EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolna ležim...![]()
glava mi je k'o bundeva...ne mogu vise da se svadjam do pola pet ujutru, da ustanem u sedam i da budem cila, covece nemam ja petnaest godina, nije mi ni zabavno, veza je dodatak zivotu a ne razlog za nesanicu i nerviranje...pih, bas sam besna...i umorna...
u pogresnoj crkavici se molis
umorna sam,umorna,umorna,ustanem i spremim se za posao i mislim se kako cu izdrzati dan
kad ce taj odmornemam snage ni za sta,cak sam danas rekla "ok ok u pravu si" samo da ne bismo nastavljali razgovor
a ujutro se probudim u 6 i onda cekam budilnik![]()
i od umora sam pojela veceras sve sto ne treba,a sto tesi
sutra ima da se razlijem oko vage kad vidim sta sam uradila
i od umora sam pojela veceras sve sto ne treba,a sto tesi
sutra ima da se razlijem oko vage kad vidim sta sam uradila
i ja to isto radim
samo sto necu da se razlijem oko vage jer je nemam
baci tu djavolsku spravu
meni niko pametan ne sme da kaže da sam se ugojila
sem cimerke bivše koja kaže jaoooo kako si mi lepa sad sva sočna, ne ko prošle zime
za temu:
1.kupila sam pirinčane galete
2.iš sotonoooo![]()
3. mrzim fb što je uveo opciju da se vidi kad je poruka pročitana, sad ne mogu da kuliram i posle slažem da nisam videl
ebote koji mi je andrak, 5 puta sam editovala poruku![]()
meni niko pametan ne sme da kaže da sam se ugojila
sem cimerke bivše koja kaže jaoooo kako si mi lepa sad sva sočna, ne ko prošle zime
za temu:
1.kupila sam pirinčane galete
2.iš sotonoooo![]()
3. mrzim fb što je uveo opciju da se vidi kad je poruka pročitana, sad ne mogu da kuliram i posle slažem da nisam videl
ebote koji mi je andrak, 5 puta sam editovala poruku![]()
Ti nikada nisi bila zgodnija![]()
pa šta misliš što se parcijalno kačim, da ne vidite kolike su mi butkice sad![]()
pa šta misliš što se parcijalno kačim, da ne vidite kolike su mi butkice sad![]()
Zbog te opcije je meni chat na fejsu permanentno iskljucen![]()