Rusi objavili: Uništili smo američki "patriot"

Taj sigurno nije nastavio nego je u pitanju drugi Patriot sistem i svi znaju da nije bio jedini koji stiti Kijev.Dakle manje gledaj tu tvoju EU propagandu neuki hrvatu.
Da se razumes u vojsku znao bi koliku stetu pravi raketa kada hipersonicnom brzinom udari o tlo a par desetina metara od vozila Patriot.
da pratiš i ne slušaš SNS i Rusku propagandu nebi bio toliko zatupljen. da ga je kinžal strefio ne bi ostali dugmići od patriota, al sto ge je dio razvaljene rakete iz zraka strefio nakon pregleda isti je i dalje u funkciji i obara ruska smeća. to što se ne razumin u vojsku a ti jesi ne mjenja činjenicui da sam te ja mobiliziran začero 90tih ili ti tatu
đaba ti znanje
;)

da pratiš i ne slušaš SNS i Rusku propagandu nebi bio toliko zatupljen. da ga je kinžal strefio ne bi ostali dugmići od patriota, al sto ge je dio razvaljene rakete iz zraka strefio nakon pregleda isti je i dalje u funkciji i obara ruska smeća. to što se ne razumin u vojsku a ti jesi ne mjenja činjenicui da sam te ja mobiliziran začero 90tih ili ti tatu ;)
Ja pratim sve medije a ti samo Zapadnu propagandu jer te mrznja prema pravoslavlju tera na to.I to vidim iz tvog pisanja.

da pratiš i ne slušaš SNS i Rusku propagandu nebi bio toliko zatupljen. da ga je kinžal strefio ne bi ostali dugmići od patriota, al sto ge je dio razvaljene rakete iz zraka strefio nakon pregleda isti je i dalje u funkciji i obara ruska smeća. to što se ne razumin u vojsku a ti jesi ne mjenja činjenicui da sam te ja mobiliziran začero 90tih ili ti tatu
đaba ti znanje
;)
To je na Tviteru i dalje u funkciji? :lol:

Back