Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ebote,nemoj meni da pricas kako nigde nema para,a svaki dan uzimas zive love koliko hoces,majmune jedan napaljeni! Plati sto si uzeo pa posle kukaj,nasu si robu prodao vec pet puta! Tako i ja mogu da pravim posao preko tudjih ledja!!!

bem ti krizu, i globalnu i svaku drugu...kako biti spretan i preživeti ovo,...a ostati
normalan....bem ti račune, kreditne kartice i sva ta sranja...dokle više..i dokle će
neko sa manje škole i manje znanja imati veću platu....kako...jel treba da naučim
da kradem ili šta.....bem ti poštenje...i bem ti prijatelje koji te zaborave kad
je muka.......bem ti sve....
.:besna::besna::besna::besna::besna:

osoba 1- Znam da zvrndaš naokolo po forumima na kojima se nalazim i da me proveravaš šta govorim, pa posle paranoišeš da sam pričala o tebi, evo ti konačno nešto što će zaista biti tvoje! Ispaljuješ me svako jebeno leto već godinama, a čim sam ti potrebna da ti neko vadi jbni prosek eto te opet, ne zanimaš me više, znaš kad ću opet da progovorim sa tobom, na sveti nikad! Ne želim više da budem dežurna budala za nekoga tako drskog i tako razmašenog kao što si ti, nađi nekog drugog da ti pezi i da ti bude dežurni tovarni magarac, na mene više ne računaj!
osoba 2- ***, tebi nije dobro, ne možeš ni da vidiš dve fotografije a da ne pošiziš načisto, počinješ da se ponašđaš kao jbni manijak i stvarno me plašiš, bolje bi ti bilo da oladiš u skorijem roku!
osoba 3- Od četrnaeste godine slušam jedne te iste priče, zar ne možeš malo da promeniš repertoar?! Ne smaraj više!
osoba 4- Ne govori mi više o tome, ***, upala sam u blokadu zbog toga što me stalno juriš sa tim, samo me plašiš!
osoba 5- e, ajde oladi, dosta mi je mojih problema. Ne mogu više da budem dežurni psihijatar svima.

Sviđa mi se tema :D

Znači da sam mogla pre nekoliko meseci da zamislim trenutak, ne bi bio idealniji. Valjda sam dobar ventil za pijanu stoku u 4 ujutru. I sad kad sam istrpela ono za šta si me upozorio da će biti gadno, ne da mi nije drago, nego mi nije ni svejedno, žao mi te je. I odvratan si.
I da sam bar na tvom primeru naučila nešto nego mi se opet potpuno isto dešava, samo sam sad magarac na kvadrat. Tajna koja čeka svoj momenat i dobija ga na kašičicu.
Oduvek sam se grozila takvih žena, a izgleda da se pretvaram u jednu.
Milimetar me deli. Dosta je bilo za jednu godinu.

aj eli,slobodno
evo imam i ja,al ovo je on topic

znaci stvarno si krava nevidjena,ja nekog manje kompetetnog jos nisam srela,pa ne da nisi za direktoricu nego te ne bih zaposlila ni kao prodavacicu.lazljivica si(obecas pa ne uradis,koji je tvoj direktorski kredibilitet???) i nemarna(ja da proveravam tvoj posao,i da ispravljam tvoje greske?pa na sta to lici),i glupaca(jer mislis da mozes da posvadjas benedikt, zeralda ,sebastiena i mene),i egoista(samo na svoje doope mislis) i nemas pojma sta je timski rad(kad je ok onda je to tvoj uspeh,kad je lose onda nadjes krivca,samo to se ne ceni previse u firmi)
ali ne zvala se ja linda,probni period neces proci,pa makar drzala radnju sa zeraldom sama!

:whistling: lalalalalalalalala:whistling::whistling: :whistling:
cujem,imas dve tri nedelje da sredis stvari inace ce sebastien da dodje i kad izadje i ti ces s njim
ne sanjaj da cu da ostajem s tobom od 6 do 23;)
o ne ne ne
sad ces malo da rintas...pre nego sto dobijes otkaz :mrgreen:

:rumenko::rumenko::rumenko: cruela de vil

Ja sam konj.... ja sam kreten... nemogu da verujem..shta sam u stanju da uradim...zato shto mislim ..a glavu ne koristim....Isfrustrirana budala..to sam ja...

mirka nije najgora od sve dece
mirka nije najgora od sve deca