Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako bih ti reko drugarice bambi, valjda je lapo lapo brakova propalo ne zbog pijanstva ili kurvanja vec zbog svadje vezane za odgoj deteta... po difoltu mama zna bolje :lol:
pardon, mama zna najbolje....zna moj q...a kad dodje sranje onda qqll sta uradi pa je gora prema detetu nego najcrnji ocuh...
Ovo stvarno ne moze da se uvije u celofan - pises gluposti.

cak ni to. ako ljudi ne odgovaraju jednom drugom, to ne znaci da jedno od njih nije dobro..svi smo mi neki prosek, manje vise..
pazi sad..ovo je jako diskutabilno..odgovarali su jednom drugom..imali su vezu..posle se to pretocilo u brak....izrodila se deca..sve osnov za ucvrscivanje veze a ono prc...nesto sumnjam da je to samo do pukog "ne odgovaraju jedno drugom"..mnogo je to dublje..jer ako se samo jednog jutra probudis i skapiras..ovaj ili ova mi ne odgovaraju posle svega ovog sto nabrojah malopre....onda si zesce neozbiljna osoba (mislim ne mislim ti..nego pricam figurativno tvoju pricu znam tako da nije bas ovo sta si sama napisala :) ).

Ljudi prestanu da se vole, desava se, nadju nekog drugog... i cesto kada se iz xy razloga rastanu postanu jos mnogo bolji roditelji nego sto su to bili, bas iz razloga jer su rastereceni, izasli su iz braka koji im vise ne prija.
jes muz se rasteretio..otiso kad mu se se dete rodilo, majka crncila i gajila ga od 3 kile, ao n doso kad je napunilo dete 18 i nogama lupa na vrata sa punim rukama poklona i vice here is johhhnyyy... u prevodu stigo tataaaa :lol:

sta znaci prestanu da se vole?
ako nisi ozenjen objasnicu ti plasticno... :lol:

muz se probudi ujutru i pogleda zenu pored sebe i kaze ybt ko je bre ovo sto spava sa mnom?
a kod zena je drugacije... upozna nekoga ko je zanimljiv i probudi joj leptire i sva bude vrckasta bez obzira na godine i isto se probudi ujutru i pogleda muza i kaze sa kojim konjem ja spavam i sva pod utiskom novog poznanstva pevusi i sprema dorucak deci a deca je gledaju upitno sa pitanjem jel nam keva odlepila :lol:

pazi sad..ovo je jako diskutabilno..odgovarali su jednom drugom..imali su vezu..posle se to pretocilo u brak....izrodila se deca..sve osnov za ucvrscivanje veze a ono prc...nesto sumnjam da je to samo do pukog "ne odgovaraju jedno drugom"..mnogo je to dublje..jer ako se samo jednog jutra probudis i skapiras..ovaj ili ova mi ne odgovaraju posle svega ovog sto nabrojah malopre....onda si zesce neozbiljna osoba.
sad i ti lupas. to bi bilo tako kad bi mi bili nepromenljivi kroz ceo zivot. ali nismo. i ne, ne probudis se "jednog jutra" nego to traje..a onda shvatish da vise ne ide. i onda naravno ima milion razloga..ali sve se na kraju svede na tao da ne pasete vise. i to je to.
i to da deca ucvrscuju brak moze da kaze samo neko ko to nije ziveo:) nista deca ne ucvrscuju. naprotiv, ona su najveci izazov jer su i najveca obaveza..,tu se uskladiti, e to je posao. oni koji ostaju u braku "ybog dece" samo su ***** koje nemaju muda da preuzmu odgovornost za sopstveni zivot

vecina zena kad se odljubi odljubi se sa novom ljubavlju... a muskarci se odljube bez potrebe za istom. tacka.
ovo je magna karta svih razlika izmedju muskaraca i zena. izuzeci postoje kao napr bambi...

vecina zena kad se odljubi odljubi se sa novom ljubavlju... a muskarci se odljube bez potrebe za istom. tacka.
ovo je magna karta svih razlika izmedju muskaraca i zena. izuzeci postoje kao napr bambi...
ja se nikad nisam odljubila. uopste ne kapiram taj koncept, odljubis se. jer dok volim jednog muskarca, nema ni teorteske sanse da se zaljubim u nekog drugog. a iz veza sam odlazila u trenutku kad shvatima da su lose za mane, kao ljudsko bice..da me ostecuju, unistavaju ili cine gorom osobom.

sta ja reko :lol:
kao mozda se pojavi...mozda..bane baja upre na vrta i razori brakcinu ko motornom testerom...
Ne moze se razoriti brak u kojem postoji ljubav izmedju muskarca i zene.
Ko je zaljubljen i voli nikada nije otvoren za neke druge ljude. Sta ste zaboravili kako je to kad imas oci samo za jednu osobu?
Odoh da radim. :)

nije tako...vecinom razvod iniciraju zene, dok zena ne pozeli razvod muskarac cuti u braku, a to nije uvek zbog nekog drugog. prosto vise ne zele da budu u braku sa nekim.

ako nisi ozenjen objasnicu ti plasticno... :lol:

muz se probudi ujutru i pogleda zenu pored sebe i kaze ybt ko je bre ovo sto spava sa mnom?
a kod zena je drugacije... upozna nekoga ko je zanimljiv i probudi joj leptire i sva bude vrckasta bez obzira na godine i isto se probudi ujutru i pogleda muza i kaze sa kojim konjem ja spavam i sva pod utiskom novog poznanstva pevusi i sprema dorucak deci a deca je gledaju upitno sa pitanjem jel nam keva odlepila :lol:
Ово прво се још како дешава и женама.
А друго још чешће мушкарцима.
Још си ти млад и зелен :p :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back