Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bogi, pametno dete će raditi ono šta želi da radi.
Svoj put će tražiti i sebe će usrećiti.

Moj otac od mene nikada nije tražio da nastavim.
Jednom prilikom je došao ujutru i pitao me da li bih polagala za Van Der Mer licencu i rekla sam ne.
U nekim trenucima se pokajem ali nije moj život da budem teniski trener i da vodim klub. To nisam ja. Pitanje je koliko je i on, no dobro. Nikada ne bih tražila od deteta da nastavlja moj posao niti bih ikada pravila kuće na spratove i vezivala decu. Neka idu za svojom srećom.

Otac mog zeta je bogataš, milioner milionera ali sin je otišao. Nije nastavio da gradi mostove. Doktorirao je na drugom kontinentu. To je njegov život. I bio je u pravu. Sve što ja imam u slamaricu pa detetu na ruke u pravim godinama a ne igra zeca i šargarepe. Kao tvoje i biće tvoje ali je moje i biće moje dok je mene.

ne cicak, daje tata tvog muza
njegova je firma, to je ono sto u sustini tebi smeta
on moze sa svojom imovinom da raspolaze kako hoce i da poklonima koje vadi iz svog dzepa obraduje koga god hoce
ti si samo zaposleno lice u toj firmi i ako na takav nacin postavis stvari, bice ti lakse da funkcionises
pre neki dan prica meni drug
ima sina koji je pre par godina uselio svoju devojku i zive zajedno u stanu koji je deo kuce koju je napravio moj drugar sa zenom
i drug i njegova zena su normalni ljudi, otvoreni, uvek raspolozeni da pomognu..nisu konfliktne osobe
nebitno je da li snaja sa njihovim prezimenom ili ne, zivi sa njihovim sinom i oni je postuju i vole kao njegov izbor
sin i njegova zena zive u stanu manje kvadrature od ostatka kuce u kome zive moj drugar, njegova zena i njegova majka
prvo je krenulo sa adaptacijama i promenama stana u kome zivi podmladak
hoce adaptaciju, ali da on finansira
ok, ajde kupicu plocice i ostali materijal, dosta toga radi sam, za ostalo ce da plati majstora
kad je zavrsena adaptacija po zelji omladine, krene snaja da gura pricu kako ne moze da radja decu u stanu u kome su (80m2), jer gde ce decu da gaji..da moraju da se zamene, stariji da predju u njihov stan, a ona i muz u ostatak kuce..ionako je baba nardjala godine, nece jos dugo, na sta je njegov sin rekao zeno - stani, polako, ne mogu babu zivu da sahranjujem
e tu mu je pukao film
pozvao ih je i rekao - mi mozemo da vam ponudimo za zivot stan u kome ste, a ciji smo vlasnici i dalje mi..ako vam je to malo, mogu i ja da poludim kao ti cerko, pa da sve sto sam u zivotu stekao prodam i odem sa zenom i majkom na put oko sveta, a vi svoj zivot planirajte i pravite kvadraturu koja vam treba kad vam je ovo malo
nikad vise nije spomenuta zamena stambenih jedinica
nekad ljude, makar ti bila i deca moras da stavis tamo gde im je mesto, ako ne umeju da se snadju sa slobodom koju su dobili sa tvoje strane
KAd bi ova moja dvojica to znali ja bih bila srecna, oni bi se iselili i jos placali stanarima racune... kao x puta do sada.
Izadju nam ljudi iz lokala, ostave dug, oni plate.
Sto ne zovete?
A sta ce, nema.
I tako za sve...
I onda kad je za posao nesto, povuci potegni...
A ovamo galantno poklanjamo...
Ako ne cenis svoje, nece ga ni drugi ceniti...

Bogi, pametno dete će raditi ono šta želi da radi.
Svoj put će tražiti i sebe će usrećiti.

Moj otac od mene nikada nije tražio da nastavim.
Jednom prilikom je došao ujutru i pitao me da li bih polagala za Van Der Mer licencu i rekla sam ne.
U nekim trenucima se pokajem ali nije moj život da budem teniski trener i da vodim klub. To nisam ja. Pitanje je koliko je i on, no dobro. Nikada ne bih tražila od deteta da nastavlja moj posao niti bih ikada pravila kuće na spratove i vezivala decu. Neka idu za svojom srećom.

Otac mog zeta je bogataš, milioner milionera ali sin je otišao. Nije nastavio da gradi mostove. Doktorirao je na drugom kontinentu. To je njegov život. I bio je u pravu. Sve što ja imam u slamaricu pa detetu na ruke u pravim godinama a ne igra zeca i šargarepe. Kao tvoje i biće tvoje ali je moje i biće moje dok je mene.

u zivotu se vodim mantrom - sve sto mi se u zivotu desava, desava mi se za moje dobro i dobro moje porodice
i na kraju se uvek ispostavi da je tako
koliko god da su mi neka desavanja pala jako tesko u prvom trenutku, ono sto bi usledilo kad se prasina slegne je pokazalo pravu sliku ZATO
i zahvalna sam nebesima i svaki dan se zahvaljujem bogu sto mi je poslao kriminalce
da nije bilo njih, nase dete bi stihijski nastavilo da radi nesto sto nije bio njen izbor, ali se podrazumeva
bila bi citav svoj zivot u nasoj senci, okrnjenog samopouzdanja u sopstvene sposobnosti
ovako, zivot to presece, ubaci je u uragan i za godinu dana iskali i napravi od nje ovo sto je sada
jaku, sposobnu, pouzdanu mladu poslovnu zenu zbog cega su joj se posle dve godine rada otvorila takva vrata da o tome ne smem da pricam
da smo ostale tamo gde smo bile pre dve godine, nicega od ovog ne bi bilo

Garantujem ti da 99% njih stavis na dva dana u kozu mm-a, da bi rekli Neka hvala.
Sve to izgleda jako lepo sa strane.
Ali te niko ne pita koliki su ti troskovi. :aha:

Iskrena da budem, ovo sto mm radi, ja to ne bih nikad radila. Nikad!
Da je krenuo sam nesto svoje od pocetka, znas gde bi sad bio... ej
Ali to je sbb kbb... to su gluposti... njegov izbor
a sta ga sprecava?
ako mu je toliko tesko zasto to ne batali i ne pokrene sopstveni biznis kad je to tako lako.

