Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gde mlada, mm istih godina ima 20 godina radnog staza. kad da skupim bre :lol:

...pa on je verovatno poceo da radi puno ranije od tebe i tamo gde se staz uplacivao regularno po zakonu, a ti si opet radila koliko se secam na nekim mestima gde
o tvom stazu niko nije mislio i tad ti je nadam se tako i odgovaralo....pa do minimuma od 15 godina ti treba jos 8 toliko ces raditi, a sigurna sam i puno duze...imaces
ti svoju penziju :)

jesu 7 od 17, blago meni :malav:

Haha, tu smo negde, samo da znas da si bolje prosla :smeker:

...pa on je verovatno poceo da radi puno ranije od tebe i tamo gde se staz uplacivao regularno po zakonu, a ti si opet radila koliko se secam na nekim mestima gde
o tvom stazu niko nije mislio i tad ti je nadam se tako i odgovaralo....pa do minimuma od 15 godina ti treba jos 8 toliko ces raditi, a sigurna sam i puno duze...imaces
ti svoju penziju :)

Da, citavih 200 evra :lol: Gde si radio nigde, sta si radio nista...

Haha, tu smo negde, samo da znas da si bolje prosla :smeker:

Da, citavih 200 evra :lol: Gde si radio nigde, sta si radio nista...

..pa vidi, 200e je 200e, malo li je ili je bolje da nema nista,m? uvek je bolje svoje primanje koliko god nego nemati nikakvo
jer biti izdrzavano lice je najgora moguca stvar na svetu..bez obzira ko te izdrzava...doduse oni koji nisu nikad radili su
navikli da budu izdrzavani,njima je svejedno...ali oni koju znaju sta je svoj dinar tesko podnose status izdrzavanog lica...

..pa vidi, 200e je 200e, malo li je ili je bolje da nema nista,m? uvek je bolje svoje primanje koliko god nego nemati nikakvo
jer biti izdrzavano lice je najgora moguca stvar na svetu..bez obzira ko te izdrzava...doduse oni koji nisu nikad radili su
navikli da budu izdrzavani,njima je svejedno...ali oni koju znaju sta je svoj dinar tesko podnose status izdrzavanog lica...

Nije problem u tome, nego sto penzija predstavlja milostinju, a radio si i od plate ti je odbijano za doprinose (ovo sto Kvinsi prica). Sa tim parama si svakako izdrzavano lice. Da ja ne radim sta radim sutra malo bi moja majka sebi mogla da priusti neke stvari koji se u normalnom svetu smatraju rutinom.

vama koji tako razmišljate potajno je zahvalan av

takođe onima koji su radili čitav život je poniženje da im se da 200 evra nakon 40, 50 godina rada
bar bi trebalo ako imaju imalo dostojanstva

i onda on nakon što je skinuo 100 evra da povećanje od 200 dinara na gorišnjem nivou i kaže evo napredujemo, budite zahvalni što je i tolko
pu jebbem ti mater

iznerviro sam se aj ćao

Nije problem u tome, nego sto penzija predstavlja milostinju, a radio si i od plate ti je odbijano za doprinose (ovo sto Kvinsi prica). Sa tim parama si svakako izdrzavano lice. Da ja ne radim sta radim sutra malo bi moja majka sebi mogla da priusti neke stvari koji se u normalnom svetu smatraju rutinom.

..sve ja tebe razumem, jer znam koliko se meni uplacivalao za poreze i doprinose, pa sama sam to obracunavala godinama i
znala u paru koliko kog meseca su mi uzeli, ali sta cemo sad, tako je kako je, opet kazem bolje i to nego nista...a da je malo,
malo je, da bi bilo lepo da je vise, bi...ali to ne zavisi od nas...dobro je dok mozes da joj pomognes, ja mojoj ne mogu jer ne
mogu ni sebi..pa se iznerviram povermeno jer znam koliko je puno i tesko radila a prima tako malu penziju....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back