Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
el znaš kako sam ja rešavo nesanice...misim to kad ne mogu da zaspim...
odradim jedno pedes skleka, pa skok uvis, pa još tako nekih vežaba koje fino iscrpe za kratko vreme, pa da viš čim legnem zaspim ko bepče...
pa bi mogla i ti to da probaš...:ok: :zag:
mada...zna se nakon koje aktivnosti se najlakše zaspi, al nebi da budem vulgaran...:rumenko:

el znaš kako sam ja rešavo nesanice...misim to kad ne mogu da zaspim...
odradim jedno pedes skleka, pa skok uvis, pa još tako nekih vežaba koje fino iscrpe za kratko vreme, pa da viš čim legnem zaspim ko bepče...
pa bi mogla i ti to da probaš...:ok: :zag:
mada...zna se nakon koje aktivnosti se najlakše zaspi, al nebi da budem vulgaran...:rumenko:

ma zaspim ja lako, al se lako i budim

kad sam pročito "zaspim ja lako al se lako i budim", pade mi na pamet odma momentalno sljedeća misao... "kad bi te dovatio imala bi da zaspiš za pola minuta"...eto šta mi palo...

kad sam pročito "zaspim ja lako al se lako i budim", pade mi na pamet odma momentalno sljedeća misao... "kad bi te dovatio imala bi da zaspiš za pola minuta"...eto šta mi palo...

Ovo zvuci k'o da bi zaspala od dosade :lol:

eto da sam ja to rekla,a mislila sam,bilo bi gospodza,nemojte da ste sarkasticni :lol:
:lol:
možda je mislio da napiše "kad bi te dovatio,ne bi se posle budila", al se zbunio od straha da ne dobije po ušima:think:

kakvu sam kretensku poruku dobila na fejsu :eek::bljak:
i to od kao druga iz cg od koga sam i ranije dobijala razne predloge i ponude,a kad bih odbila,pretio je da ce svasta ispricati sto nije istina
zato sam i bila lepo sa njim,tj pristojna,nisam imala hrabrosti ni da ga obrisem da se ne uvredi i pocne neku pricu po petrovcu
e sad sam ga obrisala,pa nek bude sta bude

ne znam ja nesto mi tu sumnjivo, da nema nista zbog takvih pretnji oterala bi ga u 6 lepih pm iako si lepo vespitana

pa sta da ti kazem,istina da sam bila koketa,al u prolazu
znas ono ajd veceras da se izvezemo barkom,a ja ne kazem,ju odakle ti takva glupa ideja,vec uz sladak osmeh,kao ne da mi tata i te fore
glupo zensko,komplimenti prijaju,al racunas zavrsice se samo na tome
nikad ne znas na kakve budale mozes da naletis

kakvu sam kretensku poruku dobila na fejsu :eek::bljak:
i to od kao druga iz cg od koga sam i ranije dobijala razne predloge i ponude,a kad bih odbila,pretio je da ce svasta ispricati sto nije istina
zato sam i bila lepo sa njim,tj pristojna,nisam imala hrabrosti ni da ga obrisem da se ne uvredi i pocne neku pricu po petrovcu
e sad sam ga obrisala,pa nek bude sta bude

meni ako ne das, cutacu ko zaliven.. ako mi das.. pa ebi ga, pricacu po petrovcu

eto, ako bi kad pala u iskusenje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back