Aaa, naucila sam da za takve sheme, nadjem i slobodne muskarce... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakve bre sunke ja samo nailazim na slaninu s kostima!!!Pera_Zdera:DA!
Chat je super mesto da upoznas nekog....ali isto i super mesto da ga izgubis...musko ili zensko isto je.
Fenomen chata:
- BRZINA. Tipovi su primorani da brzaju stvari iz vise razloga. Ima 5 puta vise tipova na netu. U principu se svi nude...neki na ovaj neki na onaj nacin. Neki seljacki neki kulturno. Neki direktno neki prikriveno, ali svi se nude. I devojke se isto nude. Oni koji su sporiji i teze nekom duzem chatovanju jednostavno gube utakmicu, jer dok oni ne smuvaju na lep i kulturan nacin, smuvace je vec 3 neka brza od njega. Zato tipovi moraju brzo da rade tu. Drugo, ja sam na chatu danas i ko zna kad. Tako da ako me neka ne smuva danas ODMA, najverovatnije da nikad i nece.
- PONUDA. Svakoj devojci se svakog dana ponude po x tipova. Raznih. Neki su losi neki su dobri. Svaka devojka je pod konstantnim pritiskom da izabere nekog. Ne moze ona dugo odolevati da bude gladna u mesari, a sunke joj stoje na dohvat ruke. Samo je pitanje vremena kad ce da je uzme.
- NOVO. Svaka veza ima kako je neko rekao zeciju fazu, pa onda ide ono sto je uglavnom klasika i isto iz dana u dan. Ljudi su u prirodi takvi da uvek zele nesto lepse, jace, bolje, pametnije, luksuznije, komfornije za sebe. A i kad dobiju to bolje, bice neko vreme srecni i onda ce opet da pozele nesto bolje. Chat je idealno mesto da se upozna neko novi. Da li je stvarno bolji/a ne zna se dok se ne proba, a kad se proba, vec je izgubio/la bivsu/eg. Ali nada za boljim i drugim recima novim uvek postoji. Koliko je neko jak i ne dozvoliti nadi i snovima da postanu stvarnost to je vec druga prica, neki i jesu...ali retki.
Tako da DA.
Ja mislim da moze da srusi vezu,ja bih poludela kada bih znala da moj decko ide na chat,ja sam ljubomorna na njegove ukucane a ne daj Boze da mi sad tu on chatuje sa nekom...ubila bih ga!The_carobnjak:Da li chat moze da ugrozi ili da unisti vezu?
Razmisljam...Postoji neka veza..Devojka ode na chat...Ili momak ode na chat..i tamo upozna osobu suprotnog pola koja je bolja od partnera.
U toj vezi tvrde kako se vole i kako je sve bajno i pretpostavimo i da jeste tako.
Ali sta se desava kada se te dve osobe posvadjaju?
Da li "osoba sa chata" moze da uleti kao dobra uteha,koja ce kasnije zameniti partnera?
Ajd da vas vidim...
Ja mislim da chat totalno moze da srusi vezu