Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.........AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ..............

....pa dokole vise doooooooooooooooooooooooookleeeeeeeeeeee.....mogu li ja malo da spavam kao sav
normalni svet...bem ti nesanicuuuuuuuuuuuuuu:dash::dash::dash::besna:

..sve poskupljuje.. :roll:

..2008-2013.. :neutral:

542464_477889732267440_1031836949_n.jpg

Jel plaća neko tu TV pretplatu...? Stigle mi silne tužbe.... Zar nisu rekli da će ukinuti tu glupost. Ja ne gledam ni kablovsku, a ne RTS. :roll:

...mi dobili, ja bacila u smece, neka me tuzne, bas me i zabole, samo se pitam od cega ce da mi naplate te dugove, a kao sto rekoh
po stoti put, neka se naplate od kablinga od kojih preuzimam signal za tv-e...

Sad...
Izlazim u hodnik gde se komšija dere iz sveg glasa i psuje ...
Ne može dete da mu spava , komšija pored njega glasno pustio muziku
Pa dobro a što ti budiš moje dete zbog toga ... čuješ se ko da si mi u hodniku (stana)
Gde ja živim ... :evil:
ljudi zavidim vam ...ko živi u kući

Sad...
Izlazim u hodnik gde se komšija dere iz sveg glasa i psuje ...
Ne može dete da mu spava , komšija pored njega glasno pustio muziku
Pa dobro a što ti budiš moje dete zbog toga ... čuješ se ko da si mi u hodniku (stana)
Gde ja živim ... :evil:
ljudi zavidim vam ...ko živi u kući

Imaju i oni u kućama loše komšije :lol:

P. S. Ovi moji sve neki fini... ni ne čuju se... eventualno za slavu i tome slično... mada ni to nam ne smeta, jer i mi slavimo taj dan. :lol:

Al dok smo bili u kući, bila je gora situacija... komšija odvrne muziku do daske u po dana u po noći i ne možeš mu ništa.... njegovo dvorište.... njegova kuća...

Za ove u zgradama bar ima rešenja... :cool:

I da, tvoje dete verovatno neće plakati do 3 ujutru jer nema dve godine nego dvadeset. :lol: ;)

moje mlađe dete koje ujutru ide u školu

ovo što ima 20 nije u toku , sa slušalicama je na ušima ...ništa nije čuo

pokvario mi se foto aparat
pokvario mi se Mop
pokvarila mi se veš mašina
i još danas događaj na poslu ..
dobar, loš, koleginica (zao)

ima dana kad se pitam vrtim li se ja u krug

Poslednja izmena:
Popunjavaš papire za Britansku vizu ?
blizu si...za americku :confused: kad sam popunjavala za britansku jos davno, njihovu vizu je bilo lako dobiti i nisu se glupirali sa hiljadama stranica moronskih pitanja....ovo bre ceo januar popunjavam, gledam sta da stavljam, sad treba da placam, pa dok sam se registrovala na sajtu preko kojeg dobijas vaucer za plalcanje, osecam se ko da me neko tuko...hiljadu puta ostavljam podatke pasosa, imena, adresu ovu adresu onu, mejlove....:confused: a pitanja tipa da li ides da bi finansirao neku teroristicku organizaciju, da li imas gonoreju, kasnu fazu sifilisa, da li si makro...pa da se covek ubije :neutral: missim sve da neko i jeste terorista....nesto sumnjam da ce na to potvrdo da odgovori :neutral: a tek sad kad pomislim da treba da idem u banku, da vadim potvrde, da jurim papire...da mi vidi covek sta sve imam od razih dokumenata, reko bi da imam fetis prema administrativnim papirima i papirologiji :zper: :roll:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back