Rusi masovno u egzilu u Beogradu

Došli su jer im je to jedina avionska konekcija sa svetom ali ti to dlugomire zloupotrebljavaš i izvrćeš. Iz beograda mogu dalje gde im padne napamet.
Могу и преко Пекинга, Истанбула, Емирата... Постоји много решења, а ми мислимо да смо незаменљиви и наравно грешимо.

:vzagrljaj:

Fiuzqz4X0AAc17k.jpg

Jbt da li neko zaista može da poveruje da neko izdaje stan u kojem je televizor od par hiljada evra i naročito kineska vaza od 3.000 evra?
Mislim realno, kada već evidentno izmišljaju mogli bi makar da ostave u domenu koji nije SF :mrgreen:
За тв и могу да поверујем, али треба да будеш прилично блесав да оставиш кинеску вазу "на изволте".
Можда неко није раније издавао тај стан него сам становао - па зинуо за паре у згодној прилици као сада.

Jbt da li neko zaista može da poveruje da neko izdaje stan u kojem je televizor od par hiljada evra i naročito kineska vaza od 3.000 evra?
Mislim realno, kada već evidentno izmišljaju mogli bi makar da ostave u domenu koji nije SF :mrgreen:
Niko ne izdaje stanove sa
vazama.
Ima skupe bele tehnike
Televizori su većinom srednja i niža klasa.
Slike većinom reprodukcije
Nema poznatih autora

To narkomani iznajmljuju za 30-40 evra a ukradu tv koji prodaju za 100 evra. Razrađen biznis preko airbnb ili bookinga. Mom drugaru tako ukrali tv pre 3-4 god.

Одавно већ желим ово да напишем - Руси који су се овде шљегли су углавном антипатични размажени снобови који све критикују и омаловажавају.
Имам пуно тога да испричам али ме мрзи. Нисам проукрајинка, само запажам који слој нам је запао.

Одавно већ желим ово да напишем - Руси који су се овде шљегли су углавном антипатични размажени снобови који све критикују и омаловажавају.
Имам пуно тога да испричам али ме мрзи. Нисам проукрајинка, само запажам који слој нам је запао.
Ne volim ni jednu vrstu Sovjeta, Rusi i Ukrajinci mi se podjednako gade (zadnji put sam za ovakav upis dobio karton), ali sam sretan sto si se konacno vratila.

:heart2:🐈

U par navrata razmisljao sam registrirati se u Herceg-Bosni i zvati te nazad.

A sad, udri po dogovima.

:heart2::heart2::heart2:

Обриши дупли пост.
Што се Совјета тиче, знам их кад су били тешка беда. Матора сам (мада се то на мени још не види) и сећам се када су ме као девојчицу/девојку водили родитељи у Москву и тада Лењинград. Оно што је царска Русија саградила је било предивно а оно после да те бог сачува. И сад они који су живели у хрушчовкама серендају како је Нови Београд тмуран и 'коми'.
Мрш!

Обриши дупли пост.
Што се Совјета тиче, знам их кад су били тешка беда. Матора сам (мада се то на мени још не види) и сећам се када су ме као девојчицу/девојку водили родитељи у Москву и тада Лењинград. Оно што је царска Русија саградила је било предивно а оно после да те бог сачува. И сад они који су живели у хрушчовкама серендају како је Нови Београд тмуран и 'коми'.
Мрш!
Ne mogu, proslo 15 minuta.
Javi modovima.

п.с. z;)

Poslednja izmena od moderatora:

Back