Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dodjem na more i umesto da uvece setamo obalom, oni gledaju filmove.
Nikada im to necu oprostiti. :ljutka:

tako sam ja prosla kad sam vodila tinejdzere na more
prijateljica i ja u egiptu sa decom
nas dve na plazi..skacemo sa bova u more..ljuljamo se na talasima..ne izlazi nam se iz vode
nasa deca pored bazena
nas dve jedemo na plazi, zovemo klince da dodju..samo da ne propustimo jedan zrak sunca..a nasi klinci kazu - necemo, mi cemo da jedemo u restoranu
posle rucka dolaze klinci, nas dve se obradovale - napokon!
a moj sestric kaze - tetka idem ja u sobu, treba mi klima..vruce mi je ovde..idem da gledam neki film
aaaaaaaaaa
tek dvanaestog dana su nam se pridruzili kad su talasi bili ludacki..skocili u more i vristali kako je ludo i dobro i sto nisu ranije
deca :)

Pre neko vece sportski dogadjaj.Lik iza mene 'ladno prebacio nogu preko noge i meni pravo na majicu vrhom patike.Oprana sledeceg dana.

Sad prosle veceri lik da prodje i cusnu me patikama u prolazu.Izvinio se a stvari ce biti oprane ali me iznervirao u trenu.
.........................

Problem sa zuljevima.Patike su relativno nove (cim se iznesu iz radnje nisu nove jel'te) i nije bilo problema.Sad drzim noge u kupki,da opustim stopala.Prija bas a nervira me jer je vreme za vodu,plivanje.
Zuljevi u sred leta,koji haos.

oduvek sam se divio ljudima na moru kad vim da tako sve otvore noću, uopšte ih ne tangira što će da im nauđu komarci
a ja prvo poubijam sve prisutne komarce i tek onda spavam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back