Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to možda kod vas gore, ovde jok...
prošo jednom poli pre dva meseca i sad misle rešili su problem za celo leto :/

Мени се чини да ви не притискате ваше локалне шерифе довољно. Можда грешим али имам такав утисак.
Овде кад је Ђилас био главни баја ( градоначелник) хтео од зелене површине да прави паркинг. Оградили све, људи им преко ноћи поруше и тако пар пута. Онда је кукао на студио б и искулирао.

Buba mala,crna.Ispala iz kose dok sam se cesljala :eek: .(Mislila sam da je kosa,kad se veze te pramen.Trazila,nema nicega.Nije bilo nicega.)Posle mrav spao sa sorca. :eek: Sad sam neku crnu bubu stresla sa sorca i zgazila. :aaa:

U necemu danas nasla rovca.Odsekla se,lupa,jos odjekuje rekoh sta je.Resili ga se.Upadaju mi kineske bubamare u kosu.Skidam ih.

Odakle ovoliko gamadi.

rade ove nove ogrlice i ampule i na srcanog crva

to sam videla, efikasne su i tablete deluju protiv oba
moja prijateljica ima psa koji je na zalost postao invalid jer dugo nisu posumnjali na crva..mislili su da je previse vruce, pa je zato apatican
kad su dijagnostikovali posle nekoliko meseci, srce mu je vec bilo osteceno

- - - - - - - - - -

Buba mala,crna.Ispala iz kose dok sam se cesljala :eek: .(Mislila sam da je kosa,kad se veze te pramen.Trazila,nema nicega.Nije bilo nicega.)Posle mrav spao sa sorca. :eek: Sad sam neku crnu bubu stresla sa sorca i zgazila. :aaa:

U necemu danas nasla rovca.Odsekla se,lupa,jos odjekuje rekoh sta je.Resili ga se.Upadaju mi kineske bubamare u kosu.Skidam ih.

Odakle ovoliko gamadi.

:lol: od leta zauz

- - - - - - - - - -

i ja se istripovala za komarce i srcane crve, taman da skocim da ih dodatno pojurim :lol:

:lol:

Ako ces tbl protiv dirofilarije obavezno testiraj pse pre toga, da vidis da nisu slucajno zarazeni.
Doduse, to bi svakako trebalo raditi, makar na dvogodisnjem (ako ne i cesce) nivou.
Ili to ili pravovremena zastita.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back