Rusi pobegli, korov umesto fabrike kod Koridora 10

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
93.777
Rusi pobegli, korov umesto fabrike kod Koridora 10

Jagodina -- Kompanija "North karton" iz Volgograda, prekinula je izgradnju fabrike u Jagodini, nakon što je na gradilištu, tri meseca posle početka gradnje, poginuo radnik.

U korovu, na površini od deset hektara u industrijskoj zoni kraj "Koridora 10", napušteno gradilište na kome se vide visoki betonski stubovi kontura fabrike od 24.150 kvadratnih metara, avetinjski je prazno.

Radovi su počeli 24.oktobra 2013.godine, oko pet meseci, pošto su kamen temeljac, svečano položili, tadašnji premijer Srbije Ivica Dačić, predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković - Palma i predstavnik "Nort kartona" Vladmir Slovohotov, označivši početak intenzivnih radova.

Foto: Tanjug
Fabrika kapaciteta 18.000.000 kvadratnih metara talasastog kartona i kartonske ambalaže namenjenog izvozu u Evropu, sa najasvremeniom opremom iz Italije, Holandije i Japana, trebalo je da bude završena za nepunih godinu dana i zaposli 200 radnika, rečeno je na polaganju kamnena temeljca.

Investicija je bila vredna 15.000.000 evra.

Posle tragedije, 11.januara 2014. godine, kada se na radnika preduzeća iz Kanjiže, koje je bilo podizvođač radova "Visokogradnji" iz Beograda, prema saopštenju MUP, srušio betonski zid prilikom izvođenja radova i na mestu ga usmrtio, izgradnja je prestala.

Da li zbog pogibije i sujeverja, ili je u pitanjnu nešto drugo, ali radovi su obustavljeni već dve godine.

Prošle godine, u decembru, Marković je najavio povratak investitora iz Rusije, i nastavak gradnje, ali već godinu dana je prošlo od te najave, a na gradilištu se ništa ne radi.

Izvođač radova "Viskogrdanja", uklonila je kontejnere u kojima su bili radnici i obeležja gradilišta, a jedan od stanovnika Kočinog Sela, koji svaki dan prolaze kraj napuštenog gradilišta na putu za Jagodinu kaže je da meštani "nerado tuda prolaze noću".
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=11&dd=20&nav_id=1201408

Ovi razglabaju o nekim avetinjama nocu umesto o pokradenim subvencijama :rotf:

Ovi razglabaju o nekim avetinjama nocu umesto o pokradenim subvencijama :rotf:[/QUOTЕ]

'Ел можеш објаснити зашто и чему се живина валја у прашини? ;)

- - - - - - - - - -

A uredno uzeli lovu, subvencije?

Ono što Usnija deljaka stranim investitorima ko da mu je babo izbosne testamentom ostavio a ne mi krvavo budžet napunili, kolko beše 10 iljada evrova po čoveku?

Те године и за тај случај и није било субвенција... Осим ако је Бетовен нешто био обећао па слаг'о.. :)

Rusi su veliki vernici.
I, kao takvi prilično sujeverni.
Sam Staljin, koji se u mladosti školovao za pravoslavnog sveštenika,
uništio im je oko osam hiljada verskih objekata.
Većinu porušio, a nekima promenio namenu (domovi kulture, komiteti, silosi za žito...)

A, šta je stvarni razlog obustave radova, pitanje je...

Poslednja izmena:
Možda im je Vođa neke čini bacio!
Личко говедо, опет си угазо босом ногом у балегу! :hahaha:
како год се звало, говедо је говедо! ;)

- - - - - - - - - -

Rusi su veliki vernici.
I, kao takvi prilično sujeverni.
Sam Staljin, koji se u mladosti školovao za pravoslavnog sveštenika,
uništio im je oko osam hiljada verskih objekata.
Većinu porušio, a nekima promenio namenu (domovi kulture, komiteti, silosi za žito...)

ЛАЖ!!!!
Стаљин са тим рушењима која му се приписују, практично нема никакве везе.

