata na kuci. Eto, tako bih opisala svemirske programe. Od pocetka se nadam da je to sletanje lazno i da su pare iskoristili za korisnije stvari, umesto oni glupi Rusi, koji su pocrkali od gladi i crkavali pod komunizmom. Bravo Ameriko!!!

Kao da je bitno da li su otišli ili ne?
Bitno je da sada ne mogu, još malo pa neće moći ni okean da prelete :rotf:

- - - - - - - - - -

Libtardska evolucija ide u obrnutom smeru, što su mogli pre 50 godina sada ne mogu ni da pomisle. Dobro je što su ubeđeni da su nastali od majmuna, na dobrom su putu:hahaha:

- - - - - - - - - -

Libtardska evolucija ide u obrnutom smeru, što su mogli pre 50 godina sada ne mogu ni da pomisle. Dobro je što su ubeđeni da su nastali od majmuna, na dobrom su putu:hahaha:

Ако се не варама људи према теорији еволуције нису настали од мајмуна него од заједничког претка.

Сигурно нисмо настали од невидљивог чике на небу...

Ако се не варама људи према теорији еволуције нису настали од мајмуна него од заједничког претка.

Сигурно нисмо настали од невидљивог чике на небу...

Šone tebra, naravno da nisu nastali od majmuna... liberalni satrapi su lestvica ispod njih. :rtfm:

Pa, ti nisi normalan. Poznato je da sam ja velika humanitarka i svi to znaju. Ja se borim za prava ljudi, biljaka i zivotinja. A taj argument sam iznela, jer je besmisleno otkrivati svemir, a nisi resio osnovne zivotne probleme na Zemlji gde zivis.

tvoji argumenti nemaju nikakvu težinu dokle god imaš kompjuter, a ne prodaš ga da bi nahranila nekog.

- - - - - - - - - -

Rusi su pocrkali od gladi, to je svakom normalnom dobro poznato. To se i vidi sada. Nemaju nista i mlate praznim pistoljima.

tvoji argumenti nemaju nikakvu težinu dokle god imaš kompjuter, a ne prodaš ga da bi nahranila nekog.

E, ljudi ce ti se smejati, jer si mene nasao da prozivas. Ocigledno je da nisi cuo za MENE.

Jutros na radio Indexu Gorica i Dragan reklamiraju tekst u Blicu u kom se pominje onaj lažni dokumentarac gde kobajagi Kjubrik "priznaje" da je on snimio film o sletanju na Mesec. Pri tom se Kjubrikova žena krsti sa obe ruke kad je videla lažnog muža i naravno demantuje sve. Glumac čak i ne liči na Kjubrika osim što ima bradu i naočare.

Lud zbunjenog. :fdlan:

http://www.rts.rs/page/magazine/sr/...vi,+da+li+su+Amerikanci+sleteli+na+Mesec.html

Portparol Istražnog komiteta pri ruskoj vladi Vladimir Markin navodi da bi takva istraga mogla da otkrije nove uvide u istorijska putovanja u svemir, piše Izvestija, a prenosi Vašington post.
Prema navodima Moskovskog tajmsa, Markin bi podržao istragu koja bi se bavila nestankom originalnih snimaka sa poslednjeg sletanja na Mesec 1969. godine, kao i gde se nalazi kamenje doneto sa Zemljinog prirodnog satelita tokom nekoliko misija.

„Ne tvrdimo da nisu leteli (do Meseca) i napravili film o tome. Ali, svi naučni, ili možda kulturni, artefakti su deo zaostavštine ljudske vrste i njihov nestanak je zajednički gubitak. Istraga će pokazati šta se dogodilo“, istakao je Markin.

Međutim, Markinove reči najverovatnije neće zabrinuti Nasine zvaničnike. Još 2009. godine, predstavnici Američke agencije za istraživanje svemira priznali su da je zbog mera štednje obrisano 200.000 snimaka, među kojima su bili i originalni video-zapisi prvog sletanja na Mesec, javio je Rojters.
Nasa je, ipak, uspela da dođe do kopija snimaka sletanja zahvaljujući izvorima poput arhive stanice Si-Bi-Es njuz.

Sa druge strane, Nasa je isticala da su tlo i kamen sa Meseca jedinstveni.

„Razlikuju se od bilo čega na Zemlji u toliko različitih aspekata“, naglasio je 2001. godine Dejvid Mekej, jedan od čelnika Nasinog ogranka „Džonsonov kosmički centar“, gde se skladišti najveći deo materijala pribavljenog na misijama.

Back