gost 401518
Primećen član
- Poruka
- 666
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'oćeš da nam kažeš da si slatka?Kud me juce u restoranu napadala pcela sve vreme, sad otisla do kafica i sednem i opet pcela. Nema da izlazim iz kuce vise![]()
'oćeš da nam kažeš da si slatka?

skini se go da može bolje da se izrazi

Kud me juce u restoranu napadala pcela sve vreme, sad otisla do kafica i sednem i opet pcela. Nema da izlazim iz kuce vise![]()

Kalzijum, B vtamin, Cink..
- - - - - - - - - -
Ubi me administracija : (

Xyzol se zove lek , pijes to i nemas problem sa alergijom na sunce, jer to i nije na sunce vec na visak joda u vazduhu...tako su meni objasnili.
)))Ca, vit B i Zn?
Da mogu i ja da se spremim za iducu sezonu, a ni debeloj bebi nece nista faliti![]()
pitaj u apoteci, čak i oni znaju tačno..pa će ti rečiPa ja nemam pojma tako su mi rekli u DZ u Budvi kad sam se sva osula, a meni je treba nista od toga sto je Smoki nabrojala, imam pigmenta na izvoz, cak od leta do leta imam bas uocljivu razliku od kupaceg. U Bgd ili bili gde kod nas nikad nemam taj problem, ovde povremeno, pa prodje, pa par godina nista i tako.Ovo prvi put cujem i sve se mislim je l moguce ili je najverovatnije samo kombinacija razlicitih cinilaca.
Kako se meni ne ispolji kad je oblacno vec samo kad je suncano?
Smoki, meni nije odgovarao preparat za suncanje, zbog njega mi je izlazila alergija, ja mislim kao kombinacija toga i sunca i joda, miguce, tj morske vode.
Kad sam promenila preparat sve je nestalo.
A isto je bio 50 faktor, ja uvek koristim samo te decje il bebece posto sam se udala za jednu veliku belu bebu koja izgori i u zatvorenom)))
)pijem betakaroten vise od mesec dana,mazem se sa 50+ faktorom,na suncu sam ujutru do deset i od pet popodne i opet dobijem alergiju na sunce![]()

pijem betakaroten vise od mesec dana,mazem se sa 50+ faktorom,na suncu sam ujutru do deset i od pet popodne i opet dobijem alergiju na sunce![]()