Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a da nisu izgubili dete, bili bi sa troje dece bez para? sta onda
jel ovo recept daj da od troje jedno skembamo pa da se obogatimo?
grcke tragedije i slicna srranja?

kad izgubis dete imas dve opcija, ili ces se nekako nositi sa tim i ziveti, ili ces sebi skratiti muke na onaj nacin...trece nema
tj kao sto vidimo kod nekih i ima, izgleda da pare na racunu lece sve rane, ako je rane i bilo
ovo je meni toliko uzasno da ja reci nemam
ne kazem da svima treba da bude uzasno kao meni, sto ljudi sto cudi, ali sad me kopka kako je tebi licno ovo ok? jel bi bio rad da mi obajsnis? diskusije radi

Jedva sam imao stomak samo da prođem kroz toliku koncentraciju gluposti u ovo malo tvog posta.

Poseban crnohumorni touch daje Ajnštajnov citat u potpisu.

Da, to je bas ono sto se da zakljuciti iz mog posta...

Mogla je isto tako da se napije i onda odluci da udje u kavez sa medvedima, onda bi valjda bila medvedja krivica sto je pojedena.

Idiota uvek ima, samo je pitanje da li im pruzis priiku da te iskoriste ili ne...

Naravno da idiota svugde ima.
Ali, da li bi isto to pričao da se tako nešto desi tebi dragoj osobi?
Ne znam je l imaš sestru, al imaš metlu, ode predveče do radnje da kupi nešto nebitno, startuje je psihopata, ničim nije isprovocirala i ipak se to desi.
Šta je dovelo do toga - manijak voli drečavo zelenu boju, lupam.
Sam si rekao, idiota ima svugde ali to ne može i ne sme biti opravdanje za zločin te vrste.
Isto kao i za Tijanu Jurič, j.bte, kakvi su se sve odvratni komentari mogli pročitati, još ni dok joj nije bilo nađeno telo, a kamo li kasnije.
Šta je imala sa 16 godina da traži u 1h posle ponoći napolju i to u šorcu, leti.
Bolesni mozgovi.
Ne bi se smeo ugroziti telesni integritet nijedne osobe a pogotovo ne u slučaju nadbrojnosti i/ili iživljavanja nad slabijim od sebe.

Ti onda opravdavaš i prihvataš kao ok zabavu adolescenata iskorišćavanje i zlostavljanje pripitih devojaka?

ne luna
nego zakon akcije i reakcije
ili ti sto bi palanacki narod reko da ker nije srrao uhvatio bi zeca

manijake u zatvor, ukinula bih to smanjivanje kazne za kvazi maloletnike, ako si bio dovoljno zreo da silujes, dovoljno si zreo i da ides na 25 god u zatvor, mars dovidjenja

ali ima jedno malo ali, da je naucena da se cuva mozda bi izbegla sve to, nemoj sebe dovoditi u situaciju da se toliko usikas da ne znas de si, trenirala borilacke vestine ali nije mogla da ih iskoristi koliko je bila pijana, pa svaka joj cast sto je sebi to dozvolila, da se cuvas moras, svet nisu bele rade i leptiri, spoznaja da olosa ima i da treba da se pazis treba da se usadi u svest, a ne zum alkohol do faze saplitanja i povracanja, uzimanje pica od drugih i sl gluposti ebem mu misa....

niko ne kaze da treba da bude silovana nego da je trebala bolje da se cuva jer to nije bilo nemoguce u ovom slucaju

Naravno da idiota svugde ima.
Ali, da li bi isto to pričao da se tako nešto desi tebi dragoj osobi?
Ne znam je l imaš sestru, al imaš metlu, ode predveče do radnje da kupi nešto nebitno, startuje je psihopata, ničim nije isprovocirala i ipak se to desi.
Šta je dovelo do toga - manijak voli drečavo zelenu boju, lupam.
Sam si rekao, idiota ima svugde ali to ne može i ne sme biti opravdanje za zločin te vrste.
Isto kao i za Tijanu Jurič, j.bte, kakvi su se sve odvratni komentari mogli pročitati, još ni dok joj nije bilo nađeno telo, a kamo li kasnije.
Šta je imala sa 16 godina da traži u 1h posle ponoći napolju i to u šorcu, leti.
Bolesni mozgovi.
Ne bi se smeo ugroziti telesni integritet nijedne osobe a pogotovo ne u slučaju nadbrojnosti i/ili iživljavanja nad slabijim od sebe.