Evo na tv programu ona sto je izgubila nogu jer je neki lik pucao u neku drugu na javnom mestu,osecam se lose kad cujem to,ne mogu da gledam a eto,tu se jede,desilo se.Stvarno nisu normalni sa tim pricama,sire paniku medju ljudima "sta ako nam se ovo desi" a ne razumem ni one koji kazu " to je pozitivna prica" .

Evo na tv programu ona sto je izgubila nogu jer je neki lik pucao u neku drugu na javnom mestu,osecam se lose kad cujem to,ne mogu da gledam a eto,tu se jede,desilo se.Stvarno nisu normalni sa tim pricama,sire paniku medju ljudima "sta ako nam se ovo desi" a ne razumem ni one koji kazu " to je pozitivna prica" .
Pa vidis moja poznanica je izgubila zivot jer nije dozvolila da joj amputiraju nogu, a da je recimo gledala tu emisiju i shvatila kako ljudi gube ekstremitete iz raznoraznih razloga mozda bi i pristala isad bila ziva. Sve ima svoj razlog zasto nekad nesto treba pogledati. Nema tu sirenja panike, to je sve zivot i sve sto jeste zivot treba prihvatiti kao normalno, i razumno gledati na te stvari.

• Podržavam
Reactions: DUH
svako ko je na ovaj svet dosao, sa njega mora i da ode
i svako od nas ima svoj dan za taj odlazak
mozemo mi da se opiremo i borimo, kad dodje nas red odosmo
zato zivot i sve sto se u njemu desava ne treba gledati grcevito
sve sto nam se desava je samo prepreka na tom putu
pa i ta okolnost da neko upadne i puca
opusti se zauz i zivi, pusti strahove

a sta ga sprecava?
ako mu je toliko tesko zasto to ne batali i ne pokrene sopstveni biznis kad je to tako lako.
Izgleda je meni teze da to gledam nego njemu.
On se ne zali vec ja.
cek stani..ti rece da ti brat radi u firmi a ne da je otvorio svoju firmu.
Moj brat radi u jednoj velikoj kompaniji i dosao je do ponudjenog mesta direktora svog sektora. Znaci za par godina je dosao do vrha.

KAd bi ova moja dvojica to znali ja bih bila srecna, oni bi se iselili i jos placali stanarima racune... kao x puta do sada.
Izadju nam ljudi iz lokala, ostave dug, oni plate.
Sto ne zovete?
A sta ce, nema.
I tako za sve...
I onda kad je za posao nesto, povuci potegni...
A ovamo galantno poklanjamo...
Ako ne cenis svoje, nece ga ni drugi ceniti...
'ajde ne lupetaj više.Vi ste kao Vučić, otimate sirotima a poklanjate bogatima kao što radi mnogo drugih ali ćuti.

Evo kris da ti odgovorim.ja zivim u 126 kvadrata.imam trospratnu kucu na moru.imam stanove u novom sadu koje izdajem.muz radi,plus radimo privatno.oboje smo zavrsili vise skole
Ja vec nekoliko godina radim ekskurzije,decije rodjendane,osamnaeste rodj. proslave razne. Kuci se vratim u tri nocu.moje je izmedju ostalog i da na kraju ostavim sve cisto ,znaci i case i podove i stolove
Za jednu crvenu
Da li mi je ispod casti? Nije.jednostavno necu da sedim kod kuce,a ne mogu da podnesem da sedim u nekoj kancelariji

da vam je to jedini prihod bilo bi ti itekako malo, ali nije i radis da ubijes dosadu realno
pa ti je nebitno

Ne pricaj kojesta.
Od necega se mora krenuti.
Koga je od vas cekalo radno mesto i visoka plata?
O cemu pricate?
I da, moze da se zivi sa tim primanjima, i to porodice a ne samo jedna osoba.

Pa od necega se mora krenuti.

Zasto bi bilo ispod casti.
Da si mi blize, da radis kod mene.

kod tebe macki ne bih dala da radi i to za ovu vucicevu prosjecnu platju
i pise se izuzeci
kad se vec gadjate stupnjevima strucne spreme

ti da slavis sto su revolucije passe
inace bi se takodjer otimali
ko ce te uvaljat u katran i perje
i bas bi bili vedri i pozitivni, al zaprave
Nisi u pravu.
Divan sam poslovodja.
Nikoga ne izrabljujem, ko god dodje kod mene, sokira se, obicno traze previse, rade pod pritiskom, itd... ja moje radnike docekujem sa kafom, to mi je pod broj jedan. Kad popijemo kafu, ustajemo i svi radimo zajedno. Pauze mogu da prave kad zele, samo se dogovore, bitno je da posao ne trpi, ali nisam policajac. Bas sam blaga. I previse. Kazu kao mama sam im.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back