Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...juce saznam da su navodno neki stanovi u zgradi legalizovni, a u ugovoru o kupovini pise da je izvodjac radova u obavezi da legalizuje i plati istu..e sad od izgradnje do sad je
proslo goidna i godina...jedna od vlasnica stana je preuzela na sebe da razgovara sa njegovim advokatom da vidi o cemu se tu radi, a ja u ponedeljak da idem pravac u 27.matra
da predam papire koje imam...znaci ne verujem sta se radi...jos mi samo treba da to nesto moram sama da platim ne znam kako jel primaju bubrege:besna:

...juce saznam da su navodno neki stanovi u zgradi legalizovni, a u ugovoru o kupovini pise da je izvodjac radova u obavezi da legalizuje i plati istu..e sad od izgradnje do sad je
proslo goidna i godina...jedna od vlasnica stana je preuzela na sebe da razgovara sa njegovim advokatom da vidi o cemu se tu radi, a ja u ponedeljak da idem pravac u 27.matra
da predam papire koje imam...znaci ne verujem sta se radi...jos mi samo treba da to nesto moram sama da platim ne znam kako jel primaju bubrege:besna:

će da platiš, nego šta ćeš
(isto to se i meni desilo)

će da platiš, nego šta ćeš
(isto to se i meni desilo)

...u ugovoru pise da je on obavezan...zasto onda ja da plaitm i ne samo ja nego bilo ko od nas koji smo kupili sta od njega...?
...videcemo sta ce se desiti, al ako bas bude moralo hocu, samo da mi daju na rate jedno 20 godina, ne znam od cega kad ne primam
platu..:besna:

afro,nam se sada legalizuje jedna garsonjera koju smo kupili pre deset godina.po ugovoru legalizuje izvodjac,ali svaki cas moramo nesto da platimo,te legalizaciju struje,te legalizaciju grejanja...nadam se da ces isplivati bezbolno iz toga

afro,nam se sada legalizuje jedna garsonjera koju smo kupili pre deset godina.po ugovoru legalizuje izvodjac,ali svaki cas moramo nesto da platimo,te legalizaciju struje,te legalizaciju grejanja...nadam se da ces isplivati bezbolno iz toga

...grejanje nemam:evil:....
...nego cek kako legalizaciju struje, stan je izgradjen i useljen 2002 godine i od tad sve uredno placamo, struje, infostan...porez..jednom je to nesto placala mama
koliko se secam...al dobro...i ja se nadam ca cu da isplivam sto bezbolnije inace mogu da se obesim jedino..:sad2::besna::dash:
...u njegovom zahevu za legalizaciju koji je predao 2010g..pise da podnosi za 1480kvm...samo sto od tad nista nije preduzimao niti dopunjavao zahtev...

a u vreme viza više puta mi se desilo da sam morao u Beograd po potvrdu i kad odem u bg ova me pita pa što si samo zbog toga dolazio, mogli smo faksom da vam pošaljemo
a ja njoj kažem - administrativac mi rekao da ne može faksom...a ona će meni ma šta ne može
i zamisli onda kako je meni bilo

I nije ti bilo lose :lol: video si bg/e kako ti kazes ;)
Tema@boli me glava a znam i zasto

U ovu rupu bacam sledece:
-3 cerade za automobile,kradene po austriji,i kupljene na bubanj potoku sa natpisom WURTH :hahaha:
-blok motora za bmw e 21,napukao jer nije sipan antifiz
-Kineska garnitura nasadnih torex kljucevas(meki su,svi su iskrivljeni)
-5 solja za kafu,masne od masnih ruku od ulja,samo su dve uparene ali je neka velicina ni za tursku ni za nes kafu :roll:

tako sam jednom stavio neki najlonski...ili barem samo izgleda ko najlonski
i prsnula kiša pa ogrejalo sunce i popucao mi lak na spojleru :confused:

To ti picam.Cerade mogu da dodatno uniste auto.U Budvi se jednom coveku zalepila cerada za auto tako jako da je ostetio lak na krovu i delu haube i gepeka.
Ima subotom na bubnju kvalitetne,bas cu da se raspitam za cene.Ove tri sto bacam sam kupio za 900 dinara,sve tri :rumenko:

:besna: Mrtav je za mene !!!!!!!!!!!!!!!!Al* besna saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!Moram ovaj bes da izbacim iz sebe u rupu i neka nestane !!!!!!!!!!!

Sta ti je metlo? :(

hronicna upala besike
ne mogu vise breee
na tri meseca izigravam zamorce farmaceutske industrije
sve sam zive antibiotike probala ne vredi
evo je opet....i sad opet moram da se trujem
7 godina tako...unistice me toliki lekovi
zasto breeee
jesanas sam u tri meseca 6 kutija popila...to mi je rekord za sad....sept do kraja novembra....6 kutija mu jjebem ti zivot....i evo je opet :besna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back