- Poruka
- 121.726
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa za sad pokusavam sa raid tabletama, al ne ide..odhebali komarci raid tablete i navalili na mene.. moram kod kineza da kupim def. njihove tablete, racunam da je to cist otrov.
metlo, i ja sam neprijatelj tih otrova i zato izbegavam mazanje na kozu, al cu na krjau morati, jer ja loodim od ugriza. ne mogu nocu da spavam.
- - - - - - - - - -
ima to cudo da s ekupi, al ja reko aj tablete, valjda je isto..al jok nista oni pored tablete ko da je nema.
- - - - - - - - - -
ispred monitora mi leti jedan....i ja mu nista ne mogu![]()
oduvek sam se divio ljudima na moru kad vim da tako sve otvore noću, uopšte ih ne tangira što će da im nauđu komarci
a ja prvo poubijam sve prisutne komarce i tek onda spavam
***** ti sve ti ***** u kakvoj zemlji mi zivimo gde zene i deca nisu zasticeni a mentalni bolesnici ubijaju u sred dana.
Necu da gledam ovakve vesti na tv ekranu,necu da stalno budu ubijane zene i deca jer nadlezni zele da "ocuvaju porodice" umesto zastite zena i dece,zabrane ludacima ex "ocevima" da ih uopste vidjaju,zabrane prilaska momentalne.
***** ti sve gde zivim ljudi situirani decenijama sve zivo rade da bi imali decu i nikako a neki bolesnici ubijaju kad se zena razvede od njih.
Drugi slucaj.Ne trebaju nikome nikakve izjave vec rad na terenu da se sprece dalje tragedije.
takve vesti se namerno forsiraju kako bi se narod držao na kvačilu, u napetosti i da ne diže galamu protiv vlasti tzv spin
takve vesti se namerno forsiraju kako bi se narod držao na kvačilu, u napetosti i da ne diže galamu protiv vlasti tzv spin
Mislim da je tu problem psihicke prirodene kod nas, nego bilo gde u svetu narod nema impuls da bilo sta promeni
sve promene koje se dese, dese jer za njih organizuje narod onaj koji ima sopstveni veliki interes u svemu tome
a narod kao ovce, kao stado ovog turskog pastira koji dobrovoljno skoci u liticu
mene ovave pojedinacne vesti strasno rastuze
koliko, ali koliko bolestan moras da budes da bi ubio sopstveno dete i zenu koja ti je to dete rodila
koliko lose moras da radis svoj posao ako za mesec dana trojica bolesnika prekolju, izbodu i kamenovanjem pobiju svoje porodice
Mislim da je tu problem psihicke prirode
Vise psihijatara i prilazaka problemu
Celokupno drustvo je u k
A jedna mudra zena dr mi jednom rece "Do 2020. Depresija ce biti problem broj 1."
Nazalost
Nije pogledala u kuglua 2021 šta će biti?
nije cicak ovo depresija, nego psihijatrija teska neizleciva po okolinu opasna
a to nisu umeli da procene oni koji su se razvodom bavili
iako nisam upucena u razloge, smem da tvrdim da su ove ubijene zene svoje brakove razvele zbog agresije svojih muzeva
i sigurna sam da su to nagovestile ovlascenim sluzbama i umesto da sa razvodom dobiju neki mir i bezbednost sa svojom decom, one su izgubile zivote
samo zato sto neko svoj posao radi lose
da navedem plastican primer - domacica da napravi losu tortu, niko je ne bi preuzeo i platio
a ovde neko mnogo lose radi svoj posao i za to uredno prima platu, uredno mu ide staz, socijalno, zdravstveno - a zbog njegove aljkavosti zene i deca ostaju bez zivota
i nikom nista
opet ce prvog da podignu svoju platu, a ubijene zrtve da spominju samo dok razmenjuju traceve uz kafu na poslu
i sad zbog toga sto je poslednji ludak jednoj radnici odsekao prst, dvojucu zakacio nozem, uvesce obezbedjenje, ali samo da bi bili zasticeni radnici socijalnog, a zrtve ce povecavati broj
Uzok i posledica...nije cicak ovo depresija, nego psihijatrija teska neizleciva po okolinu opasna
a to nisu umeli da procene oni koji su se razvodom bavili
iako nisam upucena u razloge, smem da tvrdim da su ove ubijene zene svoje brakove razvele zbog agresije svojih muzeva
i sigurna sam da su to nagovestile ovlascenim sluzbama i umesto da sa razvodom dobiju neki mir i bezbednost sa svojom decom, one su izgubile zivote
samo zato sto neko svoj posao radi lose
da navedem plastican primer - domacica da napravi losu tortu, niko je ne bi preuzeo i platio
a ovde neko mnogo lose radi svoj posao i za to uredno prima platu, uredno mu ide staz, socijalno, zdravstveno - a zbog njegove aljkavosti zene i deca ostaju bez zivota
i nikom nista
opet ce prvog da podignu svoju platu, a ubijene zrtve da spominju samo dok razmenjuju traceve uz kafu na poslu
i sad zbog toga sto je poslednji ludak jednoj radnici odsekao prst, dvojucu zakacio nozem, uvesce obezbedjenje, ali samo da bi bili zasticeni radnici socijalnog, a zrtve ce povecavati broj
Што си розе, девојко![]()
ne kod nas, nego bilo gde u svetu narod nema impuls da bilo sta promeni
sve promene koje se dese, dese jer za njih organizuje narod onaj koji ima sopstveni veliki interes u svemu tome
a narod kao ovce, kao stado ovog turskog pastira koji dobrovoljno skoci u liticu
Nije pogledala u kuglu
Jbg zena je doktor![]()
Psihoza ili depresije svejedno
Psihicki poremecaj tacnije
Nece se resiti problem sa resavanjem efikasnosti socijalne sluzbe vec sa resavanjem UZROKA
Ovo je samo posledica.
Edukacija mladih
Ulaganje u omladinu, u ucenje, u rad, preventiva, jedino je sto moze da pomogne
Zene treba edukovati.
Organizovati pomoc porodici.
Danasnja institucija porodice je u rasulu.
Vrednosti su na 0.
A sve to uzrokovano siromastvom.
Ja kad vidim kroz sta sve prolaze mlade mame i kakav pritisak okoline trpe, ja se rastuzim.
A njima se niko ne bavi.