Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja necu imati ni 13.000, do sada imam samo 7 godina radnog staza, nevezanog. srecom, mm vec ima skoro 20 godina staza, tako da cu biti izdrzavano lice

Cuti bolja si od mene, tebi su bar upisali![]()

gde mlada, mm istih godina ima 20 godina radnog staza. kad da skupim bre![]()

Ima da radis do 80. I ja cugde mlada, mm istih godina ima 20 godina radnog staza. kad da skupim bre![]()
jesu 7 od 17, blago meni![]()

...pa on je verovatno poceo da radi puno ranije od tebe i tamo gde se staz uplacivao regularno po zakonu, a ti si opet radila koliko se secam na nekim mestima gde
o tvom stazu niko nije mislio i tad ti je nadam se tako i odgovaralo....pa do minimuma od 15 godina ti treba jos 8 toliko ces raditi, a sigurna sam i puno duze...imaces
ti svoju penziju![]()
Gde si radio nigde, sta si radio nista...jesu 7 od 17, blago meni![]()
Haha, tu smo negde, samo da znas da si bolje prosla
Da, citavih 200 evraGde si radio nigde, sta si radio nista...
doće dan kad će i to da ukinu...ima da se radi do smrti
Haha, tu smo negde, samo da znas da si bolje prosla
Da, citavih 200 evraGde si radio nigde, sta si radio nista...
dusa me boli kad vidim svaki mesec koliko mi uzimaju od plate za doprinose. a od toga cu da vidim da ne kazem sta da ne lajem sad
Ti cuti sa beneficiranim stazom
rodi treće dete
Ništa to ne menja u pogledu penzije.
U nekoj drugoj državi možda, ali kod nas nema povlastica.
..pa vidi, 200e je 200e, malo li je ili je bolje da nema nista,m? uvek je bolje svoje primanje koliko god nego nemati nikakvo
jer biti izdrzavano lice je najgora moguca stvar na svetu..bez obzira ko te izdrzava...doduse oni koji nisu nikad radili su
navikli da budu izdrzavani,njima je svejedno...ali oni koju znaju sta je svoj dinar tesko podnose status izdrzavanog lica...
I kad docekas penziju, ima da se nadje neki pametnjakovic da ti skine 10% zbog stednje u budzetu.

vama koji tako razmišljate potajno je zahvalan av..pa vidi, 200e je 200e, malo li je ili je bolje da nema nista,m? uvek je bolje svoje primanje koliko god nego nemati nikakvo
jer biti izdrzavano lice je najgora moguca stvar na svetu..bez obzira ko te izdrzava...doduse oni koji nisu nikad radili su
navikli da budu izdrzavani,njima je svejedno...ali oni koju znaju sta je svoj dinar tesko podnose status izdrzavanog lica...
mislim da u crnoj gori zene imaju dozivotnu mesecnu naknadu za trece dete
..pa vidi, 200e je 200e, malo li je ili je bolje da nema nista,m? uvek je bolje svoje primanje koliko god nego nemati nikakvo
i sigurno cu da zaglupim toliko da cu da se radujem dve godine posle smanjenja penzije kad mi kazu da sledi senzacionalno povecanje od 2%![]()

takođe onima koji su radili čitav život je poniženje da im se da 200 evra nakon 40, 50 godina rada
bar bi trebalo ako imaju imalo dostojanstva
Nije problem u tome, nego sto penzija predstavlja milostinju, a radio si i od plate ti je odbijano za doprinose (ovo sto Kvinsi prica). Sa tim parama si svakako izdrzavano lice. Da ja ne radim sta radim sutra malo bi moja majka sebi mogla da priusti neke stvari koji se u normalnom svetu smatraju rutinom.