Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
glava mi je k'o bundeva:(...ne mogu vise da se svadjam do pola pet ujutru, da ustanem u sedam i da budem cila, covece nemam ja petnaest godina, nije mi ni zabavno, veza je dodatak zivotu a ne razlog za nesanicu i nerviranje...pih, bas sam besna...i umorna...

umorna sam,umorna,umorna,ustanem i spremim se za posao i mislim se kako cu izdrzati dan
kad ce taj odmor :( nemam snage ni za sta,cak sam danas rekla "ok ok u pravu si" samo da ne bismo nastavljali razgovor
a ujutro se probudim u 6 i onda cekam budilnik :roll:

umorna sam,umorna,umorna,ustanem i spremim se za posao i mislim se kako cu izdrzati dan
kad ce taj odmor :( nemam snage ni za sta,cak sam danas rekla "ok ok u pravu si" samo da ne bismo nastavljali razgovor
a ujutro se probudim u 6 i onda cekam budilnik :roll:

i od umora sam pojela veceras sve sto ne treba,a sto tesi
sutra ima da se razlijem oko vage kad vidim sta sam uradila
:mazi::heart2::obozavam:

Meni svi kazu da sam smrsala a ugojila sam se 2 kila u poslednjih mesec i po (cudo da nije i vise) :roll:

I to zaista pocinje da me nervira....a niko mi ne kaze da sam smrsala kad zaista smrsam :besan2:

meni niko pametan ne sme da kaže da sam se ugojila
sem cimerke bivše koja kaže jaoooo kako si mi lepa sad sva sočna, ne ko prošle zime:sad2:
:evil:

za temu:
1.kupila sam pirinčane galete:neutral:
2.iš sotonoooo:besna: :pop:
3. mrzim fb što je uveo opciju da se vidi kad je poruka pročitana, sad ne mogu da kuliram i posle slažem da nisam videl:dash:

ebote koji mi je andrak, 5 puta sam editovala poruku:evil:

sem cimerke bivše koja kaže jaoooo kako si mi lepa sad sva sočna, ne ko prošle zime:sad2:

za temu:
3. mrzim fb što je uveo opciju da se vidi kad je poruka pročitana, sad ne mogu da kuliram i posle slažem da nisam videl:dash:

Ti nikada nisi bila zgodnija :rumenko:

za temu:

Zbog te opcije je meni chat na fejsu permanentno iskljucen :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back