Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...treba da kupim ogrev za mamu, a treba prvo da poplacamo zaostale dugove, obrni okreni tacno da nije toliko losa instalacija vise bi se
isplatilo da se greje na struju.....tacno cu da flipnem od tih dugova, svake godine ista prica...pa kako, kakooooo...odakle toliko para da
iskopam, sto ne rece ranije, nego cuti dok ne kazem da dolazim :dash: sta je mislila da necu znati ako mi ne kaze..jaooo, jaaaoooooooo:poludeo:

E vidiš sad kako je meni.

..meni je tako odavno, moja zivi sama ima 82 godine i svasta nesto smuti, jer kao nece da me sikira, pa kad treba da pocnem da se pakujem da idem
ona krene da prica sta sve ima da se plati i sta sve treba da se nabavi, valjda zaboravi da i ja zivim u Srbiji na samo stotinak kilometara od nje...i uvek
mi naglasi da slucajno ne nalazim mane kad dodjem nego da ponesem dva para rukavica za ribanje i kupi ovo i kupi ono, hbt izludim, da bar imama pa da
kazes ajde ali pored sve volje ja to sve ne mogu da joj priustim :(

- - - - - - - - - -

Ajmo kao Englezi da pričamo o vremenu.

E dosadno nešto.

...meni hladno, nesto mi muka da se izvucem ispod jorgana...

jos kad procitam ove senzacionalisticke naslove koje sa i za vremensku prognozu stavljaju: STIZE PAKAO :roll:

pa kako drugačije ovaj narod da se drži mirnim
red ubistava, red silovanja, red sirotinje po vukojebinama peštera u šatorima, pa malo promili rasta našeg bdp-a, pa severna koreja, pa red parova i zvezdica granda

..meni je tako odavno, moja zivi sama ima 82 godine i svasta nesto smuti, jer kao nece da me sikira, pa kad treba da pocnem da se pakujem da idem
ona krene da prica sta sve ima da se plati i sta sve treba da se nabavi, valjda zaboravi da i ja zivim u Srbiji na samo stotinak kilometara od nje...i uvek
mi naglasi da slucajno ne nalazim mane kad dodjem nego da ponesem dva para rukavica za ribanje i kupi ovo i kupi ono, hbt izludim, da bar imama pa da
kazes ajde ali pored sve volje ja to sve ne mogu da joj priustim :(

- - - - - - - - - -

...meni hladno, nesto mi muka da se izvucem ispod jorgana...

Ko zna hoćemo li mi od naših penzija imati i za hranu, a da o ogrevu ne pričamo.

Ajdemo nešto vedro - mi imamo neku proslavu u varoši.
Muzika, krkanluk, novače nagrade, na poslu niko ništa ne radi.

Evo uzmimo moj primer.
Kuckam sa posla.:)

Ko zna hoćemo li mi od naših penzija imati i za hranu, a da o ogrevu ne pričamo.

Ajdemo nešto vedro - mi imamo neku proslavu u varoši.
Muzika, krkanluk, novače nagrade, na poslu niko ništa ne radi.

Evo uzmimo moj primer.
Kuckam sa posla.:)

..ona odavno nema, zato i napravi takav horor i sebi i meni jer joj je penzija 16.300,00, a vecinu lekova placa...a opet zao mi da je grdim jer nema ni svrhe
a ni ne bi ona to sve napravila da ima koju hiljadu vise...:heart: resicemo nekako samo se iznervirah bzvz...
....pa sto ne radis nesto, m? :P

..ona odavno nema, zato i napravi takav horor i sebi i meni jer joj je penzija 16.300,00, a vecinu lekova placa...a opet zao mi da je grdim jer nema ni svrhe
a ni ne bi ona to sve napravila da ima koju hiljadu vise...:heart: resicemo nekako samo se iznervirah bzvz...
....pa sto ne radis nesto, m? :P

Ne radi se, praznik je, Spasovdan, zaboooga, Afro, dan tog i mog grada.:D

ja necu imati ni 13.000, do sada imam samo 7 godina radnog staza, nevezanog. srecom, mm vec ima skoro 20 godina staza, tako da cu biti izdrzavano lice

..mlada si ti skupice se ima vremena do penzije....inace mislim da je najgore biti izdrzavano lice ma od koga to bilo...

- - - - - - - - - -

I prestani da siris zlobu
Zato ti i jeste tako kako ti je

- - - - - - - - - -

Cu Zelim ti...

- - - - - - - - - -

Ja tebi zelim milione

.aj ne seri zivota ti....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back