Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Taj sigurno nije nastavio nego je u pitanju drugi Patriot sistem i svi znaju da nije bio jedini koji stiti Kijev.Dakle manje gledaj tu tvoju EU propagandu neuki hrvatu.
Da se razumes u vojsku znao bi koliku stetu pravi raketa kada hipersonicnom brzinom udari o tlo a par desetina metara od vozila Patriot.
da pratiš i ne slušaš SNS i Rusku propagandu nebi bio toliko zatupljen. da ga je kinžal strefio ne bi ostali dugmići od patriota, al sto ge je dio razvaljene rakete iz zraka strefio nakon pregleda isti je i dalje u funkciji i obara ruska smeća. to što se ne razumin u vojsku a ti jesi ne mjenja činjenicui da sam te ja mobiliziran začero 90tih ili ti tatu
đaba ti znanje
da pratiš i ne slušaš SNS i Rusku propagandu nebi bio toliko zatupljen. da ga je kinžal strefio ne bi ostali dugmići od patriota, al sto ge je dio razvaljene rakete iz zraka strefio nakon pregleda isti je i dalje u funkciji i obara ruska smeća. to što se ne razumin u vojsku a ti jesi ne mjenja činjenicui da sam te ja mobiliziran začero 90tih ili ti tatu
đaba ti znanje
Ja sam bio za vreme bombardovanja 1999 god.na Aerodromu Slatina u Pristini tamo sam svojim ocima video kako je dvesta metara od mesta gde je pao tomahavk neka cisterna skania od 15 m bila odbacena na vrh zgrade cetvorospratnice od siline potiska .ETO SAMO DA VAM DAM UPOREDBU SA KINDZALOM neuki hrvati.