Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Из таквих средина потичу и оне што се крешу пред камерама у ВБ, Паровима итд...па не видим да им је неко спалио куће и родитеље посуо катраном и перјем.
Slažem se.To je jedna iskrivljena matrica koju ovo nakazno društvo obožava.Prostitutke niko ne žigoše već im izmišljaju imena od milošte;sponzoruše,starlete...

Сад га претера јбт. Убију човека па живе с тим кад изађу из затвора а камоли ово.

Примитивизам треба победити а не ићи му низ длаку.

Nisam.Ali ubica je ugl.musko-kazu nenormalan,lud ali niko ga ne ogovara i ne postoji mentalni pritisak na njega kao na devojku koja je u ovom slucaju silovana na zalost.

Ne mozes kada zivis u takvoj sredini-proglase te nenormalnim.

http://www.kurir.rs/crna-hronika/si...tva-nego-sto-sam-te-osramotila-clanak-1872489

"Čula sam da su njihovi roditelji imućni, a ja sam samo nadničarka, ali poštena, neću se zaustaviti dok oni koji su povredili moje dete ne budu kažnjeni", poručila je majka S. K."

Dokle deca bogatasa da budu nekaznjena kad uniste neciji zivot?Dokle da bogata deca drugu tretiraju kao stoku?Dokle sakrivanje identiteta silovatelja?

oce i ova da trazi pare

- - - - - - - - - -

Ne vidim nista lose u tome sto traze odstetu. Cuj, zgrozena si...

pa fino, kad sahrnis dete milonce je ono sto ti treba, odlican recept za oporavak
:bljuc:

http://www.kurir.rs/crna-hronika/si...tva-nego-sto-sam-te-osramotila-clanak-1872489

"Čula sam da su njihovi roditelji imućni, a ja sam samo nadničarka, ali poštena, neću se zaustaviti dok oni koji su povredili moje dete ne budu kažnjeni", poručila je majka S. K."

Dokle deca bogatasa da budu nekaznjena kad uniste neciji zivot?Dokle da bogata deca drugu tretiraju kao stoku?Dokle sakrivanje identiteta silovatelja?

znas kako, bog cuva one sto se sami cuvaju. Da se nije napila ko stoka ne bi imali mamlazi priliku da joj "oduzmu nevinost". Oni su majmuni ali ona je debil koja se napije ko majka i onda sa nekim koga prvi put vidi u zivotu ode u mrak.

Zivot je bre dzungla, ako se ne pazis svasta moze da ti se desi.

A i taj novinar kome je najvaznije to sto su je deflorisali je teska budaletina

- - - - - - - - - -

A ti to kazes ono iz sopstvenog iskustva?

Ne znam iz kog iskustva ti pricas da je ok traziti "blood money" za dete?

Мало ми се гади то медијско наглашавање да јој је "одузета невиност". Зар такве глупости нису иза нас?

ceo tekst odise palanackim duhom
pvo fraza oduzeta nevinost, a da nije bila nevina onda sta, nije tolika steta sto je silovana? kurrva ko i druge koje ebe :lol: ogavnstina
druga izjava majke da su ovi imucni? sta to znaci? oces i ti pare sreco da trazis? ili misli da ce da podmite sudije, to nije tek tako, niti treba o tome unapred pricati...potpuno suvisna i krajnje neumesna izjava sa njene strane
trece mala koja posle silovanja izjavljuje "mama osramotila sam te" pa sta reci na taj seljacizam

ili je pisac clanka jednom nogom jos u selu kod prababe, sto je za kurir normalno, ili su ovo stvarne izjavee onda nemam reci

- - - - - - - - - -

A ti to kazes ono iz sopstvenog iskustva?

a ti znas moja iskustva?
ti imas iskustva na ovu temu?
sta ti nije jasno? ubili joj dete ona oce milion? sta ce to da pomogne? kako to resava cinjenicu da ti je dete mrtvo?
ja ne razumem sta ti ne razumes? ili teras inat jer ti je dosadno na poslu? sta hoces? sta ne razumes ajde deder objasni svoj stav, prosvetli me kako to milion evrica leci tugu za dedetom?

