Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
osoba 1- Znam da zvrndaš naokolo po forumima na kojima se nalazim i da me proveravaš šta govorim, pa posle paranoišeš da sam pričala o tebi, evo ti konačno nešto što će zaista biti tvoje! Ispaljuješ me svako jebeno leto već godinama, a čim sam ti potrebna da ti neko vadi jbni prosek eto te opet, ne zanimaš me više, znaš kad ću opet da progovorim sa tobom, na sveti nikad! Ne želim više da budem dežurna budala za nekoga tako drskog i tako razmašenog kao što si ti, nađi nekog drugog da ti pezi i da ti bude dežurni tovarni magarac, na mene više ne računaj!
osoba 2- ***, tebi nije dobro, ne možeš ni da vidiš dve fotografije a da ne pošiziš načisto, počinješ da se ponašđaš kao jbni manijak i stvarno me plašiš, bolje bi ti bilo da oladiš u skorijem roku!
osoba 3- Od četrnaeste godine slušam jedne te iste priče, zar ne možeš malo da promeniš repertoar?! Ne smaraj više!
osoba 4- Ne govori mi više o tome, ***, upala sam u blokadu zbog toga što me stalno juriš sa tim, samo me plašiš!
osoba 5- e, ajde oladi, dosta mi je mojih problema. Ne mogu više da budem dežurni psihijatar svima.

Sviđa mi se tema :D

Znači da sam mogla pre nekoliko meseci da zamislim trenutak, ne bi bio idealniji. Valjda sam dobar ventil za pijanu stoku u 4 ujutru. I sad kad sam istrpela ono za šta si me upozorio da će biti gadno, ne da mi nije drago, nego mi nije ni svejedno, žao mi te je. I odvratan si.
I da sam bar na tvom primeru naučila nešto nego mi se opet potpuno isto dešava, samo sam sad magarac na kvadrat. Tajna koja čeka svoj momenat i dobija ga na kašičicu.
Oduvek sam se grozila takvih žena, a izgleda da se pretvaram u jednu.
Milimetar me deli. Dosta je bilo za jednu godinu.

:per: Ludo burazeru ludo :D

Znači ipak imaš poneki porok :rumenko: a ja baš mis'la da si savršeni mladič gre'ota propustiti priliku, kad ono **** :confused: kašdr ga na katodnu cev :confused:

Cuj stvarno mi je puka film!!! Stvarno mi ides na zivce i jetru sa tim porukama....mislim aj pokupi se, dodji sebi i prekini vise! Ne okrece se svit oko tebe, kuzis?Pas mu mater nisi ti jedina sa problemima, ali izgleda ti samo o njima znas pricati....
I ne, ne mogu doci na kavu, jer ce mi izaci na nos kad cujem sve te gluposti...aj pls zaustavi se, ukoci!!!

O pi*da vam materina imate li vi roditelje, ili još bolje, imate li vi prozor pa do sutra urlajte po 12h dnevno ispod svog prozora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bilo mi je tesko napisati onaj mail, ali drago mi je sto jesam, da znas kako se osjecam i koliko je tesko prolaziti sve ovo sto prolazim skoro bez ikog svog.
Neka znas da mi je jutros lakse, a opet tesko...
nisam ti rekla, namjerno nisam, volim i ja tebe, u mislima ste mi i ti i klinci koje jedva cekam vidjeti i zagrliti...kojih sam zeljna, a ti prasica ne mozes u 3 miseca poslat sliku, mail....bas si prasica!!!

...ma sve je to tesko foliranje,...sta se ja koji djavo zanosim da tu postoji dobra namera...nema dobrih namera,samo glupa istrazivanja za buduce projekte i ko zna sta jos...papir trpi sve..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back