xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
pojedoh pola pleha gibanice tako ti je to kad ne doruckovah
To ti je nešto najgore.... Nema veze što si pojeo pola pleha, al odjednom

Doručak ne sme da se preskače
.gif)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pojedoh pola pleha gibanice tako ti je to kad ne doruckovah
samoi kilo kefira![]()
dovoljne su velke sise i solidna pusha
Glupa sam.
Ništa ne pamtim.
Ono što sam naučila pre dva dana, danas ne znam.
Možda je najbolje da se udam.
Ali ne znam da štrikam.
Niti da kiselim papriku i krastavce.
Jbg.
boli me glava imam osecaj ko da je narasla ko balon. osecam se....katastrofalno![]()
Planula sam! Nisam morala, mogla sam da se suzdrzim. Sada se kajem. Malo cu sacekati, pa na izvinjavanje...
Kafetin je pilula sreće kad su bolovi u pitanju pa i glavurda ...
Nego, nervira me što me keva još kao klinca naučila da ništa od lekova ne pijem nego da legnem i smirim se.
I dan danas trpim bolove ko konj dok mi ne padne na pamet (tj. setim se) da isfinansiram malo i farmaceutsku industriju.
Kafetin je iz raja izašao.![]()
kada god su glavobolje u pitanju, savetuje se popiti lek sto pre da bi stigao delovati
ne moras da se trujes hemijom, ni ja ne volim, ali glavobolje ne trebas trpeti
elem, ja danas pobacala galenikine injekcije, cekam iz inostranstva
join the club, samo sto je mene moja keva uvek pokusavala da kljuka lekovima (totalni zavisnik farmaceutske industrije, da se ona pita vakcinisala bi me na sve pticije, svinjske i ostale gripcineKafetin je pilula sreće kad su bolovi u pitanju pa i glavurda ...
Nego, nervira me što me keva još kao klinca naučila da ništa od lekova ne pijem nego da legnem i smirim se.
I dan danas trpim bolove ko konj dok mi ne padne na pamet (tj. setim se) da isfinansiram malo i farmaceutsku industriju.
Kafetin je iz raja izašao.![]()
Ma kad se počne s lekovima, kraja nema. MM ima povišen pritisak i pre 10 dana krene to da ispituje, samo ide po lekarima i dobio već 4 leka da pije.
A za glavobolju se slažem da treba popiti lekić, a ne trpeti. I ja preferiram kafetin.
Eriu, bre, kad si pustila brkove?
....samo se pripremi da ce te lekove verovatno piti dok je ziv.....moja majka je dobila visok pritisak sa 56 godina, sad ima 78 i i dalje ih pije...iako niti jede masno, ni slano,
ni ljuto, alkohol u zivotu popila nije, kafu ne pije od svoje 35-te, cigaretu nikad zapalila nije....i eto.....cak i sad kad ja kuvam (nisam joj verovala ranije da samo skoci
nicim izazvano) desi se da joj pritisak iz cista mira bude preko 190...
....iskreno bih volela da sve sto sam rekla ne bude tako, ali eto rekoh iz naseg iskustva...
join the club, samo sto je mene moja keva uvek pokusavala da kljuka lekovima (totalni zavisnik farmaceutske industrije, da se ona pita vakcinisala bi me na sve pticije, svinjske i ostale gripcine), a moja politika ti je nema sanse da uzmem bilo sta dok bas ne dodjem do stadijuma umiranja ili da ne mogu da obavljam posao ili sta god vec treba normalno....inace sto se bolesti tice sve spartanski
jdino kad dobijem temperaturcinu neku uzmem paracetamol jer sam se jednom umalo onesvestila na ulici kad sam krenula da haluciniram a nisam ni znala da imam temperaturu....kad ono dosla kuci, preko 40
![]()
nego tema....ode sad 160 USD ko da ih nikad nije ni bilo![]()