Bood money?
Pise da se prikljucuju krivicnom gonjenju i da traze odstetu.
Nije ok po tvom palanackom metalitetu, bez ljutnje
a joj :fdlan:

- - - - - - - - - -

Ja mislio ti baratas engleskim:

https://en.wikipedia.org/wiki/Blood_money_(restitution)

Blood money, or blood wite, is money or some sort of compensation paid by an offender (usually a murderer) or his/her family group to the family or kin group of the victim

ne barata ni mozgom
pitas je da objasni svoj stav dobijes odgovor da si palanackog mentaliteta, to je odgovor mudrice :lol: sta dalje reci

Slabo ja engleskim baratam, ne moze svako da bude kao vas dvoje jel. Ne iscudjavam se pojavama zasto zene menjaju prezime na fb ili zasto zrtve trze odstetu.

Ma super, sve ima svoju cenu jel da?

Milion za cerku, onda verovatno 10 za sina, 100 hiljada je dovoljno za vaginalnu nevinost, 20 za analnu itd?

Novac im neće vratiti ni osmeh, ni ćerku, ali neće ni nemanje novca. Ti roditelji imaju još dvoje dece. Ne postoji nijedan razlog zašto ne bi uzeli koji god novac, ako su u mogućnosti. Šta je tu tako teško da se shvati?

slabo slabo to se vec par puta videlo, polako ima vremena, tek si par godina tamo, naucices :lol:

ti mukice ni svoj stav ne umes da objasnis, verovatno posledica ni neimanja stava, zato valjda ni ne udaras duze od proste ne prosirene recenice ovde...to je taaako urbano :cool: drhtim od zavisti

znas kako, bog cuva one sto se sami cuvaju. Da se nije napila ko stoka ne bi imali mamlazi priliku da joj "oduzmu nevinost". Oni su majmuni ali ona je debil koja se napije ko majka i onda sa nekim koga prvi put vidi u zivotu ode u mrak.

Zivot je bre dzungla, ako se ne pazis svasta moze da ti se desi.

A i taj novinar kome je najvaznije to sto su je deflorisali je teska budaletina

Ti onda opravdavaš i prihvataš kao ok zabavu adolescenata iskorišćavanje i zlostavljanje pripitih devojaka?

Ti onda opravdavaš i prihvataš kao ok zabavu adolescenata iskorišćavanje i zlostavljanje pripitih devojaka?

Da, to je bas ono sto se da zakljuciti iz mog posta...

Mogla je isto tako da se napije i onda odluci da udje u kavez sa medvedima, onda bi valjda bila medvedja krivica sto je pojedena.

Idiota uvek ima, samo je pitanje da li im pruzis priiku da te iskoriste ili ne...

Novac im neće vratiti ni osmeh, ni ćerku, ali neće ni nemanje novca. Ti roditelji imaju još dvoje dece. Ne postoji nijedan razlog zašto ne bi uzeli koji god novac, ako su u mogućnosti. Šta je tu tako teško da se shvati?

a da nisu izgubili dete, bili bi sa troje dece bez para? sta onda
jel ovo recept daj da od troje jedno skembamo pa da se obogatimo?
grcke tragedije i slicna srranja?

kad izgubis dete imas dve opcija, ili ces se nekako nositi sa tim i ziveti, ili ces sebi skratiti muke na onaj nacin...trece nema
tj kao sto vidimo kod nekih i ima, izgleda da pare na racunu lece sve rane, ako je rane i bilo
ovo je meni toliko uzasno da ja reci nemam
ne kazem da svima treba da bude uzasno kao meni, sto ljudi sto cudi, ali sad me kopka kako je tebi licno ovo ok? jel bi bio rad da mi obajsnis? diskusije radi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back