Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I odem ja da plivam.dodjem do bova,sa jedne strane neki covek,sa druge neki decko oko 8,9 godina sa maskom.krenem ledjno izmedju,pazim na klinca,prodjem desetak metara,pogledam,klinca nema.nigde nema deteta.vratim se,ronim,gledam dal ce neko da pocne da vristi da mu nema deteta...preselo mi.stajala na obali ko kobac... Sad vise nisam ni sigurna da je decak stvarno bio

I odem ja da plivam.dodjem do bova,sa jedne strane neki covek,sa druge neki decko oko 8,9 godina sa maskom.krenem ledjno izmedju,pazim na klinca,prodjem desetak metara,pogledam,klinca nema.nigde nema deteta.vratim se,ronim,gledam dal ce neko da pocne da vristi da mu nema deteta...preselo mi.stajala na obali ko kobac... Sad vise nisam ni sigurna da je decak stvarno bio

Smoki !
Nemoj da stojiš više na suncu ! :D

- - - - - - - - - -

Gde god da sam, potreban mi je komfor.

Moj ukus za humor, moja stvar.
Apsolutno, izvinjavam se . Nemojte ga više proširivati niti nadogradjuvati !

Jesi li kupila onaj magnezijum hlorid gel sto sam ti rekla?

Kupi kilo svezeg leba,pa im pozvoni i kazi ja doso

Potekla mi voda na usta...
Jesam ali ja to ne mogu da pijem to je toliko groznog ukusa da je to strasno. Pila sam obicni magnezijum ali mi je ostao kod cerke u Petrovcu, a trenutno sam kod druge u BD [emoji173]

Jesi li pila nešto? :lol:

Ja sam pila sa Rusima i nisam nas obrukala :lol: Ali su mi, kada smo pošli na noćno kupanje uvalili naduvano jastuče, za svaki slučaj :lol:

gel afro:lol: nisi ga valjda pila?to se maze
Ne, gel nisam ni kupila. Pila sam onaj sto je pakovan po 33g pa se rastvori u litar ili bese dva vode,,pa se pije...e to je najodvratnije nesto. Sumnjam da bi mi taj gel ista pomogao za ovu moju nogu ovako ostecenu. Mnogo meni tu fali kojecega pa je zato bol mnogo jaci nego sto bi inace bio, a i ucestaliji su grcevi.

Smoki, kakav gel i cemu sluzi?
Ja mislim da cu se uskoro samo ukociti i vise necu moci da se ispravim, ubija me lumbo-sakralni deo ledja, nekada jedva ustanem a onu maca asanu nema sanse da uradim bez bola od kojeg mi se pomalo bljucka.
Jos uvek nisam u mogucnosti da krenem bilo gde na jogu ili pilates a ovako vise ne mogu, raspascu se :sad2:

Mm od kada pije magnezijum direkt uopšte ne hvataju grčevi. A već nije znao šta da radi, budili su ga grčevi u nogama, i on, odrastao čovek jaukao od bolova koliko su bili intenzivni. :sad2: Spasao ga je taj magnezijum direkt.

Mislim, pocmem ja da radim vezbe kuci ali onda ili pile zakmeci ili mu tata dodje nesto da me priupita i tako :evil:

- - - - - - - - - -

Mg direkt je odlican, ja u celoj trudnoci ne znam da l sam dva-tri puta imala problema s grcevima, a vala ni sa zatvorom :lol:

Mm od kada pije magnezijum direkt uopšte ne hvataju grčevi. A već nije znao šta da radi, budili su ga grčevi u nogama, i on, odrastao čovek jaukao od bolova koliko su bili intenzivni. :sad2: Spasao ga je taj magnezijum direkt.
E to, to, tako i mene uhvati pa jauknem suze i krenu od bola,,pa jos sutradan me ova operisana noga boli do uvece i jedva da popusti do dodje vreme da popijem sledecu kesicu.
Veceras shvatim da sam zaboravila i da sama kupim i da kazem da mi neko kupi. Kako cu nocas videcemo.

Lunjo,taj magnezijum hlorid se maze na misice i tetive gde te hvataju grcOvi.
A taj magnezijum hlorid mi je napravio haos od stomaka,mesec dana sam imala proliv,da izvinite
To cu sledeci put kad budem drzala dijetu :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back