Sve to stoji, te momke, ako su krivi treba kazniti.

Ali i to je veliko ali to uopste ne treba da izbrise odgovornost roditelja te klinke koji je nisu naucili da se ne obeznjanjuje od alkohola, da ne ide u mrak sa nepoznatim muskarcima niti nje koja je sve to uradila.

Neces samo kaznama spreciti nesto nego i vaspitanjem.

- - - - - - - - - -

Ne mozes da lepis etikete za koje nemas argumente. To sto tebi nesto deluje zatucano ne znaci da jeste tako. A tolika jednosmernost govori upravo o tvojoj sposobnosti poimanja sveta.

Gde sam ja iskoristio pojam "zatucanost"?

Jedva sam imao stomak samo da prođem kroz toliku koncentraciju gluposti u ovo malo tvog posta.

Poseban crnohumorni touch daje Ajnštajnov citat u potpisu.

jos jedan genije koji je objasnio svoj stav :lol:
pa jes najzanimljivije je dolaziti ovde i kakiti gluposti na temama kao stu su sta radis - cesam jaja odgovor vrhunac i sl ...
kad treba malo ozbinije da napises onda udari po vredjanju
bravo :)

Sve to stoji, te momke, ako su krivi treba kazniti.

Ali i to je veliko ali to uopste ne treba da izbrise odgovornost roditelja te klinke koji je nisu naucili da se ne obeznjanjuje od alkohola, da ne ide u mrak sa nepoznatim muskarcima niti nje koja je sve to uradila.

Neces samo kaznama spreciti nesto nego i vaspitanjem.

- - - - - - - - - -

Gde sam ja iskoristio pojam "zatucanost"?

Zaostalost je bila u pitanju..

Да реЧем овако: Жртва никада није крива.
Ко тврди супротно било да пребацује жртви, или оправдава кривца је обична будала без резона.

Naravno, osim ako nisu one pederrcine sto oce da prave paradu, onda su oni krivi sto ih biju razne budale :lol:

- - - - - - - - - -

pa to je potpuno tacno, samo u vrlo zaostalim drustvima, tipa neke muslimanske vukoyebine, postoje zabrane i zgrazavanje nad drugacijim misljenjem

Naravno, osim ako nisu one pederrcine sto oce da prave paradu, onda su oni krivi sto ih biju razne budale :lol:
Прилично је јадно изједначавати убиство Тијане Јурић, или силовање ове девојке с парадом еволуционог ћорсокака... а и нису их ни убијали, ни силовали.

Прилично је јадно изједначавати убиство Тијане Јурић, или силовање ове девојке с парадом еволуционог ћорсокака... а и нису их ни убијали, ни силовали.

Prilicno je jadno kad ne kapiras logicku vezu.

Ili su neke zrtve bolje od drugih?

Ili je nasilje opravdano u nekom slucaju a u drugima nije?

