mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.736
Došli su jer im je to jedina avionska konekcija sa svetom ali ti to dlugomire zloupotrebljavaš i izvrćeš. Iz beograda mogu dalje gde im padne napamet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Могу и преко Пекинга, Истанбула, Емирата... Постоји много решења, а ми мислимо да смо незаменљиви и наравно грешимо.Došli su jer im je to jedina avionska konekcija sa svetom ali ti to dlugomire zloupotrebljavaš i izvrćeš. Iz beograda mogu dalje gde im padne napamet.
А колико кошта Истанбул - Москва?Ali dolaze def, treba i karte cene uporediti. Er srbalj dere karte 800$ moskva bg
Jbt da li neko zaista može da poveruje da neko izdaje stan u kojem je televizor od par hiljada evra i naročito kineska vaza od 3.000 evra?
тачно.И наши умеју да не плаћају и праве штету, ништа ново.
Ко је зинуо за профит - ризикује.
Jbt da li neko zaista može da poveruje da neko izdaje stan u kojem je televizor od par hiljada evra i naročito kineska vaza od 3.000 evra?
Mislim realno, kada već evidentno izmišljaju mogli bi makar da ostave u domenu koji nije SF![]()
Kad iznajmljujes uvek je rizik...И наши умеју да не плаћају и праве штету, ништа ново.
Ко је зинуо за профит - ризикује.
За тв и могу да поверујем, али треба да будеш прилично блесав да оставиш кинеску вазу "на изволте".Jbt da li neko zaista može da poveruje da neko izdaje stan u kojem je televizor od par hiljada evra i naročito kineska vaza od 3.000 evra?
Mislim realno, kada već evidentno izmišljaju mogli bi makar da ostave u domenu koji nije SF![]()
Ала ти лупаш, за медаљу. ЕУ и САД нису цео свет него његова 1/5.Došli su jer im je to jedina avionska konekcija sa svetom ali ti to dlugomire zloupotrebljavaš i izvrćeš. Iz beograda mogu dalje gde im padne napamet.
Niko ne izdaje stanove saJbt da li neko zaista može da poveruje da neko izdaje stan u kojem je televizor od par hiljada evra i naročito kineska vaza od 3.000 evra?
To narkomani iznajmljuju za 30-40 evra a ukradu tv koji prodaju za 100 evra. Razrađen biznis preko airbnb ili bookinga. Mom drugaru tako ukrali tv pre 3-4 god.Jbt da li neko zaista može da poveruje da neko izdaje stan u kojem je televizor od par hiljada evra i naročito kineska vaza od 3.000 evra?
Ne volim ni jednu vrstu Sovjeta, Rusi i Ukrajinci mi se podjednako gade (zadnji put sam za ovakav upis dobio karton), ali sam sretan sto si se konacno vratila.Одавно већ желим ово да напишем - Руси који су се овде шљегли су углавном антипатични размажени снобови који све критикују и омаловажавају.
Имам пуно тога да испричам али ме мрзи. Нисам проукрајинка, само запажам који слој нам је запао.
Ne mogu, proslo 15 minuta.Обриши дупли пост.
Што се Совјета тиче, знам их кад су били тешка беда. Матора сам (мада се то на мени још не види) и сећам се када су ме као девојчицу/девојку водили родитељи у Москву и тада Лењинград. Оно што је царска Русија саградила је било предивно а оно после да те бог сачува. И сад они који су живели у хрушчовкама серендају како је Нови Београд тмуран и 'коми'.
Мрш!
Generalno, mi smo na pare alav narod, naravno ima izuzetaka, npr ja.Ali dolaze def, treba i karte cene uporediti. Er srbalj dere karte 800$ moskva bg