Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a sta kaze muz na to?ako i njemu smeta, neka joj on kaze.ako mu ne smeta, neka je on dvori.mada, poznajuci muskarce, oni odu u drugu sobu, bez obzira sto je njihova rodbina u pitanju i gledaju utakmicu ili sta vec.pricaj prvo sa njim, vas dvoje ste tim.

@prosli mi neki cekovi neplanirano, jescemo kerecu hranu dok se ne iscupam iz minusa.

Ramaj sa bubanj potoka je trampio neku robu za gomilu dzakirane hrane za kucne ljubimce.Ako nekom zatreba
Ghelyon.gif

Ljudi kako na kulturan nacin da kazem nekome "hebem radoznale" ?
Naime zaova svaki drugi dan(kad mm ne radi) zove da pita sta radimo kako smo,sve na fazon da dodje kod nas. Znaci ne izlazi nam iz kuce. Par puta je slazemo kao nismo tu, ili radimo nesto, idemo negde... Al` necu bre da lazem i da se krijem u svojoj kuci. Kako da joj kazem da smara? Ne bi ona toliko dolazila znam ja, nego ovde se sprema rucak onda i ona ne mora da kuva. To joj je jefitnije i lakse.
Uf sto joj tesko, i meni bi bilo.

Kazi joj, u cemu je probelm?

Pa mlada i luda.
Napisala sam el u repki, a i ovde cu. Mm sa njom nije pricao 2 godine(kad sam ja imala spontani).. Rekla je neke stvari koje sam oprostila, ali nisam zaboravila. Majka dvoje dece tako nesto da izgovori. Najezim se kad se setim.
Oterao je mm u pm, 2godine nismo pricali. I kad je bilo za svadbu je pozovemo(zbog sveki i klinaca).

ALi to je drugo bilo, ona se posvadjala sa bratom, ne samnom. Ne volim da se svadjam, pogotovo sa ljudima sa kojima si maltene svaki dan. Da je neko sa strane bolelo bi me uvo.
Tuzno je kad ti se tako nametne rodbina sa kojom treba da se kao slazes.. Prijatelje biras, rodbinu ne.

Polako ce to sve na svoje, hvala vam na savetima i sto ste me slaslusali. Eto da se pohvalim, vec dve plate nismo im dali nista, nismo kupili nista. Navadili su se brt, sad zato zivka i trcka ovamo nije joj jasno u cemu je prob.
A ja sam resila da stedimo neko vreme, da uradimo nesto kvalitetno, ili da otputujemo. Bole me za druge vise.

Zaludna, lenja gotovanka. Uf sto mrzim te ljude sto ne mrdaju dupetom i hoce sve na gotovo.
Sto je najtuznije, sve na gotovo i dobija..

Joj ne mogu ja tako. Mogu svima, samo njoj ne.. Ipak je to mm-ova sestra. I kad bih joj rekla posle bih se pojela ziva..

--
Il` sam ja mlada puno, il` sam luda.. Al` nece to doveka moci tako.. Docice dan kad cu se smejati ovom postu i stideti se koliko sam bila glupa i zelena.

Ti bi se pojela ziva, a nju nije sramota da ti se nakaci kada joj padne na pamet i utrpava ti se na rucak? Jesi pricala sa muzem o tome?

...sta mi se desava sa kompom, ne mogu ni jednu fotku da vidim:eek::dash: samo da se nesto nije shebalo, nema od poravke nista...

...danas celi dan po DZ, te kontrole, te cekaj kod moje dr za upute za specijjaliste....bem ti padoh s' nogu....

..dete danas lezi, a sutra mora na posao...ako stvarno nece otkaz....

- - - - - - - - - -

...sta mi se desava sa kompom, ne mogu ni jednu fotku da vidim:eek::dash: samo da se nesto nije shebalo, nema od poravke nista...

...danas celi dan po DZ, te kontrole, te cekaj kod moje dr za upute za specijjaliste....bem ti padoh s' nogu....

Nije ti do kompa, ne brini; ne vidim ni ja svaku fotku, neke smajlije, avatare... nesto je do krste, valjda.

Pa mlada i luda.
Napisala sam el u repki, a i ovde cu. Mm sa njom nije pricao 2 godine(kad sam ja imala spontani).. Rekla je neke stvari koje sam oprostila, ali nisam zaboravila. Majka dvoje dece tako nesto da izgovori. Najezim se kad se setim.
Oterao je mm u pm, 2godine nismo pricali. I kad je bilo za svadbu je pozovemo(zbog sveki i klinaca).

ALi to je drugo bilo, ona se posvadjala sa bratom, ne samnom. Ne volim da se svadjam, pogotovo sa ljudima sa kojima si maltene svaki dan. Da je neko sa strane bolelo bi me uvo.
Tuzno je kad ti se tako nametne rodbina sa kojom treba da se kao slazes.. Prijatelje biras, rodbinu ne.

Polako ce to sve na svoje, hvala vam na savetima i sto ste me slaslusali. Eto da se pohvalim, vec dve plate nismo im dali nista, nismo kupili nista. Navadili su se brt, sad zato zivka i trcka ovamo nije joj jasno u cemu je prob.
A ja sam resila da stedimo neko vreme, da uradimo nesto kvalitetno, ili da otputujemo. Bole me za druge vise.

Taj problem MORA da resi tvoj muz,nemoj ni slucajno da se postavljas izmedju njega i njegove sestre. Poslusaj i neces se kajati.

Nije ti do kompa, ne brini; ne vidim ni ja svaku fotku, neke smajlije, avatare... nesto je do krste, valjda.

...mislim da nije do Krste...
...ocistila, kaze zastareo neki softverski kljuc i tako svasta nesto...iskace mi stalno ono mlo prozorce sa onim
isplazenim cikicom kaze ne moze da pokrene i ne reaguje ovo i ono...:dash:
...sad ce neko vreme da radi ali ovo nije resenje, ili treba da se abdejtuje program ili ne znam sta....ali svaki dan moram
da ukljucim cckliner i da ocistim inace ne moze nikud...sta bi bilo da idem na ne znam kakve sajtove:eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back