Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije ni sepsa ni gangrena... već leukemija, najteži oblik :sad2:

Ebem te živote, koorvo jedna pokvarena!

Ma super mi je, izdržavam sve sa osmehom, jaka sam bre ko stena... sad kad je onaj prvi šok prošao. Idemo dalje, borba do zadnjeg daha, i naša i njegova... pa dokle stignemo...

... samo ne znam gde da rodim kintu, da ga sahranim kao čoveka, toliko je od mene zaslužio... ebem te bre živote, pi.čko jedna šugava :besan2:

Moj tata je imao galopirajucu :sad2:
Jedva sastavio 3 meseca :(
Budi jaka :ok:

Ебемти просветне раднике!
Прво неће у позориште, онда се у последњем моменту јави њих толико да нема места!
Никако да сконтају да неко уговара одређен број карата, аутобусе.. и да синдикат нема пара за бацање!

Kad si bolestan, pa ne možeš ništa pametno da radiš, nego kreneš da razmišljaš i preturaš po netu, onda naletiš i na GMO i na viruse i svašta ti bude što ti do sad nije bilo ni na pameti. I ovaj grip što imaš, postane i svinjski i ptičiji i slonovski...i osećaš se sve lošije umesto bolje.
Bolesnim ljudima treba zabraniti internet !!!

Kad si bolestan, pa ne možeš ništa pametno da radiš, nego kreneš da razmišljaš i preturaš po netu, onda naletiš i na GMO i na viruse i svašta ti bude što ti do sad nije bilo ni na pameti. I ovaj grip što imaš, postane i svinjski i ptičiji i slonovski...i osećaš se sve lošije umesto bolje.
Bolesnim ljudima treba zabraniti internet !!!
gomila muskaraca kad se razboli to je kraj sveta...uvek neka drama umiranje i prenemaganje, na temperaturu od 37,3 :neutral: nikako da shvatim taj fenomen :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back