Личко говедо, опет си угазо босом ногом у балегу! :hahaha:
како год се звало, говедо је говедо! ;)

- - - - - - - - - -

ЛАЖ!!!!
Стаљин са тим рушењима која му се приписују, практично нема никакве везе.

Moj đed Stevan naredio, a Rusi poslušali...!

A da ga ti PODOFICIRČIĆU nisi posilnom Romu Ace Vasiljevića popušio, onako neoprana pa zasmrdilo po Jagodini:D
ЧИБЕ, личка гујо, заудари форума на кравлју балегу чим уста отвориш! :hahaha:

- - - - - - - - - -

Moj đed Stevan naredio, a Rusi poslušali...!
Узми хронологију догађаја и званично истраживање РАН и то је то..

Нема ни оних 40 милиона ни 4 милиона побијених Руса..

Мање читај англосаксонску пропагандистичку литературу и изворе;)

ЧИБЕ, личка гујо, заудари форума на кравлју балегу чим уста отвориш! :hahaha:

- - - - - - - - - -

Узми хронологију догађаја и званично истраживање РАН и то је то..

Нема ни оних 40 милиона ни 4 милиона побијених Руса..

Мање читај англосаксонску пропагандистичку литературу и изворе;)

Jeb'ali te anglo - saksonci !
Sve od najmlađeg do najstarijeg...
I svi nji'ovi imigranti, sa dozvolama boravka ili na crno.
Svi te oni naguzili, zemljače.

Di mi kačiš ta govna, čim počnu engleski na televizoru, ja hvatam daljinski.
A, ovo za crkve i Staljina, bolje ćuti, nemaš blage veze....

Jeb'ali te anglo - saksonci !
Sve od najmlađeg do najstarijeg...
I svi nji'ovi imigranti, sa dozvolama boravka ili na crno.
Svi te oni naguzili, zemljače.

Di mi kačiš ta govna, čim počnu engleski na televizoru, ja hvatam daljinski.
A, ovo za crkve i Staljina, bolje ćuti, nemaš blage veze....

Благо нама Грофе, па имамо тебе! ;) Онда су глупаци угледни чланови РАН који су двехиљадитих истраживали целу ту причу,
по налогу Владе Русије, а имаш цело истраживање са детаљним подацима на сајту Министарства унутрашњих послова.

Благо нама Грофе, па имамо тебе! ;) Онда су глупаци угледни чланови РАН који су двехиљадитих истраживали целу ту причу,
по налогу Владе Русије, а имаш цело истраживање са детаљним подацима на сајту Министарства унутрашњих послова.

Kad si toliko načitan, ded mi reci koliko je puta Staljin vađen iz kremaljskog mauzoleja,
sahranjivan na građanskom groblju, pa ponovo vraćan u mauzolej, pored Uljanova !?
I ko je bio Generalni sekretar KPSS kada je prvi put ekshumiran ?

Ovi razglabaju o nekim avetinjama nocu umesto o pokradenim subvencijama :rotf:[/QUOTЕ]

'Ел можеш објаснити зашто и чему се живина валја у прашини? ;)

- - - - - - - - - -

Те године и за тај случај и није било субвенција... Осим ако је Бетовен нешто био обећао па слаг'о.. :)

Njemu slagati ko nama oprati zube.

Ne priznaje ni da je kilari hitleri platio dva miliona a para nema.

Ne bi ovi ni pominjali bez unapred na ruke.

Ako smo mi braća, kese nam nisu sestre, što bi rekao moj tata :)

- - - - - - - - - -

Počinjali ne pominjali...kucam na tabletu pa mi android brka.

Radovi su počeli 24.oktobra 2013.godine, oko pet meseci, pošto su kamen temeljac, svečano položili, tadašnji premijer Srbije Ivica Dačić, predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković - Palma i predstavnik "Nort kartona" Vladmir Slovohotov, označivši početak intenzivnih radova.

Тамо где ...ДАЧА - Молитвени доручак ...постави " камен темељац "...пиши...ПРОПАЛО...:hehe: :per:

Back