Aj mi objasni to.

nikada ni jedan pederr nije ubijen ili poslat na intenzivnu negu samo zato jer je pederr? si siguran? gazis po tankom ledu sinak
itekako je isto, niko nema prava nikoga da malteretira ubija i sl, zrtva je zrtva, bio to pederr bila to devojcica, samo sto ocigledno neki to jos nisu shvatili

- - - - - - - - - -

pa to je potpuno tacno, samo u vrlo zaostalim drustvima, tipa neke muslimanske vukoyebine, postoje zabrane i zgrazavanje nad drugacijim misljenjem

Pa ne znam onda gde si ti bio... ali na to sam naisla svuda u svetu, ali to nije tema... ko je vise putovao sada...
Ali ako cemo vec tom logikom onda se samo u zatucanim vukojebinama zgrazavaju na tudje postupke, jer postupak proizilazi iz misljenja. Znaci zgrazavanje na misljenje da neko treba sa trazi ostetu za poginulo dete je isto odlika zatucanosti a ne razlicitost misljenja. Msm tvoja logika.

nikada ni jedan ***** nije ubijen ili poslat na intenzivnu negu samo zato jer je *****? si siguran? gazis po tankom ledu sinak
itekako je isto, niko nema prava nikoga da malteretira ubija i sl, zrtva je zrtva, bio to ***** bila to devojcica, samo sto ocigledno neki to jos nisu shvatili
Колико је педереа убијено у рецимо Србији а колико жена и девојака?

- - - - - - - - - -

nikada ni jedan pederr nije ubijen ili poslat na intenzivnu negu samo zato jer je pederr? si siguran? gazis po tankom ledu sinak
itekako je isto, niko nema prava nikoga da malteretira ubija i sl, zrtva je zrtva, bio to pederr bila to devojcica, samo sto ocigledno neki to jos nisu shvatili
Кад је убијен педере у Србији јер је педере, а колико жена и девојака, често и малолетница?

svet je svet, svet nije samo srbija
pricam na globalnom nivou
naravno da je ubijeno vise devojcica devojaka zena nego pedera, ali to ne znaci da pederri nisu stradali samo jer su isli drzci se za ruku na ulici, ti nipodastavas jednu grupu, uzdizes drugu, samo zbog licnih osecanja prema jednim i drugima, a tu onda tvoja analogija propada jer imas predubedjenja....

ne kazem da nemas prava da imas predrasude, imaj ko ti brani
samo onda nemoj logiku gurati u to
posteno kazi mrzim jedne i briga me za njih, a ovih drugih mi je zao, i mirna backa
sta je problem reci iskreno, ako se plasis osude hebi ga prevazidji :lol:

Pa ne znam onda gde si ti bio... ali na to sam naisla svuda u svetu, ali to nije tema... ko je vise putovao sada...
Ali ako cemo vec tom logikom onda se samo u zatucanim vukojebinama zgrazavaju na tudje postupke, jer postupak proizilazi iz misljenja. Znaci zgrazavanje na misljenje da neko treba sa trazi ostetu za poginulo dete je isto odlika zatucanosti a ne razlicitost misljenja. Msm tvoja logika.

Samo u zatucanim sredinama jos naplacuju ubicama cenu za ubistvo rodjaka, opet tipa Somalija, Nigerija itd.

A kome je normalno da roditelj moze da odredi vrednost za svoje dete taj nije normalan, Srbin, Englez ili Somalijac bio.

To je svojstveno bas zaostalim sredinama iz ekonomskih razloga, jer ubistvom muskog clana porodice, porodica ostaje bez radnika, a ubistvom zenskog bez novca od "prodaje mlade".

Zato je u istoriji i postojao "blood money", iz cisto ekonomskih razloga.

Samo u zatucanim sredinama jos naplacuju ubicama cenu za ubistvo rodjaka, opet tipa Somalija, Nigerija itd.

A kome je normalno da roditelj moze da odredi vrednost za svoje dete taj nije normalan, Srbin, Englez ili Somalijac bio.

To je svojstveno bas zaostalim sredinama iz ekonomskih razloga, jer ubistvom muskog clana porodice, porodica ostaje bez radnika, a ubistvom zenskog bez novca od "prodaje mlade".

Zato je u istoriji i postojao "blood money", iz cisto ekonomskih razloga.

Opet zatucanost bez ijednog argumenta gde se pominju selektivno zemlje. Postoje i one koje vaze za razvijene, ali opet to nije tema. Tema je logika i osudjivanje stvari koje i sami radite.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back